С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 678
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Дори Hug

# 616
Ако свикнеш едно основно хранене да ти е яйце и кисело мляко, какво ще стане в деня, когато изядеш една пица, две бири и порция пържени картофи със сирене? Направо ще качиш две кила!  

Ако свикнеш да ядеш по 1 яйце и кисело мляко,дали ще успееш да погълнеш такова количество?
Ако успееш-жалко за труда и волята.Променила си си тялото,но стремежа да се натъпчеш хубавичката си е останал;)

Не броя калории;)

# 617
  • София
Момичета,  Hug хайде да прекратим, мисля всеки си свери часовника.
Последно!
Има и нещо друго, всеки се стреми към различна форма. Аз искам да поддържам тегло, на което да изглеждам така:

а тялото ми по принцип се стреми към това:
.
Второто поддържам без особени усилия, първото с много такива. Въпрос и на желания е.  Peace

# 618
MAPTA, браво!  smile3501 4/3 е много удобно редуване. Но, ако имаш повечко за сваляне още по-добре започни с 5/5. Peace А витамините дори са препоръчителни, особено през П-дните. Пий си ги спокойно.
Лорче, цитирам от книгата с малки съкращения: "Разрешено количество зеленчуци. По принцип количеството не е ограничено. Препоръчвам все пак да не се преминават границите на здравия разум само защото няма ограничение. ... Внимавайте с това изкушение, зеленчуците не са толкова безобидни, яжте, докато задоволите глада си, но не повече. Това предупреждение впрочем не отменя принципа за количествена неограниченост, който лежи в основата на плана Протал. Колкото и да погълнете, ще продължите да слабеете, но по-бавно. ... Но щом зеленчуците се прибавят към белтъчините, изкуствено прогонената вода отново насища тъканите, което пък обяснява неразбираемия застой. Истинската загуба на тегло, свързана с топенето на мазнините, продължава, макар и намалена от въвеждането на зеленчуците, но тя е скрита зад водата. Малко търпение - щом дойде редът на протеиновия режим, водата отново ще бъде изхвърлена и ще открие истинското ви тегло."

# 619
  • Провинция
Вещи,да попитам-възможно ли е да съм същите килограми,а номера на дрехите ми с два надолу?Откакто съм командировка не съм свалила килограми,а само сантиметри-и то доста.

# 620
Оооооо,Зазу,май виждам минусче,честито  Heart Eyes
Ох, Klemy,извинявам се,че влязох в спор,аз също търся най-доброто тълкуване за себе си и установих,че като ограничих млечните пак започнах да свалям,за количествата и на мен ми направи впечатление,че Дюкан е дал грамаж,всеки да си го тълкува както иска,а това,което при един е добро, при друг може да не дава резултата,няма уневерсална диета или тренировъчен план,затова билдърите,които се състезават си имат личен инструктор ,прави им индивидуален план на хранене и тренировки итака,всеки се познава най-добре и може да прецени как да ползва информацията за себе си  Peace
Аз лично тренирам 4пъти правя пътека и крос,общо около 50-60мин. кардио всеки път,започнах да пия липотропен фетбърнър и от време на време Л-карнитин преди тренировка,не много редовно,остават ми последните,най-трудни килца,до лятото ще ги сборя  #2gunfire

# 621
Вие пиете ли разтворими витамини / с подсладител разбира се/ , че аз пия откакто съм почнала диетата. Греша ли нещо?
Аз също пия витамини от както започнах тази година с диетите. Но разтворим ми е само вит.С. Комбинираните - мултивитамините са ми Центрум.

