С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 719
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!
Благодаря за кафената и закуската. Аз засега само съм си изпила кафето, след малко ще закусам.
Пиги, честито намаление и ЧИД - да си жива, здрава, режимна и красива!
Ели, чИД на мъжленцето - да те обича и да те слуша много!
Цвети, не бъди черногледа, изглеждаш супер!
Брюкселското зеле е много хубав зеленчук. Мога да ви дам един пример. Моята дъщеря, беше между 1 и 2 годинки, чудех се защо бузките й нещо не бяха гладки, а то имало проблеми с витаминките - беше късна есен, почти зима. Тогава имахеме някъде си посято брюкселско зеле. Изяде на салатка само 2 шепички, настъргано с моркови и само за 1 седмица бузките й се изгладиха. Но беше прясно, а не замразено, макар че и то не е лошо. Препоръчвам ви го. Понякога има да се продава и прясно, но за съжаление това е на едни буцички, а моето беше на едни красиви розички.

# 271
Добро утро!newsm51

Честит Имен Ден на всички именници. Бъдете живи и здрави. Много късмет и любов  baloni
Ели ЧИД на половинката, да ти е жив и здрав.
Фиона ЧРД, само хубави неща да ти се случват. bdbaloni

Цвети, честити дънки, изглеждаш идеално. Hug
Нели, няма изискване за съотношение. Важно е само да се приемат и протеини със зеленчуците.
Зелено човече, не би трябвало да е от режима, но все пак се консултирай с лекар. Как си с кръвното? Може и да са слаби капиляри.  Hug
Вещи, Кри  Hug
На всички пожелавам хубав ден! Hug Hug

# 272
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug
Само да се отчета, от понеделник сме на ударен режим, аз съм -2,5кг. Цвети е една колежките, започна от 70кг. целта е 55кг., засега е -3кг. и каза, че и падат панталоните  Joy

# 273
Фиона, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Пожелавам ти да си жива и здрава и успех с режима!
Пропуснах да пиша нещо за лененото семе. Аз го ползвам, не мога да кажа дали ми влияе за малката стаичка, защото общо взето имам проблеми. Мисля, че ми действа добре за общото ми състояние. Имах един период, от Коледа до вчера, бях го спряла, но почувствах, че започнаха да ми омекват ноктите. Освен лененото семе, от време на време пия суправит магнезий - за мускулите, други витамини не съм пила, мисля че лененото семе действа добре в тази насока.
Мишленце, честито ти намаление. Същият проблем с дрехите и аз го имам, но пък сме красиви, все някак си ще го решим.

# 274
Честит празник на всички именници и на техните близки!   bouquet Да са здрави и щастливи!
Зелено човече, измери си кръвното налягане. Ако не е повишено, няма за какво да се притесняваш. Peace
Аз започвам 5 протеинови дни от днес  Confused Още не съм си взела електронен кантар, но сигурно ще го направя- по-стимулиращо е да могат да се отчитат свалените грамове. Sunglasses
Не мога още да ги докарвам тия палачинки  Confused Дали защото не им слагам пшенични трици, а само овесени.  newsm78 Вчера си правих Дюкански дюнер и макар че палачинката беше доста разръфана, изчезна за нула време от чинийката Party
Хубав ден на всички!    bouquet

# 275
Вещи,благодаря ти за комплимента,но не се вижда останалото,снимката нарочно я пуснах малка,че иначе-паласки ли е,чудо ли е,въпреки това обаче аз съм реалист,както се вижда от линийката ми не си поставям някакви амбициозни цели да стана 55кг,никога не съм била толкова,е,може би в шести клас  Laughing Ако стигна 65 ще бъда супер доволна,манекенка на тия години няма да ставам  Crazy
Кри,кексчето и хамбургера пека на 190градуса отдолу и отгоре около 35-40минути,ако фурната ви има функция отдолу и отгоре се пече 20мин отдолу и 20-отгоре,това ми е правило за всички тестени,Зазу,за да не ти се отделят отдолу яйцата трябва да разбиеш сместа с миксер или с пасатор   chef
Били,и аз съм в трета,но няколко пъти щях да пускам меню и се отказвах,за да не дразня някой,понеже нали си позволявам малко повече неща вече  Blush Вчера например менюто ми беше следното,не правих протеинов четвъртък,защото тази седмица започвам и от следващата ще го правя  Flutter
закуска кафе с мляко,препечена филийка пълнозърнест хляб и половин грейпфрут
обяд:2яйца с малко сирене,печена филийка пълнозърнест хляб с кашкавал и салата от обелени домати
вечеря:пиле на грил и спаначена супа с лъжица кисело мляко и натрошено сирене,междинна закуска желирано кремче
по принцип не ям всеки ден сирене,а когато си позволявам гледам общото количество за деня да е 40г,както пише Дюкан,освен това трябва да е прието в едно хранене,на обяд или вечеря  Peace
Цвети,страхотно ти стоят дънките,честито!И аз вчера си купувах дрешки,но не си взех дънки,защото последните,които си купих на 23.12 вече ми висят и ще изчакам може би месец за други  Party Купих си обаче невъобразимо количество блузки,много се изкефих,отдавна не бях пазарувала така парцалки  Crazy
Малко ми е мъчно,че не се организирахме за софийска среща,аз наистина питах няколко пъти,а после станаха едни работи и спрях да питам,но се надявам следващата седмица като са си тука Бачи и Кри да заформим и ние нещо  yes
ЗЕЛЕН0 Ч0ВЕЧЕ,не съм се сблъсквала с подобен проблем,но си мисля,че едва ли има връзка с диетата,особено като е ставало и преди,по себе си мога да кажа,че този месец цикъла ми беше по-оскъден,може би това е от диетата  newsm78
амбър,все се каня да те питам снимките в рецептурника дали са твои,браво ако е така,страхотни са  thumbsup
Честит Имен ден на съпруга на Ели bouquet
Честит Рожден Ден на Фиона!,прекрасен ден ти пожелавам и много усмивки  newsm51 hbday

# 276
Честит имен ден на всички празнуващи!!! Да сте живи и здрави, много щастливи и късметливи!!! Hug  bouquet

# 277
  • София
Добро утро и от мен! Първо, честит имен ден на всички именници и ЧРД на съпруга на Фиона! Пожеланията ми са за здраве, любов и успехи във всичко на празнуващите, а пък и всички от форума.

Да се похваля свалих още 400 гр. и вече съм 57,5.  Party Party PartyСутринта закусих с дюканската палачинка, намазана с подсладена със степче "Екскуиза" Flutter много вкусно. Тъй като от днес до неделя съм в ПЗ дни за обяд ще си правя вкусната салатка с чушки и извара + подправки и ще хапна малко студенопушена риба, а за вечеря - мисля домати с нискомасленото сирене "Хелиос" и босилек. В останалото време ако огладнея си пийвам по чаша айрян подсладен със степче.

Приятен и успешен ден на всички! Heart Eyes

# 278
  • София
Добро утро момичета! Едва гледам.... smile3507 добре, че е петък!

Честит имен ден на всички празнуващи и техните близки!

Ели  newsm51

Фиона, ЧРД! Да си жива и здрава и много щастлива!  newsm67

Пожелавам ви хубав ден!   love001

Май не сме пила кафе, а?

Поправям се... наистина съм много заспала, след като не видях много предложени кафета тази сутрин...  ooooh!

# 279
  • Варна
И от мен ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Ели, гарантирам, че почерпката ти е вкусна! Като видях таралежчето, се сетих да си го направя пак - нали карам втора фаза (трябва разнообразие!). Утре ще се готви!!!!!!! И супичка ще си направя!
Това е и отговор за Кри, която (благодаря, Кри) се поинтересува от моя напредък. Само две килца и малко съм възстановила досега. Карах 5 П и 5 ПЗ, вкл. и 5 МЦ  Joy Та сега от днес пак П и се надявам да вдигна каручката, дето се обърна.  Peace

# 280
Здравеите!
Ели,честит семеен празник!Дълги години да се радвате един на друг  bouquet
Живи и здрави всички именници Hug
Цвети,изообщо недеи да съжаляваш ,дънките ти стоят прекрасно!Фръцкаи смело дупе с тях Simple Smile

# 281
Всички закусват с млекца,а аз тази сутрин от ранни зори подпуках пилешките дробчета.
 Hugи лек ден ,момичета!

# 282
Жадира, Кри, много благодаря за отговорите по трета фаза.Аз не мисля, че можем да говорим за съблазняване.Ако пред монитор се съблазняваме, какво остава пред хладилника и в магазина.Все пак всички сме сериозни, нали?И знаем какво искаме!Помогнахте ми, момичета!
Честит празник на именниците!Носете със здраве името си!

# 283
Здравейте и от мен,

Честит имен ден на всички именници от вчера и от днес. И честит рожден ден на рождениците  bouquet
Да сте живи, най-вече здрави и много щастливи Simple Smile

Аз от вчера съм в МЦ и поради тази причина реших, че няма да се меря няколко дни. Така че не мога да се похваля с минуси. Иначе успях да се намъкна в едни любими дънки, които ми беше трудно да закопчавам. Много е хубаво усещането:) Сега дори не ми стягат.

Аз днес, утре и в неделя съм на ПЗ дни. Намислила съм си да си направя мусака от патладжан и пилешка кавърма. И да се храня редовно, разбира се, не като през миналия уийкенд Simple Smile

Цвети, изглеждаш чудесно в новите дънки  Peace

Прекрасен ден ви желая момичета   bouquet

# 284
  • Пловдив
Фиона, честит Рожден ден! Много щастие ,късмет и любов!

Пиги, честит Имен ден! Много късмет, любов и щастие!

Ели, да е жив и здрав мъжа ти и много да те обича и слуша!

Общи условия

Активация на акаунт