С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 688
  • 709
  •   3
Отговори
# 225
Небесна, това ти ли си. Не се сдържах да питам. Joy Hug

И аз.... #Crazy newsm78Да не  е натиснал бутона проверка на правописа.... hahaha Joy hahaha

# 226
Мацки имам няколко въпроса към вас :
3/ като си поръчате салатка в завединие напр. шопска казвате ли да не ви слагат сиренце или си затраряте очите за това малко прегрешение?
Joy Joy Joy
Поръчвах си шопската без сиренцето. (така в началото) После си я поръчвах със сиренцето и ако не беше много солено го подбутвах на страни, но ми правеше компания(това по навътре в режима) И вече ..... Embarassed си го хапвам.(нУ съм в 3 фаза)(кУлежке Simple Smile))
От зеленчуците да не се прекалява с моркови и ряпа, че били с повече въглехидрати. Препоръчват се предимно марулки, краставици и прочее....
Кри! Аз наистина ще се кача на влака, който тръгва към Пловдив в 11,58 часа, ама се надявах да подмамя дружина. Като се навие тая дружина, щях да се уговоря с нея........... newsm53
Зазу, взимай си обезмаслена извара, акож държиш да имаш хубав резултат. Нямам много двреме да чета, но това ми е препоръката. Ако пък там, където живееш, няма такава-по-добре хапвай каквато има. Важно е да не се отказваш. Там от където ще хвана влака няма о%-тно мляко, но момичетата, които решиха да спазват режима ядат 2% и пак имат резултат. Наистина не е, като когато се яде 0%, но резултата е на лице.  love001

Сори  Sad Докато накоконижа, то вие сте написали. Краставицата особено е дръпнала мислите ми и ги цопнала, докато аз експериментирам с печен дроб в кисело мляко с горчица. Да знаете, че от тая манджа се хяде само дроба.
Но установих, че хлебчето с по-ситните трици става памук напрпаво.
Някой беше пробвал Суфлето с броколи-. Ако е сухичко, може да се добави прясно мляко 50мл. Също и да се залее със сосче. Наистина е сухо, ама аз си ям всичко Simple Smile))

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 22:25 от baci

# 227
Небесна, това ти ли си. Не се сдържах да питам. Joy Hug

И аз.... #Crazy newsm78Да не  е натиснал бутона проверка на правописа.... hahaha Joy hahaha

Тя с правописа проблем няма, напротив.
Я си пиши както си знаеш, остроумно, не разумно. Joy

# 228
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
куини - аз ям ленено семе редовно и ми е добре....досега не съм имала проблем с ОО, може и на ленената семка да се дължи  Thinking
амбър Peace
Ами като се постопли ще направим една национална среща  Hug
Ах шъ въ замола да е интернационална  и да се затопли малко повечко и тогаз  Mr. Green

Изядох си в 18 ч. тричавите палачинки, малко късно знам, но така се стекоха обстоятелствата...та направих си 2, една солена с много чубрица, и после я навих със сьомга , а втората с канела и на върха на ножа какао...ейй няма такава амброзия  Mr. Green

# 229
Бачи, Кри, кога ще се връщате след срещата и с какво - в смисъл, ще нощувате ли в Пловдив?

# 230
 здравейте,мацки Hug
немога да ви изчета.от седмица не съм влизала(всъщност съм,обаче на работа и само отварям темата и за цял ден прочитам 1 стр.) и 2 теми съм изпуснала ooooh!
 първо да поздравя всички именници ,ако има такива  love001
и всички с минуси newsm10 страхотни сте
а сега и аз да се похваля Blush вече съм общо -4 newsm68
много се гордея със себе си понеже за първи път издържам толкова време.този режим е страхотен,но вие сте най-страхотни,защото ако не бяхте вие и резултатите ви незнам дали щях да започна.
май трябва да превършвам поста си ,че нещо зациклих и започнах много да повтарям думите newsm03

# 231
Ето обещаните снимки с новите дънки:

С крилете, дето ми поникнаха от намалението, отлетях за нови дънки, пък сега не се харесвам толкова Sad

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:08 от tzvety roussimova

# 232
  • Варна
Хабе, где ми е линейката? Tired Изчезнало ми безследно и прасето, и сапуня, и сичкото.. Мъх.
Като почвах да слабея първия път, преди 2 гадини с ВМНВХ, си бях видял фотография и се впечатлих много, чак посърнах и зеленясах. Бях с още по-тлъст от сега и много мазен, направо висеше лой от него, като Желирано чудовище...
Снощи ми снимали тялото, ама то само един задник се види от него. Голям срам, не мога да се позная. Много наддавам на дирник, защото нямам никакво движение и там се складира сичкото световна мас. Дълбок резерв, един вид. И мнго се ужасих, добре съм понечил да диетувам и най-вече ми дошла музата.
Ужас, ужас, не ми говори!! Crazy

Замислил съм суфле със спанак, уйце, кисело и извара. Някога му турях сметана, ама Crazy ще я въздържим. Обича спанак! Ако някой го изпревари, да каже получава ли се и в какви количества са продукциите.

# 233
  • София
С повече въглехидрати са морковите, цвеклото, не бива да се прекалява и с доматките.
Зеленият боб и грахът са много полезни, но и въглехидратни.
Нисковъглехидни са зеленолистните - салати, марули, спанак, коприва, лапад. Броколи, краставици.
Зелето е превъзходна диетична храна. Целулозата подобрява перисталтиката, а не се усвоява. Затова се препоръчват фибри - хем е въглехидрат, хем е неусвоим.
Небесна, супер конспект за зеленчуците!
Само да добавя - Дюкан не дава грах и царевица, но препоръчва зеления фасул, подозирам, че става въпрос за кръглия, който най-често се намира замразен.
Освен зеленият фасул препоръчва и всички зеленолистни. Не ограничава доматите, но и аз мисля, че е разумно да не се ядат прекалено.

Лена нощ, утре ще дочитам! Hug

# 234
  • Пловдив

ПЛОВДИВ СРЕЩА В НЕДЕЛЯ В 14.00 ч. СЪС СПЕЦИАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА МОЯ МИЛОСТ И БАЧИ!
УВАЖАЕМИЯТ ШЕРИФ ЩЕ СЪОБЩИ МЯСТОТО! ДА СЕ ВИДИМ, ДА ОБСЪДИМ И ПОБЪБРИМ!

УВАЖАЕМИЯТ ШЕРИФ СЪОБЩАВА ЕФИР 100

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:13 от ЗлаВещица

# 235
Добра вечер на всички  Laughing и честит празник на именниците. Hug

Преди няколко дни споделих с вас притеснението си за храненето в първия ми работен ден в нова работа. Прави бяхте тогава - вече имам една колежка Дюканка /втори ден/ и още една сериозно обмисляща  Laughing Днес най-накрая се сдобих с овесени трици - ще й занеса един пакет в знак на взаимопомощ  Simple Smile

Обсъждахте тук за ходенето на гости. На мен ми предстои тежко такова  Wink Моята любима леля ще има годишнина в неделя, което значи, че ще се събере една възвесела компания от любители на всичкото трапезно, за което се сетите. Тя като чуе за диета и леко й се изправя косата и се цупи юнашки, ако не й опита човек от всичкото разнообразно манджоре, дето се е потила да го готви и сервира. Ако си донеса нещо от вкъщи, най-любезно ще ми посочи вратата. Въх... Единственото, за което се сещам е да хапна обилно в къщи с нашите си неща преди да тръгна, за да не се изкушавам там, пък вкусотиите ще ги пресипвам на мъжо, без тя да види  Rolling Eyes
Сестра ми предвидливо е решила да мине на режима след сбирката  Sunglasses
Иначе да ви кажа - от 08.01 съм на режим, вече съм на втора и съм четири кг надолу. Започнах от 68 /или 69, не съм сигурна, докато си изровя кантара мина един ден/, сега съм 64, целта е 61. Отразява ми се добре и се чувствам добре.
Казах си  Wink

# 236
  • Варна
Да направим справка:  http://www.calorieking.com/

Домат, среден на вид, узрял е към 120гр.
Той съдържа:
Calories 22
Total Fat   0.2 g   0%
Sodium   6 mg   0%
Total Carbs.   4.7 g   2%
   Dietary Fiber   1.4 g   6%
   Sugars   3.2 g   
Protein   1.1 g   
Calcium   12 mg   
Potassium   284.4 mg

Зелен боб, суров, 100гр
Calories 31
Total Fat   0.1 g   0%
Sodium   6 mg   0%
Total Carbs.   7.1 g   2%
   Dietary Fiber   3.4 g   14%
   Sugars   1.4 g   
Protein   1.8 g   
Calcium   37 mg   
Potassium   209 mg   

Така като гледам, по-добре е да се похапва зелен боб пред домат. Брей!

А в един голям морков, към 75 грамов се съдържат:
Calories 30
Total Fat   0.2 g   0%   
Cholesterol   0 mg   0%
Sodium   50 mg   2%
Total Carbs.   6.9 g   2%
   Dietary Fiber   2 g   8%
   Sugars   3.3 g   
Protein   0.7 g   
Calcium   23.8 mg   
Potassium   230.4 mg   

В доматката и морковът има захари. Туй е отговорът на въпроса, защо им се ограничават количествата, особено на второто. То има и повече въглехидрат с по-малко фибра. Тук 2 грама, там още 100грама и се трупат, докато се хрупат. Но полезен е, яжте иногда моркова. Laughing

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:25 от небесна красТавица

# 237
С крилете, дето ми поникнаха от намалението, отлетях за нови дънки, пък сега не се харесвам толкова Sad

Цвети,много си хубава .Защо не се харесваш?Може би мъничко още бутчетата да смъкнеш, и ще си перфектна. Hug Hug Hug

# 238
  • Пловдив
Цвети, много добре си изглеждаш с дънките. Момичета, не се гледайте на огледалото по този начин:

# 239
Цвети, много добре си изглеждаш с дънките. Момичета, не се гледайте на огледалото по този начин:

За съжаление,точно това е много трудно. SadА и повечето от нас,включвам и себе си,май се виждаме по този начин.Снощи коментирахме с момичетата на срещата,че психиката ни вече е изкривена.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт