С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 682
  • 709
  •   2
Отговори
# 570
Едно пиле на грил е 800 грама, като се махнат кокалите остава 500 - това прави 600 калории.
thumbsup И задължително без кожи и мазнини пилето.
Само да добавя,че сиренето не е от разрешените храни в първа и втора фаза,а в трета е ограничено до 40г на ден,така че може би, Клеми,трябва да си преразгледаш менюто,още повече,че и за зеленчуците Дюкан казва,че не са неограничени  Peace
Перла,,благодаря ти,миличка,то всъщност като количество като се замисля не съм яла много ,обаче явно шока,че ядох храни,които отдавна не съм си позволявала ми подейства зле и се стреснах,че може да не спра и на другия ден,благодаря ви,момичета,добре,че сте тук  Hug

# 571
ШУМЕНСКА СРЕЩА ДНЕС, 16 ЧАСА, СПАЙДЕРМЕН!!!
Деси, ще се включиш ли?

# 572
Като се наблюдавам , ми се струва , че идеята на Дюкан е в честото ядене, защото когато не си редовен, огладняваш и примерно изяждаш огромни количества на вечеря и с това си объркваш метаболизма. Повече свалях като бях в отпуска и редовно почасово си хапвах нещо, отколкото като съм на работа, пропускам ядене и осверепявам на вечеря..

Абсолютно вярно.Да не говорим за психологическия момент,че ако се ограничаваш в нещо,мозъка те кара да искаш още от него.Храната визирам в случая.Никой не е казал да се тъпчем.Просто като сме гладни да си хапваме по нещо от разрешеното,без да броим калории, и да мерим с кантарче.Простичко е.

# 573
  • София
....Зайка, видях, че ходиш при Бибинчето , ако тя е още в салона на Соня - живея в квартала.
Да  Peace- ходих преди нова година при нея  в салона на Соня за поддръжка на гела , но вече го махнах и сама се справям bowuu

# 574
  • София
Едно пиле на грил е 800 грама, като се махнат кокалите остава 500 - това прави 600 калории.
thumbsup И задължително без кожи и мазнини пилето.
Само да добавя,че сиренето не е от разрешените храни в първа и втора фаза,а в трета е ограничено до 40г на ден,така че може би, Клеми,трябва да си преразгледаш менюто,още повече,че и за зеленчуците Дюкан казва,че не са неограничени  Peace
Перла,,благодаря ти,миличка,то всъщност като количество като се замисля не съм яла много ,обаче явно шока,че ядох храни,които отдавна не съм си позволявала ми подейства зле и се стреснах,че може да не спра и на другия ден,благодаря ви,момичета,добре,че сте тук  Hug
Кашкавала е 40грама в трета фаза, сиренето е разрешено, обезмаслено и във втора.

# 575
Оооох, тук пак безсмислени спорове се вихрят!!!  ooooh! Момичета, не виждате ли сами резултатите в албума "Преди и сега"??? Мислите ли, че, ако момичета като Вещи и Кри, например, грешаха нещо в спазването му, щаха да постигнат толкова много за толкова време??? Освен всичко друго, Дюкан обяснява и механизма на действие на режима - с 2 думи - за да се отслабва, трябва да се яде, за да не оставате НИКОГА гладни и организмът да преминава в режим на запасяване!!! Но май книгата я четете избирателно и се чудите за какво да се заядете???!!!

mi_di, добре дошла и успех!   bouquet
desi_val, много се радвам да те видя отново!  Hug Успех! И този път - по-сериозно!  Peace

# 576
  • София
Ок, щом разискването на примерното меню на Дюкан, плюс още някой негови реплики извадени от книгата се считат за бесмислено заяждане, аз се оттеглям.
Успех на всички!

# 577
  • Пловдив
Не, изяждам половин,+ 2-3 кофички мялко,+ 4 яйца, +350, 400 грама задушени зеленчуци, 1 моцарела /125 грама/ или обезсолено сирене 150гр, понякога + телешко пушено филе, да речем 50 грама. Да ходя ли да сметна калориите в калкулатора?
Да, сметни ги  Peace

# 578
На диети съм от 15 години - сваляла съм много и много съм качвала, така че мисля ,че и  по тази тема имам толкова много да кажа, че мога да напиша роман.

