С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 676
  • 709
  •   2
Отговори
# 60
Добро утро и от мен! Желая на всички прекрасен и отслабващ ден!
Вещи,благодаря за темата и най-вече за огранизацията и - знаех, че нямаш личен живот от нас, но не знаех и че не спиш! newsm20
При мен няма промяна, от днес съм на П и очаквам ляв наклон на кантара до дни Laughing
И за всички, които днес ще се чудят с какво да прегрешат/разбирай алкохол/,помислете си дали искате хубаво тяло или доволен стомах!Спазвайте стриктно режима и колкото по - сериозни сме, толкова по-скоро всичко, което обичаме ще е наше!
Хубав ден!

# 61

Днес явно е ден на сваляне, що ли не се претеглих  newsm78

И утре е ден. GrinningДано се похвалиш! Heart Eyes

Честито на всички с минусчета!  bouquet

# 62
  • България
Леле колко съм "умна". Вместо да си сложа от мойто прясно мляко в кафето сложих от това на детето "Верея" 4,5 %. Добре, че беше малко. Уж съм си отделила мойте неща в хладилника на отделен рафт oops smile3538

# 63
  • София
Били, Клеми, Криси,  Hug Heart Eyes
Знам, че сте прави....но ми се иска нещата да се случват така, както АЗ ги планирам! Praynig

Аз току-що смачках едно варено яйце, за да притъпя свирукането в стомаха Tired

Сега ще се залавям за работа. Peace

# 64
  • София
Здравейте, Дюканки!Радвам се , че има днес мнооого свалили Hug
Довечера пак ще се включа, че къщата не чака... TiredЛек и режимен ден!!!

# 65
Наистина е ден за сваляне!
Нали снощи първа в темата ви пожелах много минусчета! Hug
Браво на Криси МВ, Spasdidi, Klemy, Merian, Krisi1975!
Вещи, чакаме утре да се осмелиш на кантара и  goodscale
Спасдиди, и аз така...направо ми иде да летя smile3535, денят ми започна хубаво след кантара, макар че децата са болни и ужасно кисели!

# 66
Днес съм -1,200кг./четвърти ден ударна/.Не мога да повярвам! Страхотен е този режим! Не е истина! Така се вълнувам, че не ми идват думи да ви разкажа!  newsm44
Благодаря на всички от сърце!  Hug
.......................летя, летя!  newsm18
smile3521 Познато чувство Simple Smile)

# 67
Добро утро и от мен!
Тъкмо видях снимките от срещата. Супер сте момичета! И аз щях да бъда на тях, ама... Следващия път обаче... Без мойто мъж не съм излизала от цяла вечност и е крайно време ми се струва.

# 68
Здравейте,момичета!
Честито на всички именници!Много здраве и щастие. Искам и аз да ви почерпя виртуално понеже и аз имам имен ден. kaffeetrmker_2 cook cook
Браво на всички,които днес са свалили.Аз обаче явно имам проблем със свалянето. Днес ми е 10-ти ден и грам не съм свалила. EmbarassedВзех да се отчайвам,а иначе спазвам всичко.Даже искам да ви кажа,че все съм гладна и като хапна след час пак същата работа.Имам да свалям 5кг.
Ваниник,смятам да я пробвам твоята рецепта за палачинката.

# 69
Здравейте всички.

Честит Имен Ден на всички именници. Тонита , да си жива и здрава, много любов и късмет bouquet
Честито на всички свалили.  Летете, летете  Hugbouquet

Хубав ден ви желая. Hug

# 70
Тонита, честит имен ден!  bigdance2 newsm51

# 71
Здравеите красавици  bouquet
Днес наистина е ден за сваляне(може и да не са килограми)!
Цвети,много се радвам за теб,последно време беше унила ,а колко хубаво летиш Hug
Браво на всички преборили днес себе си  bouquet
Честит празник на именниците  bouquetТонита Hug
Днес имам повечко свободно време и ще подосаждам в темата  Laughing
Успешен ден!

# 72
  • Плевен
Здравейте и от мен момичета и аз съм -1,100. Снощи до късно се мъчих да Ви пиша на една клавиатура без кирилица, но докато се справя - взе пък,че изчезна текста  Mr. Green Благодаря за вписването на вещи  bouquet и на всички успех днес - много ,много ----------------
Не мога да Ви опиша колко съм щастлива,че ви открих, а и ме убедихте с толкова много факти, дати и килограми Laughing

# 73
  • София
Тонита,
Честит Имен Ден![/glow]
Бъди здрава, щастлива и много обичана! И много свалени стограмки, които да станат килограмки! Hug

# 74
  • Варна
здравейте момичета  bouquetчестито на свалилите  bouquetа на именничките много здраве любов и щастие  bouquetаз не мога да се похваля във минуси на килограмите,но имам по0,5см минусчета навсякъде по телцето. Rolling Eyesвчерашното ми меню беше цялден 1 кисело лекце със степче,за вечеря съм си напрамила салатка от пипер зелен боб извара и малко кисело млекце копърче и чесънче изядох и две чинийки пил.цсупичка със зелено бобче вътре.Добре ли ми е менюто за ПЗ.днес със се заредила със два хамбургера направени от 3л овесени трици и 2 яйца.Ще ги хапна със кюфтенце  bouquetлек и минусов ден ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт