С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 697
  • 709
  •   2
Отговори
# 420
Волна, права е била продавачката.  Peace Само "кашкавалената" извара е по-мазничка, но и тя едва ли надвишава 4-5%.

Сънче Hug Hug,знаех си аз,че е така....Пак ти внесе светлина в смутената ми душица  bouquet

Привет на всички отслабващи и отслабнали дами. HugЧестито на всички празнуващи.Да сте живи и здрави,и вие и близките ви.
 Благодаря за кафенцата. Peace

# 421
Весела събота и неделя момичета, ще се видим в понеделник.

# 422
Небесна -да ти е жив и здрав Ананасов. GrinningМного да те слуша. Hug

# 423
Здравейте.....
Как сте....  bouquet
Честит празник на всички именници....  bouquet
На мен днес ми е едно гадно и хич не ми се яде, ама пак малко хапнах....
И неможах да устоя да не се претегля, въпреки че бях решила накрая на 5 пз дни, ама.... EmbarassedИ за моя радост  goodscaleсъм още -1кг... newsm44

# 424
ДеаткаHug  Heart Eyes
Блондинка, благодаря ти!  Hug
Елид, честито намаление!  Hug
Небесна, и ти си имала именник днес! Да ти е жив и здрав!  Hug

# 425
  • София
Пуснах някои от рецептите в темата по предназначение. Позволих си и някои коментари. По-вещите да ме коригират, ако съм объркала нещо Hug Hug Hug
Ето къде писах:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg6214481#msg6214481

# 426
  • София
Крикри, рецептата за "джапанката" я взех ето от тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%94%d0%b6%d0% … 0%bd%d0%ba%d0%b8/

Да си призная откакто съм на тази диета ме обхвана ентусиазъм да готвя. Всичко става много вкусно и много бързо. Голям кеф! Party

# 427
  • София

ПЛОВДИВ СРЕЩА В НЕДЕЛЯ В 14.00 ч. СЪС СПЕЦИАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА МОЯ МИЛОСТ И БАЧИ!
УВАЖАЕМИЯТ ШЕРИФ ЩЕ СЪОБЩИ МЯСТОТО! ДА СЕ ВИДИМ, ДА ОБСЪДИМ И ПОБЪБРИМ!

УВАЖАЕМИЯТ ШЕРИФ СЪОБЩАВА ЕФИР 100

# 428
Sun, благодаря за отговора. Добре че попитах по-рано за да не се забавят резултатите от смесеният режим  Simple Smile

# 429
Момичета Simple Smile) Страхотно сте се развихрили в кухнята Simple Smile)
Развеселявам се от постовете на  краставицата и влизам в релси с резюмето на Кри Hug
............................ Joy Joy Joy..че после яка тояга я чака  hahaha
Фоли, мацка , как сме се научили да четем между редовете, а? Знам аз какво си мислиш , знам...и не само тииии  Mr. Green Joy Joy  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy  bouquet

# 430
Искам да питам нещо относно рулцата от раци
На опаковката пише че съдържат захар,пшенично брашно,2,2 гр мазнини и 16.5 въглехидрати,а аз ги ям като за световно. #2gunfireНали уж са позволени щото са мрски продукти.Какво ще кажете

# 431
  • София
ЧЕСТИТО (ПАК) НА ИМЕНИЦИТЕ   bouquet  – много празници тоз месец, бре!

Да кажа първо за моята сутрешна страхотия с кръвта от носа – както текна – така спря. Само количеството и невероятно наситения цвят ми изкараха ангелите... Кръвното ми май е нормално, и друг път ми се е случвало да ми течр кръв от носа, но цяла шепа – никога. Благодаря на всички за отговорите   bouquet  Ако повтори -  отивам на доФтор.

@ krikri (...зеления фасул, подозирам, че става въпрос за кръглия, който най-често се намира замразен.) Какъв е този кръгъл фасул  newsm78

@ spasdidi (Накупих едни бакпулвери, ванилии-мъжът ми щеше да падне!) И аз съм от пишман готвачките, ама и аз днеска барабар Петко с мъжете, купих и аз подобни – пазетИ сЪ - утре кекс шЪ бъркам!!!

@ mbm-Maria (за резюметата) Аз си ходя с резюметата на П и ПЗ в портмонето – още от как се готвих за режима, да ги снимам и прибера там беше едно от първите неща, които направих Simple Smile

@ Мишле_ (апетитка с маслини вътре) Маслините не са ли забранени?

@ sneji_suni (аз през ударния не готвя) Защо така – има толкова много рецепти???

@ hristina_k (Примерно тези рулца от раци къде ги видяхте?) Ето затова е нужна книгата. Там изрично е записано, че сурими (рулца от раци) може.

Да питам може ли всеки да качва снимки на режимни храни в блогосайта http://dukanskirecepti.wordpress.com/ или минават през одобрение от ръководството  newsm78 Също така някои снимки са малко... замазани – ако направим по-четливи (особено етикети и т.н.) ще може ли да се сменят или като нови ще се водят?

Относно свалянето – не казвам данни за табличката, защото съм „в ремонт“ и варирам всеки ден, но пък днес обух праните си дънки и не ми стягаха, а преди носени ми стягаха Simple Smile  Снимах се тази сутрин в профил и нормално, за да споделям снимки от „преди“ в далечното отслабнало бъдеще...

С пожелания за една красива вечер и приятна почивка на всички  Heart Eyes

# 432
venka_linka,аз през цялото време ядех рулца от раци.Ям ги така -без да ги приготвям. Peace

# 433
Венка Линка, днес коментирахме рулцата ... отново.  Peace Милички, не ми се сърдете, ама наистина ли хич и една страничка назад не попрочитате?  Rolling Eyes Tired

# 434
  • София
Фиона, честит рожден ден   bouquet
Честит имен ден на Пиги,  съпруга на Ели и всички именници    bouquet!
Вещи, снимките със Сън ги има само тя, аз така и не си ги свалих и ги изгубих из темите  Embarassed
Моят смотан кантар на всяко качване показва квот си иска- ебати вариациите- по едно и също време, на едно и също място  #Crazy
Жедира, мерси за съвета за кексчето- ще опитам още веднъж, но спазвайки съвета за пасатора (миксер нямам)  Hug
Започнала съм да прекарвам времето си предимно пред компа- хич ней дбра таз работа  Rolling Eyes
Чакам да цъфна тез дни, що така са забави, не мога да разбера  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт