Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се основава на консумацията на високо протеинови, ниско мазнинни храни. Включва четири фази: атака, която цели бързо отслабване; фаза на круиз, която включва редуване на дни с чисти протеини и дни с протеини и зеленчуци; фаза на стабилизация, която въвежда постепенно въглехидрати и мазнини; и финалната фаза, посветена на поддържане на постигнатото тегло.
-
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
-
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са основните принципи на третата фаза от диетата на Дюкан?
ще я въздържим. Обича спанак! Ако някой го изпревари, да каже получава ли се и в какви количества са продукциите.
) Ослабяла си 
/, но полека-полека ще намалеят и те!
Ама да не си помислите, че и моите са такива, аз чинно си ги слагам отгоре преди да си ги напиша тук
здравейтеееееее 

, а за жадните: водичка 
Бъди здрава, щастлива, обичана!
Вадя един костюм, който си купих преди 4 години, официален, на райе, и който ми седеше добре, в смисъл на крачката беше лееекинко по мен..... И какво установявам- момичета, не ми ставаше! В смисъл, обличам го, но отзад няма с какво да го запълня,, виси като все едно съм се.......абе грозна работа. Оттам като отворих една не 24, а 48 каратова усмивка...с нея си и легнах. А милото- аз като ти говоря, че си си много добре- ти не ми вярваш
Ами как да вярвам, като до преди 3 месеца нищо не ми ставаше...всичко ми беше малко...сега пак не ми става, просто ми е голямо
Вече казах неколкократно- макар аз да не виждам кой знае каква разлика в огледалото, дрехите говорят. Та сега пак проблемче- какво да облека утре?

и