С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 678
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Поци, тъп въпрос   ама искам да чуя и твоето мнение - 5 п. по 30 мин вело с висока скорост и пулс, за колко време горе-долу може да има ефект върху шкембето? Вече карам цял месец, но не съм сигурна дали има ефект.

Крикри ако имаш предвид-5 пъте-ТОВА Е ЛУДОСТ #Crazy

Поци, тъй като Кри в момента пътува, а не знаем кога пак ще се появиш, макар, че тук си винаги добре дошъл, но рядко ни навестяваш  Wink, използвам момента, че си тук сега да уточним - Кри вероятно е имала предвид 5 пъти в седмицата х 30 минути (а не 5 пъти на ден - с нейния график това така или иначе едва ли е възможно).  Grinning

# 601
Поци, тъп въпрос   ама искам да чуя и твоето мнение - 5 п. по 30 мин вело с висока скорост и пулс, за колко време горе-долу може да има ефект върху шкембето? Вече карам цял месец, но не съм сигурна дали има ефект.

Крикри ако имаш предвид-5 пъте-ТОВА Е ЛУДОСТ #Crazy

Поци,съгласна съм ,че е лудост.Като си купих колелото, в амбицията си да заслабна, го карах всеки ден по 40 минути,в комбинация с режима на Симеонов.Резултата-след петнадесет дни припаднах, и свалените ми кг. отидоха на кино...Сега през ден-два го карам по 20 мин. само за удоволствие Simple Smile

# 602
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте,  дюкански мацки! Hug
Вчера ми беше последният от 5-те дена ударна фаза. Днес сутринта килограмите ми са -1,5 или 65,5 , доволна съм  можеше и да е по-добре , но и това е нещо. През тези дни съм била абсолютно стриктна.
Мисля сега да направя 2 дена ПЗ и от понеделник да мина на схемата 4 дни П и 3 дни ПЗ, която доста ми допада предвид съботните ни излизания. Вие какво ще кажете за това мое решение.
Днес си направих една пилешка супичка и салатка с доматки и краставички и направо се размазах от кеф докато ги хапвах.
Вие пиете ли разтворими витамини / с подсладител разбира се/ , че аз пия откакто съм почнала диетата. Греша ли нещо?

# 603
  • София
Ето, в спора се ражда истината, за пореден път.
Zazu1 на мен 1500ккал са ми за задържане на теглото, а аз искам да свалям. Така че за мен е ОК около 1200ккал, за да свалям.
При мен действа често ядене по малко. Да речем 5 пъти,като двете междинни са по 1 варено яйце, да речем. Обаче понеже аз съм гастроном по душа, обичам да хапвам вкусно, 1 варено яйце просто не ми стига. И ако следвам съвета да ям, колкото искам, ще прибава към него 1 кофичка мляко, и накрая калориите ще са над 1200 и ще си стоя все на едни и същи килограми.  ooooh!
За това, много е важно кой колко има да сваля. Ако бях 70кг, можеше и да ям, колкото ми се яде, от позволените неща, но сега не става.
В книгата, на стр, 71, пише осма категория - обезмаслени млечни продукти - кисело мляко, извара и СИРЕНЕ.

# 604
Поци, сетих се още нещо. Така и така си наминал, да те "изцедим" колкото можем с въпроси.  Laughing Имам гребен тренажор, но седи подпрян на стената. Докато го използвах, май усещах единствено влияние върху ръцете, а си го купих с идеята да тренирам с него и ръце и гръдни мускули. Как мислиш, да го пускам ли в продавалника и да си взема гирички за моите цели или да си тренирам с него (макар, че много място ми заема  ooooh!)? Кой е по-добрият вариант?

# 605
Момичета, абе един тъп въпрос-какво е казал Дюки за ограничаването на зеленчуцие в ПЗ дните? Това за видовете го знам, но за количествата? newsm78 newsm78

# 606
  • Провинция
Здравейте!Прибрах се за два дни.При мен няма нищо ново.Сега отивам да ви чета,после като намеря малко време ще пиша повече.

# 607
  • София
 Joy
Дайте да нападнес Поци.
Аз както не вярвах да направя 40 минути на кростренажора, така вече не са ми проблем, но с оглед организма да не свиква, мислиш ли, че е добра идея 1 ден 20 минути, 1 ден 40 да редувам?
И освен Л-карнитина, какво препоръчваш като хранителна добавка /Липозан?/, друго...? Ти какво пиеш? Само да кажа, че много бързо трупам мускули, какъвто и вид спорт да е, дори с аеробика.  Joy

# 608
Момичета, абе един тъп въпрос-какво е казал Дюки за ограничаването на зеленчуцие в ПЗ дните? Това за видовете го знам, но за количествата? newsm78 newsm78

"...По принцип количеството не е ограничено.препоръчвам все пак да не се преминават границите на здравия разум само защото няма ограничение.Познавам пациенти,които се настаняват удобно пред чудовищно количество мешана салата и дъвчат без да са гладни,както се дъвче дъвка.Внимавайте с това изкушение,зеленчуците не са толкова безобидни,яжте докато задоволите глада си,но не повече.Това предупреждение впрочем не отменя принципа за количествената неограниченост ,който лежи в основата на плана Протал..."

И последното изречение от абзаца,мисля че е и отговор на спора,който водим:

..."Колкото и да погълнете,ще продължите да слабеете,но по-бавно"

# 609
  • Пловдив
Че за какво да нападаме Поци?  newsm78
Лора, няма ограничение на зеленцуците с изключение на морковите и цвеклото, защото имат много въглехидрати.  Peace

# 610
  • Варна
Малко да добавя към спора с калориите. Ако свикнеш едно основно хранене да ти е яйце и кисело мляко, какво ще стане в деня, когато изядеш една пица, две бири и порция пържени картофи със сирене? Направо ще качиш две кила!  
Извинявам се, ако съм предизвикала слюноотделяне с примера. Hug

Спирайте да броите тез калории, щот ши въ изплющъ.

# 611
  • София
amber , Hug, за това ставаше въпрос!

# 612
  • Пловдив
Дори  Hug

# 613
  • София
1500кК - че това си е глаад! #Crazy
Имам да свалям около 6-7кг., не смятам калории, та да видим докъде ще я докараме
Ще си позволя да цитирам поста на Вещи от първа страница
Цитат
Слушайте тялото си. При някой действа едно, при друг друго. ........
Желязна логика Дори!!!

# 614
  • София/Осло
Такааа...четох аз

На мен понякога ми е странно като се сложат тука някакви постни менюта от кофичка кисело мляко, едно яйце и малко пилешко- ми като ядете толкова по малко, как изобщо имате проблеми с килограмите  newsm78, ако наистина с толкова си се наяждате и не ви се хапва повече.

Ето това се питам   newsm78
Пък и реално погледнато когато кажем ,че на някой му е малко хапването и той/тя започне да хапва повече...ми започва да сваля  newsm78
Амбър...мисля си, че това пък, което ти правиш 200 гр. кисело мляко следобед и вечеря в 22 не е много добре за  режима....
Реално се храниш много на рядко  Thinking
Ще ви дам за пример себе си..Никога не съм била лакома, но си хапвах от всичко....Започнах режима, ядях по-малко в първите 2 дни..свалих малко, увеличих количеството и започнах да свалям повече...Сега задържам от 01.01.2008 , вярно е, че ми останаха 2 килограма ,но е и вярно ,че вече се храня по малко, поради липса на апетит........но от няколко дни започнах насила да ям по -често....еми извинете, но вече имам да свалям 1.5....Така че лично за мен режима е следния  -ядене на често  Peace, така и приетата като количество храна се увеличава за деня като цялоа и не не чувстваме глад....организма получава равномерно необходими дози с които да се бори  и няма време да се сети да складира , а само мели и хаби тлъстинки  Wink
Това е  Peace
зелено човече- аз ям доста пиле на грил, но напоследък ми прави впечатление че ми е станало доста солено.В домашноприготвеното поне можем да контролираме солта и мазнината..иначе му махам кожата на купеното естествено ,но все си е солено

Общи условия

Активация на акаунт