С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 708
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
Това за безалкохолна бира е мит, ами с какво я стабилизират да издържа дълго време, мисля си, че пак с алкохол, който не го обявяват.
Снежи благодаря ти много за информацията, ще се възползвам на 100% от нея.
Мамче, добре дошла!
Сиси, ако имаш време погледни на първата страничка моите кг преди, само се срамувам от себе си, че допуснах да стигна до тях, но сега съм горда, че успявам.

# 331
  • Варна
нали сме за това да си помагаме  bouquetаз не знам какво щях да правя ако не бяхте вие момичета-голям стимул сте ми  bouquet  bouquetблагодаря ви че ви има  bouquet  bouquet

# 332
Няма значение колко килограма си, аз преди много се ядосвах ако някой по пълен от мен не ме приема на сериозно като кажех, че имам 10 килограма за сваляне, вярно е че са по-малко ,но и те си тежат и са излишни. За това всеки да си гледа себеси и бързо да се отървава от излишното. Laughing
И мен не ме приемаха на сериозно като имах да свалям 3 кг, ама сега станаха 5 и повече тежа на мястото си  Mr. Green.
Очет 7-ми ден, откоито 5 П-резултат нито грам  Sick. Но съм доволна - поне се храня без да качвам. Не съм се отказала  Naughty.

# 333
Ето една таблица със съдържанието на белтъчини, въглехидрати и мазнини в някои продукти. Гъбите ме изненадаха- оказва се, че с ниското си съдържание на въглехидрати и мазнини са много подходящи за режима  Sunglasses. На края на таблицата са включени и малко алкохолни напитки. Червеното вино е с най-малко въглехидрати-ето защо Дюки дава само от него в трета фаза. Wink
Marini, в безалкохолната бира се съдържат повече въглехидрати, отколкото в алкохолната даже. Confused
Ели, много си готина! Heart Eyes

# 334
здравейте,

влизам на бързо да дам отчет
от 06.01.2008г почнах и съм вече -4кг.
посвикнах с режима, тук се сваля доста по бавно, НО сигурно по трайно.
Имам още поне 5-6 кг. да махна дано да стане по бързичко ,че нямам търпение за една гала вечеря с чаша винце Simple Smile
лек ден на всички Simple Smile

# 335
Fancy N тези неща от албумчето ти ли си ги правила??? Shocked

# 336
Ох така се натъпках с прясно зеле с телешка кайма, готвено като мусака и една огромна зелева салата, че ще се пукна. Обаче беше много вкусно, така бях зажадняла за нещо манджесто... Blush

Момичета дано това е от полза на всички и най-вече на тези, които нямат книгата, а ако Вещи прецени може да го добави в албума или на първа страница

# 337
  • София
Момичета! Обядът е сервиран!

Аз хапвам едни пилешки пържолки на тиган без мазнина, които си приготвих вчера, ама те толкова мазнина пуснаха от само себе си #2gunfire.......та после я обирах с домак. хартия Peace

# 338
  • Варна
момичета сега си купих едно какао LA MATTINA пише че е ниско маслено-10-12%,става ли според вас да се използва.Защото го дават без захар newsm78

# 339
  • Варна
още едно въпросче-във смесеният режим може ли да се използва лютеница-тази която е за диабетици или не newsm78

# 340
Снежи според ме и на двата въпроса отговора е НЕ.
Лютеницата има най-малкото олио.
А за какаото и 12% си е доста за нашия режим, но нека и другите да кажат.

# 341
  • София
Лютеницата има най-малкото олио.
после идва захарта.....след нея нишестетата......

Аз купувам една апетитка с маслини вътре, на шайбички, и си правя пастет от извара и 1/2 к.л. от апетитката, за цвят.

# 342
Fancy N тези неща от албумчето ти ли си ги правила??? Shocked
Да, аз съм ги правила  Blush
Пък да видите на zax нещата! #Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178472

# 343
Мишле тя ако е за диабетици сигурно няма захар, но има други забранени за нас съставки.

# 344
  • Варна
каква марка е апетитката,да си купя и аз.Сега ще отида и да си купя дижонска горчица.Така ми се хапва рибка че издивявам ,но ще устискам до вечерта,за сега си хапнах млекцето със степче от грозде-но нямаше вкус на грозде Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт