Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 746
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Мами, аз да ви кажа рамото ми мина. Ей, така изневиделица вчера успях да си съблека блузата сама, днес си движа ръката във всички посоки. Такъв ефект нямаше нито от кортикостероидите, нито от другите инжекции. Единствената промяна е новия матрак. Ако цялата драма е била от гадния макрак на ТЕд сигурно ще отида да убия някого  newsm78

# 106
гер4о, поздравления Simple Smile струваше си да го чакаш да порасне.

Равия, не съ отчайвай душа! Само кажи , че ти липсват историите на Кайо... на ден по 5-6 нови издания излизат... Joy
напоследък понеже проговори, и това ми е много забавно.
не знам дали ви разказвах историята с булечетата? проверих, не съм ви разказвала....

Притичва Кайо екзалтиран и започва да ме дърпа за пръста:
МАма!!! ТАНИ ! Тани доди куйня!

Затичваме се към кухнята възторжено, не ме пуска, да не избягам...
Втурва се към хладилника... Решавам, че е гладен... но НЕ !
Навежда се и си завира пръстчетата между хладилника и шкафа. Решавам, че си е изпузнал (Дибите) или нещо друго също толкова важно.
но НЕЕЕ

В този момент започва:
Булече, булече !

(сега миньон да не чете):
Поглеждам аз и .... 4 ТЛЪСТИ хлебарките тичат напред назад в паника... а Калоян се смее с глас и е на върха на щастието! (около половин час продължи да се смее)
Сега проверява дали ги няма пак.
Ние по принцип нямаме такива заселници и до сега не беше виждал. Много беше впечатлен.

Толкова, че след 2 си лягаме, той ме гушка, гушка тати, казва с най-милото гласче: Мама бича... Бича мама (за пръв и последен път го казва,... мама се разтапя..) успокоява се Кайо, утихва....и а-ха да заспи... изведнъж сепнато скача в леглото и започва да КРЕЩИ:
БУУЛеееечеее... Доди нани! Булече! Нани ! доди булече....
с други думи... за да е пълно семейното щастие, трябва да сме събрани и единни....

Още да разказвам ли или стига?
следващата е как кайо дъвче дъвка за пръв път, видео матр'Ял Mr. Green

# 107
  • на правилното място, в точното време
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Калииииииии,е,това имах предвид ,че ми липсва! БЛагодаря за хубавото начало на деня!  bouquet

# 108
Привети и от мен ! Grinning
kalina na kayo наистина весела случка  Laughing  .... е , като си видяла заселниците надали толкова ти е било смешно , ама ...надявам се скоро да ги изгоните .
А по този повод и аз да разкажа нещо .Миналата седмица съм седнала  да гледам филм и съм си сипала вино в една чаша за уиски , а Нана щъка покрай мен и си играе .И аз щастлива и тя също .По едно време  обаче дребната решила да се възползва от моята несъобразителност и хванала прилежно чашата с две ръце и в момента , в който я виждам тя отпива един здрав гълток , усмихва се доволно , хлъцва и казва победоносно : "Иляна пийва вино !" Embarassed за мен и смях за нея , но така е , който не си гледа децата  Tired
А редовния и номер нощем като се събуди и да ми вика :"Мама гали гъбче" и аз я галя , кво да правя докато се унесе пак.Снощи обаче решила да моли баща си и той започнал да я гали по гръбчето , а тя сънено сърдито се обърнала към него и му казала ; "Бегай ! Мама гали гъбче " и така докато не дойдох от банята , за да вляза в ролята на галещата гръбче . Rolling Eyes
Ще работя , пък по късно може да се включа пак , че по цял ден така или иначе си седя онлайн ... Simple Smile
Хубав ден от мен ! Wink

# 109
Кали,  Joy

Аз днес съм вкъщи - Ясмин е с температура цяла нощ и кашля като магаре Sad

# 110
леле, мами... къв екшън си спретнахме днес... пристигаме ние в офиса и пътьом виждам как една кола на еконт експрес при паркиране чупи една от любимите лампи на шефа на паркинга. слизам и му обяснявам на тоя левун, че ще нтрябва да възстанови щетите по лампата, а тоя ми казва да се разкарам от там, че щял да ме пребие и нямало да плати нищо. В тоя момент мъж ми излетя от колата и го срита. Сега тези от еконт ми обясняват как трябвало да си пиша жалба в полицията и сда си търся парите за лампата с гражданско дело, защото те не били отговорни за своите служители. нямало да вземат отношение по случая - това си било моя работа... Било моята дума срещу неговата - той твърдял, че не ме е обиждал и нямал нищо общо със счупената лампа. за съжаление на камерата, дето гледа паркинга точно тази лампа не се вижда  #Cussing out

# 111
МАйра, дано бързо да й мине на Ясмин, пази се да не те зарази. И ако можеш си почини поне малко. (сснимки от онази кратка среща ще покажеш ли?)

Вили, веднага си личи разликата между момчета и момичета. Кайо освен за мляко, за друго не става. но пък за мляко нощем се прави истерия със стиснати юмруци, размахват се, рита....

Гер4о, .... поне го донабийте този.

kalina na kayo наистина весела случка  Laughing  .... е , като си видяла заселниците надали толкова ти е било смешно , ама ...надявам се скоро да ги изгоните .

Aми ... да ти кажа Калоян от преди да се роди има история с тези животни... Когато бях бременна на 2 пъти ми бяха влязли хлебарки в млякото и ги изпих. първата я схруках, а втората я усетих веднага и така... имах опит вече. гадничко./.. ама мога и още по-гадно и цветно да го разкажа Joy но на лс... да не ме баннат модовете Joy

И като си говорим за пиене, още нещо да разкажа ...
Кайо много обича да пие компот от буркан. Всяка вечер чака тати и от врата е почва: Кайо Купон! Кайо Компонче! (купон е компот, да не помислите нещо...)

Миналата седмица отиваме на гости, но той не яде и не пие нищо, и ок не обича... аз се сещам за копона и девойката сипва малко купон от череши в една стъклена чаша.
Кайо поглежда, веднага РАЗБИРА! че това НЕ е копон, защото не е сложено в буркан и отказва да го пие.
Тогава мама се сеща:
Кайо, искаш ли вино?
"да"
и изльоква ЦЯЛАТА чаша компонче на екс!
Добре, че още се лъже лесно. Днес се опитах да пробутам един чай от мащерка с обещанието, че е бира, но не е върза. Довечера ще пробвам от бирена бутилка да му дам.

# 112
Кали, много весело при вас. Снимките дори не съм гледала Embarassed Трябва да питам татито дали ги е свалил при него, че това беше на свеки апарата. Ако трябва тя да ни ги праща - става сложно  Wink

Ясмин май е по-добре. Сутринта и сложих една свещичка и като му легна в 10 спа до 14.30 Shocked Сега даже е с понижена температура - ако съм измерила правилно - 36.1 Joy

Кашлицата май също е по-добре - добре, че и тя е като майка си и пие с охота всякакви лекарства и сиропи hahaha Че иначе щях да го закъсам Crazy

Гер4о, все на теб се случват. Гледай и в Дубай да не попадаш само на подобни идиоти, че тогава не ми се мисли как ще ги налагаш hahaha

# 113
Кали, много весело при вас. Снимките дори не съм гледала Embarassed Трябва да питам татито дали ги е свалил при него, че това беше на свеки апарата. Ако трябва тя да ни ги праща - става сложно  Wink

Споко! Понеже не съм снаха, твойта свекърва почти ме хареса, ако имате проблеми, ще я помоля жената, ще ми ги даде Joy

радвам се, че Ясмин е по-добре.

# 114

Привети   
kalina Grinning трябва някой ден да си срещнем бърборковците ..може и да се харесат и заедно да ни доставят много , много смях в огромни порции.За справка , населявам Южния парк  Laughing
Майра и аз се радвам че Ясмин е добре и стискам палци до утре неразположението да е само спомен  Hug
Герчо , съжалявам за случилото се !  Confused

По-късно ако мога ще ви пиша пак !  Simple Smile

# 115
Хора кога ще свърши тази хрива седмица направо не се издържа.Днес трябваше да съм в със семейството в един хубав хотел ама уви пак Ви пиша от офиса. newsm61

# 116
Ваня, днес е петък - стискай зъби още малко Hug

Кали, тя за даването - ще ги даде, ама колкото е технически грамотна после ще се чудиш какво ти е дала hahaha Оказа се, че ги имаме - ще ги взема и кача другата седмица, че сега съм на временен лаптоп и не ми се товари тук още - и без това в понеделник ще имам да копирам 80ГБ  ooooh!

Мерси за пожеланията за Ясмин - тя е доста по-добре - още вчера свали температурата, от днес и с кашлицата се вижда подобрение Wink

В понеделник ще си имам нов лаптоп  newsm44 newsm44 Много са бързи тия - направо ме изненадаха Wink

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 12:34 от Майра

# 117
..ама колкото е технически грамотна после ще се чудиш какво ти е дала hahaha

хихихи... това да й беше проблема на жената Wink
как реагираха за бебето?

Ваня, гуши

На мен пък тази седмица хем не ми се бачка, хем и няма условия много.
В пон и вт имахме посещение от едни шефове. В сряда всички трябваше да наваксват с работа и рещи, в четвъртък тъкмо се бях заканила да ги надъхам  един английски,.... шефа се обади, че се пребил на ски и го водих по лекари, патерици и тн. вечерта имах един урок, който винаги протича много ериозно. И точно описваха едни манджи на английски, и шефката им каза: А да знаете какъв кек пълен  течащ горещ шоколад ядох! от там дискусията се прехвърли на бг и продължи около 5 мин. на средата на урока и събраха учебниците и ме замъкнаха в едно кафе да пробваме въпросните кексчета.
днес също протича в същия дух... но без кексчета Simple Smile

# 118
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257664.msg6380332#msg6380332
равия вече не праща линкове да се смеете, ама аз да ви пратя - моля, прочетете писанието на авторката - то е някъде малко по-долу на първа страница....
Аз 3 дни не спах, щото детето се будеше през два часа, заради поредния зъб, а днес детето си спи, ама аз кукувам... Явно не ми е виновно детето...
Иначе не съм стегнала багажа, дори не знам къде са паспортите, ваучърите са някъде из офиса - изобщо по-неорганизирана в живота си не съм била.
Иначе вчера свърших доста работа в офиса и съм много доволна от себе си. Вече имам назначени 2 момичета за координатори. Едната работи вече седмица - изглежда наред, върши си работата, ама вчера шефа ми ми препрати техен разговор в кю-то с въпросче - сигурна ли съм, че тази е наред с главата  Joy Joy Joy. като го прочетах мили хора лошичко ми стана - вече не съм толкова сигурна  hahaha. Сега възлагам големи надежди на другата - дано тя излезе читава... Ама вече сериозно се замислям всеки кандидат за работа да го пращам на психо тестове... Девойката записала някаква песен, която според нея имала потенцияла да е световен хит. Няма лошо, сигурно е много хубава песента, ама като си на близо 40, не изглеждаш особено добре, роден си в една ужасно мизерна държавица, шансовете да стигнеш до световната сцена клонят към 0. Ама иска съпорт от шефа да и помогне да си лансира песента. Е, хубаво ама си търсихме човек дето да надзирава чистачките да мият внимателно плочките в кенефите, да вдигат телефоните и да знаят къде е шофьора, че поне това да ни отпадне като грижа, а девойката дошла, че да ни впрегне да поработим  hahaha. Ей, що на мене все тези. предишната беше една убавица неземна, дето живеешесъс сериозната заблуда, че света и е длъжен и шофьора е назначен, че да и доставя храна, та реших тоя път да взема по възрастнички, с деца, улегнали, по грозновати - дето работа да вършат. Сега се оказа, че съм назначила двойничката на мадона, та и на нея да слугуваме. Мъкаааа  Joy. ...
Да ви разкажа една весела случка - действителен случай. Отиват от нова телевизия преди години да правят репортаж в лудницата. На шофьора на ПТС-а му се допишкало и влязал в една тоалетна. Свършил си работата и тогава разбрал, че вратите в лудницата се отварят само откъм коридора. Та блъскал човека по вратата и крещял в неусвет - пуснете меееее, аз съм шофьора на новааааааааа, а един от психиатрите го завел в стаята за тихи игри и му казал - Карай си, не ни пречиш, ама по-тихичко, че Наполеон си почива  Joy Joy Joy. (нали се сещате колко достоверно е в лудницата да крещиш в неусвет как си някой) Е, намерили го човека след 4-5 часа като си затръгвали и нямало кой да кара ПТС-а, ама всеки път като прочета някоя тема като тази, дето съм ви пратила или имам случки от гореизложения вид се питам дали аз съм шофьора на нова или пък Наполеон  Joy Joy Joy. Май съм си сбъркала професията - трябваше да стана психиатър - такава притегателна сила съм за всички, дето не са наред с главата, че всички луди щяха да са в карлуково, ако аз бях там... Макар, че да започна да уча за психиатър вече ми е късно, ама никога не е късно да вляза в карлуково  Joy Joy Joy

# 119
Гер4о, лек път!!! и да не се шашкаш от полетите ей! Чакаме подробни разкази и снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт