С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 694
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Дайте ми идей как да хапвам триците без рецепти с яйца  newsm78

Egisihora Можеш да ги накисваш в кисело мляко подсладени със степче или канела и подсладител.

# 121
Snake абсолютно съм на принципа пари ми дай,акъл не ми давай,ама ще видите като се мерна след месец-ще съм 10-15 кила надолу пожелавам на всички Misc Ghost ще види тя аз като яхна метлата Joy

# 122
Snake абсолютно съм на принципа пари ми дай,акъл не ми давай,ама ще видите като се мерна след месец-ще съм 10-15 кила надолу пожелавам на всички Misc Ghost ще види тя аз като яхна метлата Joy

Месец викаш ? Дай си малко по-дълъг срок  и тогава готви метлата..   newsm78  Party

# 123
голям оптимист съм нали-ама то така трябва Joy

# 124
Вани ник, получих ти съобщението!  Hug Heart Eyes Не знам защо системата ти е върнала такова нещо.  newsm78
Еги, аз се изринах от животинския белтък изобщо. Много е упорита този вид алергия. Не я подценявай и иди на алерголог. Започни веднага лечение.  Peace Честито намаление!  Hug

# 125
  • гр.Варна
Здравейте!
Sun,благодаря за отговорите!Не мисля да прекалявам.Аз и без това внимавам и с количествата на погълнатата,разрешена храна,а какво остава за количките и подладителите!
В тази връзка,тази сутрин се притеглих на новия кантар и резултата е -1.900кг, след снощи newsm44.Теглих се със същите дрехи.......има една разлика само...снощи се изкъпах и може малко мръсотийка да отишла в канала:)) Joy
Дано да продължавам така,макар,че съм убедена,че скоро ще има застой!!!Не мога да си прдставя,че така скоростно ще продължавам:)
Нямате идея колко се радвам,че свалям.Не ми се беше случвало цели 6г.Е,свалих като родих Кристиан миналата година-8 килца останаха в болницата,но с диетките все удрях на камък.

Това е моята диета:)Да живее Дюкан
Желая успешен и отслабващ ден на всички Дюканки!! Hug
И още веднъж,благодаря Ви,че Ви има  bouquet

# 126
Дивана, аз писах за осцилококцинум. Ползвам го успешно от доста години. Майка ми е диабетичка на инсулин и след консултация с лекар вече втора година й давам по една доза седмично 3-4 месеца през зимата. съствът е: филтриран автолизат от черен дроб и сърце на патица .Дори и да има захар е в нищожно количество,което не би се отразило на режима. Аз го ползвах два дни през миналата седмица и мисля, че когато се отнася за здравено трябва да се правят и компромиси, но всеки решава сам.

# 127
Светле, Съни, благодаря Ви милички  Hug
Цвети дано и ти скоро видиш 5 - имаш съвсем мъничко още   bouquet

# 128
  • София
Моля заповядайте! Hug
Чаят е сервиран!

# 129
  • Пловдив
Били, направила си си точна програма, браво на теб.   bouquet Аз не знам дали бих могла толкова по часове и грамчета да го направя.  Embarassed
Абет, няма нищо страшно нали  Joy
Елид, и за доста рядко се тегля  Crazy
Вани, може да пробвам и твоя вариант. Аз съм най-некадърната дюкановапалачинкаджийка на света. До сега не съм успяла нито веднъж.  Embarassed
Боби, как да не спя? Всяка вечер си лягам най-късно в 2:30 и сутрин ставам чак в 6:50  Laughing
Мишле, на по едно варено яйце ли караш?  Tired
Пили, къде е тръгнала твойта къща, че не ще да чака?  newsm78
Лоана, браво за намалението   bouquet
Колева, малко поувеличи яденето  Peace
Дори, Креми, Волна, Калима, Джини , прекрасни сте    bouquet
Небесна, куригиръх съ.  Embarassed
Светла, браво   bouquet Отслабва се с ядене!  Peace
Мамс, браво!   bouquet
Ели   bouquet
Мбм, мен пък ме е срам да си нося ядене като ходя на гости, страх ме е да не обидя домакините  Blush
Жедира, просто няма какво да кажа за талията ти. Мисля, че нямаш нужда от повече сваляне, ама хич  Naughty
Снежи, за каква сатленка става въпрос  #Crazy
Кения, споко, ние сме бавно и славно   bouquet
Мериан, радвам се, че режима ти се отразява и добре здравословно   bouquet
Муцка, честита ти лентичка!   bouquet
Блеки, Айсче и аз имам подобна рецепта:
Сутрин - сваряваш си две яйца
Обяд - обелваш ги
Вечер - даваш ги на кучето си
 Laughing
Фиона, браво за намалението   bouquet
Съни   bouquet
Злати, какъв акъл ще ти даде с криенето на кантара свекито?  newsm78
Еги, съжалявам, че се е получило така. Аз сега ям само белтъци и много ми липсват целите яйца. Триците ги вземам с кисело мляко или кексче само с белтъци. Може да е и само с мляко без яйца - кексчето.  Peace
Христина, браво за намалението   bouquet

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 21:52 от ЗлаВещица

# 130
Сънче, няма значение, важното е че си го получила.
Относно осцилококцинума, аз от тази седмица също реших да си вземам по една доза профилактично. Според мен, по-добре да е това, ако успея все пак да се спася от грипа, отколкото да вземам след това по-страшни лекарства.
Христина, честито ти намаление, супер добро е. Аз пък се тегля без дрехи. Simple Smile

# 131

Само едно нещо ме постресна..."Алкохола забранен".... Shocked А  тук постоянно някой накъде ни кани, или иам някакви сбирки, или имаме гости..и се пие червено винце,което аз много обичам да си пийвам през уикенда Embarassed

То ника ми го подсказва де... Mr. Green  и кво ще правим сега  newsm78 съвсем ли не може алкохол, поне една чашка  винце през уикенда? newsm78  [/b]

redwine аз съм съвсем нова тук, но ще се постарая да ти отговоря
Според режима на Дюкан в I-ва и  II-ра фаза съвсем НЕ може а и алкохола се лепи точно на талията, която искаш да видиш, така че два пъти съвсем НЕ може

И малко информация ако още имаш съмнения:Едно питие съдържа средно между 100 и 150 калории, което не е толкова много (ако е само едно). Проблемът не е в количеството калории, а начинът, по който действат точно тези калории. Само малка част (около 5 %) от изпитото количество се превръща директно на мазнини. По-голямата част се преработва в черния ни дроб в субстанция, наречена Ацетат, която има една главна функция - измества мазнините като "гориво" и по този начин почти напълно спира тяхното разграждане.
Катюша....благодаря ти много за хубавото инфо. Hug   Сега ми стана ясно защо нямам талия... Rolling Eyes

Край с виното. Не знаех че така стоят нещата.

От неделя почвам ударния режим....да видим.  Hug
Приятен ден н всички   bouquet

# 132
  • Варна
черпя ви всички със едно кафенце

# 133
  • София
Вещи, едно яйце като междинна закуска малко ли ти се чини? newsm78

# 134
Аз пак имам проблем с Ве Це -то...уж лапам трици вече, а пък....  newsm78
Почти всеки път когато съм на протеини ми се случва..и ми е едно надуто сега..като напомпан слон. Thinking

Мише, мноУ ма респектира аватара ти. Като видя твой пост и стоя мирно..без да мърдам много, много..  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт