Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 716
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм съвсем нов шофьор...ама много искам да стана супер...дали да не отида малко в Дубай или по-добре в Париж.Мисля,че не само на шофирането ще ми се отрази добре Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Египет му е майката  Joy там всички бяха по-зле от мен  Joy и постоянно набиват клаксоните  Joy Ако някой иска да затрие арабския свят да им прати автомобили с дефектиращи клаксони и след седмица ще са на 50% по-малко да не говорим, че ще оцелеят само жени и деца дето не ходят много по улиците  Joy
Розичка мъж ми от вчера ме тормози да ти се обадя да кажеш как е - ще му пратя линк към постинга ти  Joy

# 166
ще разказвам още, ама сега в офиса е лудница, че нали ме е нямало 100 години а и звъннаха от градината, че иван е болен та и с това се разправях...

Няма да се смеете, ама и там бая блондинки и малоумни срещнах, ама то на мен това си ми е призванието... Ама това друг път - може би довечера ако майка вземе малкия ще се отчета... И снимки по-нататък, че не знам кво съм правила, ама компа казва, че му остават още 6 часа да ги свали, а вече ги сваля към 2....

# 167
Така, току що се прибирам от "разходка" са децата, след като хапнаха "здравословна" пица в парка, докато аз си говорих с една майка от другия вход Петър обърна количката заедно със Здравко, на детето нищо му няма, Петър малко се изплаши а аз следващите три месеца в парка няма да ходя, хора мисля че по зле няма накъде.Сага с Пети  ще направим  една бисквитена торта, малко да  се разсея.
Здравко сигурно си е мислил че след като с него се пускахме с найлон по снега, няма какво друго страшно  да му се случи но уви имала глава да пати.Надявам се никой от присъстващите в парка да не разкажи на бавачката за случката щото ще умра от срам.

# 168
 hahaha Joy Joy Joy
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, размяхте ме.
Герчо и на Марс да идеш, ще срещнеш блондинка. Т`ва е положението!
Кали, няма проблем за лифта, стига лятото да работи. А защо не пускат малки деца на лифта, нали са с придружители?  newsm78
Ако се запънат и не разрешат, ще го пуснем на алпийския тролей! Ама само с теб или татко му!
А пък аз предпочитам да ходя в планината не през зимния сезон. Зимата обичам на топличко някъде, ама не става вече.
Ваня, радвам се, че сте изкарали добре. Пък за ските не му мисли, има време за децата.
Майра, стрхотна новина за бебо!!! Казаха ли ти вече пола?
Равия, памперс искаш ли?  Mr. Green

П.С. ВаняHug Hug Спокойно, случват се такива неща! Малките до утре нямат да помнят нищо лошо от тази случка.

И сега се сетих да ви кажа за нашето "премеждие" от днес преди обяд. Бяхме пред магазина до нашия блок. Тъкмо да се прибираме. Ама Гергана видя коте и тръгна да го гони. В същото време идва дистрбуторска кола на цигари и ни смачка кукленската количка, направо я размаза под гумата. Искаше човека да я плаща, ама аз не щях. Тогава ми даде три кутии цигари  Mr. Green

# 169
Калинка, ние на Сандански сме обявили бойкот, навсякъде ти говорят на гръци, дават ти гръцки менюта по заведенията, като чуят бг реч обслужващия персонал тотално те отсвирват  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много им бях бясна последния път и ги кълнях по кръчмите и хотелите  да спрат ходят гърци там и всички като мен да избягат   Joy да си умрат на мъка и бедност  Joy Най много побеснях когато келавия сервитьор ми каза на закуска да изляза във фоайето и 2 мин по-късно видя група гръцки бабаички и им внесе маса и столчета  #Cussing out познайте не разбра ли целия хотел че бях там  hahaha

# 170
Гер4о, така и не разбрах дали ти е харесало или не.
но поне не са те отвлекли Simple Smile

като е замисля... аз разбрах, че в англия ми е харесало, след като разказах на няколко човека как е било.

Ваня, ще му мине на Здравчо, а на Пети ако му държи влага малко по-дълго, няма да е зле Wink

Кали, няма проблем за лифта, стига лятото да работи. А защо не пускат малки деца на лифта, нали са с придружители?  newsm78

Дю... деца пускат... но МойтО диване дали ще го пуснат .... има предистория. аз за алпийското  питах. лятото ще работи ли?
ще ни снимаш ли?

Гергана как реагира на смачканата количка? развива ли женка вещомания или погледна философски на случката?
представям си ти как и е уплашила...
на мен вендъж ми се случи нещо подобно. Минавахме на зелено и изведнъж един се изсили в насрещното супер бързо и мина на 20 см от количката. не я отнесе само защото колелетата заядоха докато я смъквах от тротоара на улицата и се забавих 15 сек. Господ само ми запази детето тогава...а се ядосвах на себе си, че една количка не мога да сваля...

Кате, и аз така чух за сандански. ама къде да идем на неснежно?

# 171
It's a girl  Wink

обаче лятото искаме да идем на планина за малко, дали ще може? ще съдействаш ли Кайо да го пуснат на лифта, нищо че е малък, див е за трима, гарантирам!

Аз ще съдействам за качване на Клайн Матерхорн - 3883m - забранено за деца под 3г Mr. Green Вече е изпитано кой е по-по-най луд Mr. Green

# 172
 newsm10 newsm51 newsm44 stork-girl newsm68 smile3501  261uu smile3522

МАЙРА !!!
браво Simple Smile  Hug Hug Hug

ще се възползвам от поканата Wink

ние се чудим а празниците на първи май къде да идем. венци се нави да лети, може би да заминем без КАйо. сега да реша къде. skyeurope имат една промоция до 14.фев, малко време остана.

# 173
За щастие на децата утре съм на работа, предупредих бавачката за инцидента, да не се чуди като и разказват майките в парка.

# 174
За щастие на децата утре съм на работа...

Joy

Аз имам да си правя самооценка на работата за миналата година и само отлагам. Свърших куп задачи, настройвайки се да седна да го напиша това чудо - даже данъчната декларация си направих междувременно Crazy

Миньон, къде изчезна Hug

# 175
А, Кали за тролея питаш?! Ами инструктурите са мои хора, ще направим каквото трябва. Но първо ще се пуснеш сама да го пробваш и тогава с Кайо. Надяваме се да заработи още от пролетта.
А за количката - успях да я разсеям и въобще не обърна внимание, после малко я търси, но мина. Чудеше се къде да сложи куклата Мими, за да я разхожда. Накрая си намери едно столче за разходка.

Майра с лифт ли се качва до върха? Че Ясмин е луда глава знаем, ама вие сте още по-луди!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 21:23 от Дю

# 176
Майра с лифт ли се качва до върха? Че Ясмин е луда глава знаем, ама вие сте още по-луди!

Еее то оставаше и пеша да катерим в снега с дете на 1г3м Crazy Чак толкоз луди не сме още hahaha

# 177
миньон не е тук, ще се върне след 10тина дни. каза да не я мислим и да не се притесняваме. Simple Smile

Дю, ама аз много сериозно съм се заканила да идвам с домочадието.
май ок ли е вече за разходки? вие там ли ще сте по празниците? опасно ли е сама с Кайо да ходя по горите? защото венци не си пада по туризъм, при който трябва да се отдалечи на повече от 10 м от колата... защото иначе няма как да проверява маслото и да долива вода.
ще препоръчаш ли място за спане? нямам претенции освен да е тихо и да има топла вода. скита ми се вече....

# 178
....И на мен, и на мен.... smile3514

# 179
миньон не е тук, ще се върне след 10тина дни. каза да не я мислим и да не се притесняваме. Simple Smile

Ооо тя е заминала на онова място. Мисля я, как да не я мисля..много било гадно там съм чула Mr. Green

Мен днес ме отчаяха от детската градина - можели да вземат Ясмин чак на 1.9.2009. А ми бяха дали някаква надежда евентуално за от 2.5г Cry

Общи условия

Активация на акаунт