Вещи ето това е най-важното.
Ти си доста по-голяма от мен.
Била си на диети 15 години.
Много си сваляла и много си качвала.
Имаш да сваляш едни килограми,а аз други.

Аз съм доста по-малка от теб.
Това ми е първата сериозна диета (като изключим Скарсдейл за 1 седмица)
Не съм сваляла и не съм качвала-стоя си на тези килограми от както родих (2 години).
Имам да свалям едни килограми-ти други.

За това е писано и в книгата,но в момента нямам време да го търся

Така,че при теб действа едно,при мен друго..

Sun не става дума за "да не оставате никога Гладни" и за някакво ограничаване;)

# 579
ШУМЕНСКА СРЕЩА ДНЕС, 16 ЧАСА, СПАЙДЕРМЕН!!!
Деси, ще се включиш ли?
Със сигурност Hug
desi_val, много се радвам да те видя отново!  Hug Успех! И този път - по-сериозно!  Peace
Сън  bouquet

# 580
Ок, щом разискването на примерното меню на Дюкан, плюс още някой негови реплики извадени от книгата се считат за бесмислено заяждане, аз се оттеглям.
Успех на всички!

Klemy, именно "някой негови реплики извадени от книгата" - не може да вадиш думите му от контекста и да ги тълкуваш извън него. Не се сърди, просто приеми, че момичетата тук, като Вещи, имат по-богат опит с режима. Все пак вече 1 година почти тя го спазва и го е превърнала вече в начин на живот. Съветите, които ви дава могат само да са ви от полза.  Peace

# 581
  • Пловдив
не става дума за "да не оставате никога Гладни" и за някакво ограничаване;)

Лично за мен "ограничение" от 1 яйце със 150 грама мляко е равносилно на "гладна".

# 582
не става дума за "да не оставате никога Гладни" и за някакво ограничаване;)

Лично за мен "ограничение" от 1 яйце със 150 грама мляко е равносилно на "гладна".

Лично на мен пък понякога ми се яде толкова и ако продължа ще е вече тъпкане насила.
Затова казвам,че не е правилно да казвате "Малко ти е храната" защото за теб може да е малко,но за момичето отсреща да е достатъчно.

# 583
На диети съм от 15 години - сваляла съм много и много съм качвала, така че мисля ,че и  по тази тема имам толкова много да кажа, че мога да напиша роман.

Вещи ето това е най-важното.
Ти си доста по-голяма от мен.
Била си на диети 15 години.
Много си сваляла и много си качвала.
Имаш да сваляш едни килограми,а аз други.

Аз съм доста по-малка от теб.
Това ми е първата сериозна диета (като изключим Скарсдейл за 1 седмица)
Не съм сваляла и не съм качвала-стоя си на тези килограми от както родих (2 години).
Имам да свалям едни килограми-ти други.

За това е писано и в книгата,но в момента нямам време да го търся

Така,че при теб действа едно,при мен друго..

Sun не става дума за "да не оставате никога Гладни" и за някакво ограничаване;)

Амбър, аз съм още по-млада от теб.  Peace И деца не съм раждала още. Но това не ми пречеше да се вслушвам в думите на момичетата, които доста преди мен спазваха режима и отделяха от времето си, за да ми помагат със съвети. Които, както сами можете да се убедите, само след 3 месеца дадоха резултат, какъвто изобщо не съм очаквала. Целта ми беше с 58 кг а достигнах 56 кг четейки внимателно книгата, но и вслушвайки се в съветите на другите в темата.  Peace Не искам да споря, просто се чудя защо възникват всъщност подобни спорове изобщо!  newsm78

# 584
Сън...много си мила и си ми помагала със съвети,но не мога да се съглася с това,че трябва сляпо да се вслушваме в съветите на "старите Дюканки" и да пренебрегваме прочетеното в книгата.
Аз не ям като Вещи и повечето тук,като държа да подчертая,че не съм оставала и секунда гладна.Просто не ям толкова много,нахранвам се с много по-малко.И също свалям доста добре;)
Вслушвам се в съветите ви тук,чета ви но не мога да ям колкото ми кажете или колкото си хапват някои от вас.

Общи условия

Активация на акаунт