# 622
Искам да кажа, че за първи път не ме дразни спора ви!Подкрепям Амбър  в основни линии,защото както знаете всеки усвоява храната различно - помните ли как Дюкан описва едни хора, които усвояват калориите като сюнгери!На всички е ясно, че просто не трябва да се изпитва глад , а не да се яде само защото няма ограничения Grinning Сигурно не помните ,че преди време ви разказах, че напълнях с 1 кг от прегрешение, което се състоеше от 1 вафла, 1домашен крем и мисля - няколко шок. бонбона.Тогава ме засипахте с уверения, че не било възможно и ми изреждахте таблици с калории - колко трябвало да съм ги превишила, за да се случи това и ако пия вода ще се оправя, но не се случи - борих се цял месец с пустото кило! Цял живот съм била в прилична форма и много съм внимавала, защото имам предразположение към пълнеене.
Подкрепям Вещи, че трябва да се яде кой колкото иска.И да ви напомня, че не всички изгаряме едно и също количества енергия - сега ми се случва с дни да не излизам от вкъщи - с разходки из ап. колко калории съм изгорила - в сравнение с Лорчето например!
Ако всички бяхме с еднакъв метаболизъм и се пълнееше само от преяждане, щеше да има една универсална диета с определен брой калории за деня и хайде, здравей, живот Joy
Уважавам много всички ви за проявената воля, за отговорността, която поемате с режима и желанието да си помагаме и желая на всички ни успех!

# 623
Klemy, ако поддържаш форма като на втората снимка без усилия, не виждам какво те тревожи.  Peace Това си е изящна женственост. Първата снимка на мен лично не ми харесва. Но това си е въпрос на вкус, разбира се.  Hug

# 624
Klemy, ако поддържаш форма като на втората снимка без усилия, не виждам какво те тревожи. Peace Това си е изящна женственост. Първата снимка на мен лично не ми харесва. Но това си е въпрос на вкус, разбира се. Hug
Подкрепям,и според мен си супер  Peace

# 625
  • Варна
момичета останами от снощното пиле на грил доста.Какво да си спретна за ПЗ режимчето днес.Питам ви защото не ми се рови из рецептичките.Чакам от вас идейки Hug

# 626
  • София
 Hug
Съжалявам, ако съм ядосала някого, не това е била целта ми!

Сън,преди децата винаги съм била слаба, винаги съм спортувала и за това така си искам старата форма. И хич не приемам Дюканското +2кг за всяко дете, аз си искам старите килограми, ако може от вчера даже.  Crazy
Ами аз в момента съм +4 кг от желаните и изглеждам като втората снимка, жалко, че не мога да кача снимка, в понеделник ще преинсталираме PC и след това ще кача. Обаче искам да си имам плочки.  Confused

Като стана въпрос за рецепти, някой пробвал ли е пълнената зелка?

# 627
  • Варна
Добро утро!
Варя брокола, ще я ям с охота.
Намален съм с половин килограм. Хубао нещо, но спортът е изчезнал, трябва да го потърся днес, че вчера бях умрял.
Витамини пия, както и рибено масло. Витаминът е от екстракти, няма никакви химии у него.
Хай, приятен викенд!

Броколи с настъргано яйце, кубчета шунка и много лимонен сок е превъзходие!
Виждам и запечени броколи със заливка от яйца, извара и кисело или прясно мляко пък. Уха. И пилешко. О, гладен, гладен!

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 13:25 от небесна красТавица

# 628
  • Пловдив
Написах нещо, но предпоченох да го изтрия. Айде, останете си със здраве  Hug
Не бягам нито от спора, нито от тук(не се радвайте предварително), просто си имам работа и ще се включа по-късно с нова тема.

# 629
Аз искам само да споделя личния си опит от първия път, когато почнах Дюкан, лятото.
Изкарах 15-16 дена без проблем, не бях добре запозната с основите на режима и разсъждаах като на всяка обикновена диета, колкото по-малко храна, толкова повече свалени килограми.И си ядох точно по тоя начин 1 шишче на ден, 1 яйце, половинка мляко или дори по-малко.Имах и резултати, докато един ден буквално не се събудих освирепяла от глад и последва серия от свинщини..затова и прекратих, като знаех че аз съм си виновна, а не режима.

Та мисълта ми е, че в началото на всеки режим можем да издържаме на минимални количества храна, без да изпитваме глад...Но това е в продължение на 20 дена, максимум месец, защото организма не може непрекъснато да е на 1 яйце и с времете огладнява и накрая резултата е плачевен.
Това не значи,че трябва да си тъпчем до припадък, просто едно здравословно количество...

Аз да се похваля понеже най-после имам с какво  Crazy Днес се премерих и съм -1.5 кг. Отбелязах вече и на линийката! Вече минах точно половината път до целта!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт