С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 679
  • 709
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Да се похваля възстановила съм си мерките от лятото и есента. Сега останаха още 1,5 кг и съм готова. Голяма работа е този режим. Ще хуквам по задачи и после пак ще ви чета.

Честит имен ден на всички носещи името Антоанета, Антония и т.н., а и на Антоновците! Да сте живи, здрави и щастливи!  bouquet

# 76
Честито на именниците и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам търпение да свърши този ден.От утре съм за първи път па ПЗ и от сега си мисля какво да бъде. newsm78
Иначе до момента минусите са 4.5 макар че все още съм в МЦ.
Доволна съм.
Лек и диетичен на всички

# 77
Здравейте момичета и от мен.
За днес (2П ден) съм си приготвила пуешко месо, кисело мляко, 2 яйца и 1л кола лайт.
Вчера за вечеря си проготвих 2 яйца с кисело мляко + 1 л ленено семе + малко горчица - хареса ми Wink.
Днес ми възникна въпроса - колко кола на ден може да се пие? newsm78
Може някой да е писал във форума, ама темите са толкова много, че не ми е възможно да ги изчета.
p.s. Не не претеглих днес - не посмях. За утре - обещавам Embarassed
Започвам от 78 кг - целта е 64 кг.

Честито на именяците  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Тонита, честит имен ден! Не се отчайвай, продължавай, всички имаме периоди на задържане. Рано или късно всичко си идва на мястото.
Фоли, само на теб на ушенце ще ти кажа, защото ти ме докосна с вълшебната си пръчк, но и днес кантарчето ми показа някъде към 300 - 400 грамчета минусче, но понеже не е електронен, обявавам само когато имам - 1. Просто исках да ти благодаря за положителната енергия, която ми изпрати вчера newsm51

# 79
Честито на всички , които имат днес имен ден!!!!! Hug Heart Eyes

# 80
Здравейте!
Честито на отслабналите! Да знаете само вашите успехи ми държат все още ентусиазма. 5 П дни-резултат няма. Но продължавам. Днес включвам и зеленчуци. Забърках си един бъркоч от броколи, брюкселско зеле и карфиол на пара със сос (т.е почти каша  Rolling Eyes) от извара и малко кисело мляко. Сега ще използвам, че колегата ми в стаята го няма и ще си хапна тайно  Wink, че да ви призная малко ме е срам да вадя тези странно изглеждащи (по думите на мъжа ми) храни.
Да ви кажа не мога да се напия на вода, откакто почнах режима. Знам, че е полезно и по принцип съм от хората, които пият вода, ама днес откакто съм дошла в офиса вече съм изпила литър и половина. До края на работния ден сигурно ще станат 3, а и после вечерта на кафето и в къщи ще отидат още поне 1. Та това са недостигани по количество рекорди за мен. От белтъчините ли съм толкова жадна  Shocked. Преди си мислех, че въглехидратната храна стимулира жаждата, ама не съм била права. Има ли нещо такова като прекаляване с водата  Crazy?
И още нещо да споделя-снощи си направих първата палачинка.  Thinking не съм доволна от резултата, не че не си я изядох днес сутринта, ама една такава се разпадна, абсурд пък да я намажа с нещо. Дали са ми били едри триците  newsm78. Като гледам снимката в рецептите, супер изглеждат вашите. Да няма някаква тънкост, която съм изпуснала. А като си правите хляб или хамбургер, не ви ли залепват за формичките, как ги обръщате?

# 81
  • Варна
Уф,  ooooh!
гледайте хората какво правят. Ужасена съм.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.msg6188527#msg6188527

# 82
  • Варна
Йо! Ко прайти фе, слабейте ли?  Crazy
Редно е да кажа, че си жабуря устата покрай закуската с чаша Кола Лайт. Туй ще е то за днес сладникавото.
Също тъй е още по-редно да ви осведомя, че ще трябва да употребявам малко алкохол понякога, с оглед здравословното състояние на хранопроводната система, както и писхичното ми благосъстояние по късна кръчмарска доба.
Снощи не беше Ананасов ден, но имаше друг хубав повод, употребих концентрат съвсем съзнателно. Наздрави, дами! Сетне се прибрах и бях много гладен и намерих една весела пъстърва, опечена с лимон и й сторих услуга, като я прибрах на топло в корема. Днес кантаря не е мръднал, аз съм в чудесна кондиция.
Може да ми бави слабеенето концентратът, но това избирам. Ще видим с времето как ще се отразява.

Закуската е от домат, пуйки, настъргано яйце, лимон. Мисля, че десертът ще е от приятелката на рибата - другата още по-весела пъстърва. Днес ще е смешен ден.
Бай!

П.П. оТносно хората - да, прав сте, всичко се случва по белия свят. Хубаво е човекът да е осведомен повече, защото тези оскъдни диети са безкрайно вредни за здравето, а и с дребнав ефект и всъщност се правят като се гони близка цел и вероятно е за кльощави манекенки само, преди ревю. Тъй си го представям. Абе всеки има глава, носи си я. Мойто ми тежи. Хо! Flutter
Те затова са си пуснали тема людете и си обсъждат техните си диети. Не ги съдете, това си е техния избор.
А! Не прекалявайте с Колата Лайт! Например не повече от 500мл дневно и не всеки ден. Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 12:11 от небесна красТавица

# 83
  • Варна
Сеньора ЗлаВещилио, поправете моля ви заглавието на темата.  bouquet

# 84
Здравейте, днес съм минус още 400 грама и при положение, че постоянно меля нещо от разрешения списък направо си е супер. Чак не мога да повярвам. Имам един панталон от моминството, който ми служи за ориентир, та започнах да влизам в него краката само, а преди и краката не влизаха. Наистина май по бързо се свалят мерки от килограми.

Как се справяте с изкушенията, когато сте на гости, че тая вечер сме на имен ден?

ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ,желая преди всико да сте зрави, усмихнати и щастливи    bouquet

# 85
  • Варна
забравих да кажа едно голямо благодаря на ВЕЩИ за новата темичка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetопитах да направя снощи палачинка без яйце само вода-резултата беше супер получисе.ДВе въпросчета може ли-ако сваря овесените ядки и после добавя сиренце или извара няма ли да се получи нещо като кус кус със сиренце.И другото въпросче във смесеният режим можеше ли да се хапва сиренцето и кашкавала на маджаров  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Здравейте на всички! Момичета и аз днес мърдам лентиката-вече съм 59. Не бях виждала 5 на кантара от три години.
Тонита и на всички именици-живи, здрави и много усмивки!
На всички с минусчета - бравос от мен!  Hug

# 87
  • Варна
Светлаа, аз лично си нося пуешкото с мен, сиренце малко. Освен това никога не ме е било срам да си поискам малко салата без олио да ми отделят.
Едит: Всъщност, оказа се, че хората са много толернатни към други, които искат да отслабнат!

# 88
Добро утро и от мен  bouquet

# 89
Светле, аз когато ходя на гости в една кутийка си нося моята си храна, за да не притеснявам домакините, а да има и аз какво да си хапна.
Снежи, дано това да е грешка с овесените ядки, а да бъде овесени трици. Сирене на Маджаров аз лично си позволих някъде около 2-рия месец, а кашкавал НЕ МОЖЕ.

Общи условия

Активация на акаунт