С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 696
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
Замислил съм суфле със спанак, уйце, кисело и извара. Някога му турях сметана, ама Crazy ще я въздържим. Обича спанак! Ако някой го изпревари, да каже получава ли се и в какви количества са продукциите.
Замени сметаната с млекце.
tzvety roussimova! Браво бе Simple Smile) Ослабяла си  newsm10
Боби1973, към 18 часа(да речем)
Лека нощ, момичета Simple Smile)

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 00:41 от baci

# 256
Ех, благодаря ви, поуспокоих се малко. Знам, че има още какво да се желае/от бутчетата най-вече-Волна Hug/, но полека-полека ще намалеят и те!
Вещи, по същия начин май се получава при мен с огледалото, гледам се-слаба, снимам се-ох, каква съм дебела!затова като влеза в близката аптека, имат удължаващо огледало и само се връцкам там-тяло-2 метра, крака-клечки...
Спасдиди, благодаря ти за загрижеността, още са болнички, Ивето - с ангина, малкия-хроничен ринит. Лекуваме се!
Хайде лека и от мен! Hug

# 257
  • Пловдив
Освен да ви поканя всички на гости. Моят кантар тегли 10 кила по-малко  Joy  Ама да не си помислите, че и моите са такива, аз чинно си ги слагам отгоре преди да си ги напиша тук  Whistling

# 258
 #Crazy здравейтеееееее Hug
изпуснала съм няколко теми тия дни... Blush
обаче видях,че има новички...добре дошли и успех  bouquet
прегръдки на всички дюканки Heart Eyes
аз съм режимна,но едва устисквам....по време на сесия озверявам Crazy
имам една ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯМА молба към вас Blush тъй като трябва да правя реферат за един изпит,а той трябва да е на една анкета...може ли да ви помоля,който има желание да попълни анкетката и да ми прати отговорите на ЛС Blush съжалявам за офф-топика,ни мъ бийте многу Embarassed ето я анкетата Mr. Green

Възраст:..........
Образование:...........

1.Кои са нещата,които Ви карат да се гордеете,че сте българин?
...................................................................................................
...................................................................................................

2.А има ли нещо,което Ви кара да се срамувате от това и какво е то?
.................................................................................................
.................................................................................................

3.Бихте ли се срамували да кажете пред чужденец,че сте българин?
а/Да                        б/Не                         в/Не съм сигурен

4.Според Вас на какво се дължи негативното мнение,което чужденците имат за българите?

5.Смятате ли,че българинът е добре запознат с бълг. история?
а/Да                  б/Не                              в/Не съм сигурен

6.Имате ли желание да задълбочите знанията си относно бълг. история?
а/Да                б/Не,знам достатъчно       в/Не съм сигурен

7.Според Вас патриотизмът на българина е проява по-скоро на:
а/Искрена любов към родината и всичко българско
б/Невежество и лицемерие
в/Не съм сигурен

8.Мислите ли,че единствено 5-вековното подтисничество е причина за сегашната изостаналост на България?
а/Да
б/Не
в/Не съм сигурен

9.Според Вас само политиците ли са виновни за тежката действителност и труден живот в България?
а/Да
б/Не
в/Не съм сигурен

10.Смятате ли,че учебниците и ист. книги дават достоверна информация за бълг. история?
а/Да
б/Не
в/Не съм сигурен

11.Мислите ли,че байганьовщината е типична бълг. черта,устойчива във времето?
а/Да
б/Не
в/Не съм сигурен

12.Ако имате възможност,бихте ли напуснали България завинаги?
а/Да
б/Не
в/Не съм сигурен

13.Възприемате себе си по-скоро като:))):
а/Славянин
б/Прабългарин
в/Друго.............../какво?/
г/Не съм мислил по въпроса

# 259
  • София
Добро утро, момичета   bouquet

Съжалявам, че трябва да започна деня Ви с такава тема, обаче съм силно притеснена: тази сутрин от носа ми изтече една шепа яркочервена кръв. И друг път ми се е случвало да ми тече кръв от носа, но в такова количество и толкова червена - не. Много съм притеснена, моля, ако имате идея, да споделите!

# 260
  • София
Добро утро!
Виждам, че всички още спят...никой не е поднесъл сутрешното кафенце, затова- Моля! Ето го!: 
Към него добавям и закусчица: Дюканско кексче:
И за да не ви е много сухичко:
кисело млекце , а за жадните: водичка
Да ви е сладко! Hug

Аз днес съм с минусче от 200г, малко но от сърце Flutter

Хубав петъчен ден на всички ви и много  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 07:13 от Мишле_

# 261
Добро утро и от мен  Simple Smile
Ако още не сте пили кафе или ви е малко пийте едно с мен  Hug

# 262
  • София
Пиги, Честит Имен Денura newsm18  Бъди здрава, щастлива, обичана!
 Пожелах го вчера, ще го пожелая и днес- много смъкнати стограмки, които да станат килограмки (смъкнати де! Joy)
Честит Имен ден и на всички други именници "под прикритие", че то с тези никове...... Flutter

Цвети, сега ти видях снимките с новите дънки- седят ти много добре, моето момиче! Hug  Не знам какво не им харесваш? Thinking Heart Eyes
По този повод- случка от снощи. В събота съм канена на официална сбирка и отварям аз големия гардероб, който вече се пука по пантите от дрехи и редовното "ами, мило, няма какво да облека!" Tired  Вадя един костюм, който си купих преди 4 години, официален, на райе, и който ми седеше добре, в смисъл на крачката беше лееекинко по мен..... И какво установявам- момичета, не ми ставаше! В смисъл, обличам го, но отзад няма с какво да го запълня,, виси като все едно съм се.......абе грозна работа. Оттам като отворих една не 24, а 48 каратова усмивка...с нея си и легнах. А милото- аз като ти говоря, че си си много добре- ти не ми вярваш Crossing Arms  Ами как да вярвам, като до преди 3 месеца нищо не ми ставаше...всичко ми беше малко...сега пак не ми става, просто ми е голямо Peace  Вече казах неколкократно- макар аз да не виждам кой знае каква разлика в огледалото, дрехите говорят.  Та сега пак проблемче- какво да облека утре? newsm78

# 263
  • София
Добро утро, момичета!
Гледам, Мишлето и Нели сервирали кафе! Мерси! Закуската - след малко!
Пиги, честито намаление!И честит имен ден! Здраве, щастие, късмет и успех в дюканстването!  bouquet  bouquet  bouquet
 И аз не мога да повярвам, че след 4 дни правя 10 месеца Дюкан. Ей, как лети времето! И килограмите!  Joy
Истината е, че въртенето на П и ПЗ и възможностите да избираш каквото количество и  каквато храна искаш (наистина все пак от ограничен брой, но не е като да ти кажат - в 8 ч. домат, в 10 - яйце и т. н.), те кара да забравиш, че си на диета и времето минава неусетно. Пък и като видиш резултата, си абсолютно убеден, че си заслужава.
Цвети, имам чуството, че макар и да не си свалила много на килограми, на сантиметри си отслабнала доста от коледната ни среща. Заслужавало си е търпението! Да видим другите какво ще кажат! А дънките ти стоят отлично, честити и със здраве!  bouquet Да оздравяват малчуганите!
Небесна, преди да почна Дюкан се оприличвах именно на желиран хипопотам (в началото и аватара ми беше зелен хипопотам  Joy). Направо като герой от анимационен филм - туп с крачето и земята на километри трепти. Joy Минах неусетно фазата на крава, сега съм си просто синьо мече с крилца.  Joy Може да е малко тлъстичко, но определено е симпатичничко!
Вчера на пазара имаше лапад, естествено купих, но тази сутрин като го видях - съвсем изсъхнал. Сигурно не е бил много читав, май му е рано още! Брюкселското зеле е единствения зеленчук, който и аз не познавам, а и нямам желание да се запозная. А зеления фасул става супер с телешко и с кисело млекце после!
МММММ, като гледам обявата на уважаемия шериф, ще се яде шиш на жар - малейййй
Кукумявке, не казвай, че си на диета. На режим си, а той не включва нищо мазно и въглехидратно. Хапни добре вкъщи, а на гостито наблегни на салатка и месце. Можеш да си занесеш кола лайт, да компенсираш с нещо приятно!
момичета,ще ми се карате ли много ако утре изпия една чаша вино Blush
Не, не може! Що питаш, като знаеш отговора  newsm78
Катяджин, не виждам защо се притесняваш, дори малко ми се струва храната ти!
Боби, след 18 ч. при всички положения, може и след 20 ч. да се прибираме в неделя от Пловдив. Аз ще спя там в събота с/у неделя, Бачи - не. Ще се прибираме заедно с колата.
Мишле, хубаво минусче, браво! Препоръчвам разходка по магазините!

# 264
Добро утро и от мен. Hug

Благодаря за кафенцата-пийнах си вече. Flutter
Сега ще наблягам на водичката.

Лек ден. Grinning

# 265
Искам да попитам в смесеният период какво съотношение на зеленчуци и протеини спазвате? Примерно 50/50 или е добре въпреки всичко протеините да са повече. Това само не го разбрах в книгата. Ясно е че се предупреждава да не се яде салата само заради едното дъвчене, но... Мисълта ми е ако месото ме и примерно 150-200гр. а салатата също добре ли е като пропорции. Да допълня, че рядко изяждам чак толкова.

# 266
Добро утро момичета! Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
 Слънчев и усмихнат ден желая на всички ви!  Simple Smile

# 267
Добро утро на всички именници днес.
Ето и от мен почерпка, защото съпругът ми има днес имен ден Laughing

# 268
Честит Имен ден на съпругът на Ели!Да е жив и здрав!Наздраве!

Честит Рожден Ден на   -Fiona-!Много здраве ,щастие и перфектна фигура и желая. Grinning

# 269
Добро утро на всички!благоаря ви за поздравите Hug честито и на адашите ми  bouquet
 черпя и за обяд и
айде аз изчезвам.пожелавам ви мног усмивки
  love001

Общи условия

Активация на акаунт