С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 703
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
Сън Simple Smile) Пак си написала роман Simple Smile) Как минава раната на ръката? Моят пръст вече е добре.
Лора, освен и мен да щракнеш  Wink
Бачи, с голям кеф ще го направя, заплащане -в трици smile3509 smile3509 4470 4470

# 391
 Joy Joy аз реших, че ще мина метър Simple Smile)

# 392
  • Варна
момичета защо я няма ВЕЩИ Sad

# 393
Може би да има часове.

# 394
Блеки,обърка се значи.... Laughing

Ето едно кафе тогава. Hug

# 395
Лорче, казвай, ако това ти е таксата да слагам едно пакетче в джоба за утре.
В тази тема като че ли Пиленцето още не се е появявало. Другите потвърдиха ли ти за срещата?

# 396
Аз все си мисля, че в лютеницата в магазините има и известна доза нишесте... въпреки, че не е обявено.
......
[/quote]
Снежи,защо не си пасираш печени чушки и малко домати от буркан,слагаш диетична сол и магданоз и си става домашна лютеница,поне знаеш какво има вътре,можеш и да я клокнеш на котлона за автентичност  thumbsup
А ако имаш и печен патладжан!!!
[А за какаото - все пак то се ползва не като основен продукт, а като овкусител.
В 1 ч. л. надали се събират и 5 г. Ако си правиш мляко с какао, надали тези мазнини (и то растителни) ще са ти проблем - по скоро обявената масленост на млякото Thinking

# 397
Здравейте, момичета!
Честит имен ден на Атанасовците! На Небесната успех с алкохола довечера!  Grinning
Времето ми е много кът, затова искам да попитам ще има ли софийска среща утре? Извинявам се, ако вече сте я обсъдили, но нямам минутка днес да чета двете теми, които съм изпуснала.

Поздрави на всички и лека доработка на работещите!   bouquet

# 398
А, Цвети, пропуснах да се изкажа за бедрата ти. Някой ти каза, че още имаш там да сваляш. Все пак, човек си има някаква конструкция, дадена му от Господа Бога, а от тази диета навсякъде се сваля еднакво. Аз лично съм с такава конструкция и не бих се надявала там много, много да позаслабна, макар че и там вече значително намалявам, но в общи линии и т. н.

# 399
Вани никHug няма накъде да го отпускам, миличка. Нали сега съм на диета по лекарско предписание заради алергията - пилешко, телепко, зеле, моркови и ябълки, а и пълнозърнест хляб.
Блеки,   Hug днес точно затова ходих до Бриколажа, но имаше възглавници само за шезлонги. Ще трябва да огледам и по другите магазини, че проблемът е сериозен.  Crazy
Цвети,  Hug Това вече е друго нещо!  smile3521
Бачи,  Hug Зарасна вече. Без превръзка съм. Само още леко ме наболява, като я натисна по-силно.
Еги, рулцата са в списъка с разрешените без ограничение храни.  Peace
Ванче,   Hug благодаря за кафенцето!

# 400
Сънче   Hug

# 401
Съни,и моята е нещо подобно,но не ми дават и пилешко.Не знам защо! newsm78

# 402
  • София/Осло
Щото си има личен живот, затова..
А я снежи да те подхвана аз теб, накрая....ти тая опция "Проверка правопис" за нищо ли я нямаш бряя....я молЪ тЪ Почни да я цъкваш катУ пишИш, че много си трудна за четене иначе  Joy Joy Joy
абракадабра - на небесната довечера и е строго забранено да пие алкЮхол  Laughing

# 403
  • София
Здравейте пак, Дюканки!

Докато си правех ежедневната тренировчица на степера се зачетох в новия брой на списание Joy. И какво да видят очите ми? Изтипосали там "Новата супер диета", която се основава на гликемичен индекс на храните и разбира се повтаря фазите на Дюкан (от втора до четвърта). Хубавото е, че има интересни рецепти за разнообразяване на менюто. Повечето от продуктите са именно тези от нашата диетка. Ще са ми ни полезни. Мога да понапиша някои или пък по-мързелимата да сканирам и да постна рецептите.

# 404
  • гр.Варна
Момичета,много сте мили и отзивчиви! Hug
Перличка,изглеждаш страхотно!!!
Сън,никого не пропускаш в постовете си:)
Мечтая си за момента,когато ще заприличам на повечето от Вас!Надявам се искрено,това да стане докато доиде лятото:)
Момичета,един тъп въпрос: къде може да се намери някакъв по-разширен списък на позволените просукти???Примерно тези ролца от раци къде ги видяхте?Или понеже спадат към морските дарове,смятате,че са подходящи???
Аз днес съм:
Закуска:половин кофичка Верея 0.1%+2л. овесени трици
обяд:Един много хубав омлет от яйца,шунка,магданозец и с плънка от извара,чесън и млекце.Стана чудно.
За вечеря:ще излизаме,затова си мисля,че ще съм на някаква скаричка+диетична количка или водичка:)
Вчера и днес ме боли доста главата и то в по-следобедните часове.Преди не ми се е случвало.Чета,че и други момичета имат този проблем.Това от диетата ли е???
Мисля си да направя ударният режим 10дни,понеже килцата за сваляне са доста:)Някой правил ли е това и как се чувства???

Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт