ЮЛСКИТЕ мами започват да усещат вече движенията на малкото човече :)

• 12 340
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Честит рожден ден, mamaivi! Желая ти много усмихнати и розови случки занапред!    bouquet

# 181
Рагаци е на ул. Хубча, бл. 195. На Красно село. Има детски кът, за това лично аз предпочитам да е там, но ако измислите нещо друго, пак ще дойда, с две думи няма да се отървете от мен Mr. Green

всичко ми се прияжда. Каквото видя, прочета или чуя - ми се прияжда. Шоколади, картофени яхнии, жълт крем, зелен фасул......ужас.
Как те разбирам... И аз съм така Rolling Eyes
Ям и пия неща, които не обичам. Е, за зелен фасул няма да се жертвам Mr. Green Но и с Пепи бях така Thinking С него проядох домати, сега пропих айран Simple Smile

Аз ви предлагам срещата да е в някой от моловете(София Мол на Стамболийски?)  - хем имат удобен траспорт, хем паркинг, хем разнообразно хапване, хем и детски кътове. 2/2/2007 как ви звучи?
За сега май за 27ми януари говорехме, неделя. Става и в МОЛ-а Simple Smile

# 182
  • София
Честит рожден ден, mamaivi! Пожелавам ти всичко най- хубаво!

Aгата ® , аз се чувствам странно за бременността, хем искам да й се насладя, защото предполагам ми е последна (да не се заричам), хем не искам големия тумбак и всички неразположения, но най- вече искам бебо да се появи и да е здравичък.

Днес съм на преглед, нямам търпение вече  Crazy

# 183
  • София
Извинявайте, ама в "Рагаци" вече ходихме. И бяхме точно тези, на които никак не им е удобно, та общо взето пропътувахме половин Сф като има достатъчно много други места в централната част.  Naughty
Настоявам за центъра!  Crossing Arms
Разбира се, ако само аз мисля така, моля, да не се съобразявате - важно е мнозинството...  Hug

elen@, да се върнеш с добри новини!  Praynig

# 184
Момичета, аз ЗА срещата на САФИЙСКИТЕ МАМИ. Нямам претенции нито за часа и деня, нито за мястото. Но хайде, като се разберете помежду си една от вас просто да го обяви за да знаят всички останали.  Струва ми се безпредметно форумат да се пълни с темата - кога и къде ще се срещнем. Аз живея в Бъкстон и съм с кола, ако някой ми е наблизо и има желание мога да го взема. то тях.

# 185
  • Варна
Аз нещо не разбирам. Vessi_to казваш, че варненските мами не сме организирани и ....т.н. Общо взето доколкото разбирам никой няма претенции за времето и мястото. Защо тогава просто някой не каже една дата и ... това е. Само някакъв рожден ден на майката на някой ми се въртеше като анажимент. И след като никоя от нас няма друго дете, не мога да разбера какъв е проблема с организацията. Решаваме и за днес или за утре и това е. Става въпрос за един обяд.
Не искам да звуча назидателно  Laughing

# 186
Аз съм много ЗА за срещата - къде е Рагаци?

Я майките с второ/трето/, кажете как се чувствате  - аз преди много се радвах, че съм бременна - влюбена в корема си - исках да е голям голям, много бях щастлива. Времето ми свършваше през март и някак не исках да не съм вече бременна. Не че не исках да дойде бебето - но едното нямаше връзка с другото. А сега ....хич не ща корем. Искам да е юли и да съм родила вече... много странно

Говори ми говори ми, мислех, че аз нещо не съм нормална. Не изпитвам кой знае какво честно казано. Трогвам се само когато Яна почне да ми говори на стомаха, малко икато видях снимката от видеозона. Но иначе не изпитвам никакави трепети и възторзи, не ми е любоптино да чета пак и да се подсещам за развитието на бременността и бебето. Даже честно да си призная в началото ми беше все тая дали ще го загубя или не, като получих кафявото зацапване. по едно време се уплаших, че съм много лош човек. но с времето почнах да свиквам с мисълта и да го приемам. А като си мисля за корем - не ме притеснява, по-скоро хич не ми се занимава да си търся дрехи...

# 187
Аз предлагам да си претнете конферентни връзки в скайп - по градове или да се разбирате на лични за срещите. Темата набъбва за отрицателно време. Верно сме и много, но модераторите не са ни забелязали сигурно само защото сме отчетни. Не е нормално за две дни да става толкова страници темата.

# 188
Не знам какво ви притеснява, че набъбва темата, не се ли трият по някое време тези теми? А и дори да не е така, в повечето постове се обсъждат по няколко неща, така че все тая дали се говори за среща или не.

Извинявайте, ама в "Рагаци" вече ходихме. И бяхме точно тези, на които никак не им е удобно, та общо взето пропътувахме половин Сф като има достатъчно много други места в централната част.  Naughty
Настоявам за центъра!  Crossing Arms
Имам чувството, че ми се караш Rolling Eyes Аз не живея до Рагаци, а в другия край на София - в Надежда. Вече казах, защо аз лично предпочитам там, но jollity предложи МОЛ-а, което също е добре. Някои сме с деца, няма къде да го оставим, а повечето малки бързо губят търпение ако няма с какво да се занимават Peace

Относно бременните трепети -когато бях бременна пролетта ми беше много спокойно, чувствах се страшно добре и в хармония със себе си, за разлика от сега. Тогава бях щастлива, а сега от самото начало от страх не успях да се зарадвам. Иначе беше желано забременяване, не съм си и помисляла дали ми е все тая ще го загубя ли или не Naughty Но страх беше сковал сърцето ми, сега пък ме е страх от раждането Laughing
Понякога единствено се притеснявам, че няма да обичам бебето толкова, колкото Пепи Embarassed Embarassed Embarassed

# 189
Дуци, 27/1 е още по-добре!!! По-скоро е  Grinning
Ей, момичета да ви, кажа. В Манго има разпродажба -70%. Вчера си купих пуловер от там за 19.99  Laughing Л-размер. Като сложа и едно клинче ... секски бременлийка. Така, че ако някой иска да ги чекне... Като сме бременни с коремчета, пак може да сме готини бъдещи мамчета, нали?
Аз на моето коремче много му се радвам, макар че е малко. И едно смешно си го пъча...

# 190
Понякога единствено се притеснявам, че няма да обичам бебето толкова, колкото Пепи Embarassed Embarassed Embarassed

Абсурд  Laughing В сърцето на една майка винаги има място за още едно слънчице Simple Smile Аз не говоря от личен опит, но като по-малка много разпитвах майка ми за това как бих си "разпределила" обичта. Обаче тя ми казваше, че няма изобщо никакво съмнение, че ако имам 2 или повече деца, просто естествено любовта ми ще извира към всяко едно от тях Simple Smile

Аз например моето бебче още не съм го виждала (освен чрез ехографа), никога не съм го гушкала, но просто имам чувството, че го познавам и винаги го е имало  Hug А преди това не съм предполагала, че ще ме обземат такива чувства Simple Smile

# 191
добро утро от мен  Laughing наспах се най - накрая  Embarassed голямо спане , голямо търкаляне !

Честит рожден ден на мамаиви !!! Да си жива и драва и много щастлива и да си родиш едно здраво бебенце !!!

тити ти откъде го взе тоя зелен фасул че и на мен ми се прияде   chef Тази сутрин се събудих с генерално решение , от днес спирам да се тъпча с всичките тестени боклуци които ми се прияждат и ще ям по-полезни храни , плодове , зеленчуци , рибка , млечни продукти и т.н. .То тва мойто на нище не прилича , гъча по 8-9 филии хляб на ден и после се чудя защо са ми мазни краката . Снощи се претеглих и съм + 5 . Аз по принцип съм си лакома и се усещам че сега използвам бремеността да ям на воля без да се съобразявам , но вече стига толкова !!!
И аз се чуствам като Пърл и вече обичам малкото създание което нося !!! Непрекъснато му говоря , но това май е тиха лудост от факта че прекарвам доста време сама в къщи  #Crazy hahaha Joy

# 192
Аз нещо не разбирам. Vessi_to казваш, че варненските мами не сме организирани и ....т.н. Общо взето доколкото разбирам никой няма претенции за времето и мястото. Защо тогава просто някой не каже една дата и ... това е. Само някакъв рожден ден на майката на някой ми се въртеше като анажимент. И след като никоя от нас няма друго дете, не мога да разбера какъв е проблема с организацията. Решаваме и за днес или за утре и това е. Става въпрос за един обяд.
Не искам да звуча назидателно  Laughing
Всъщност поне две сме, които не можем утре, за днес вече е късно , някой ще изтърве срещата, защото не е разбрал за нея. Затова  да обявим дата 22.01.08- вторник- 18.30-само кажете къде, ако е удобно за всички. А относно това , че сме несериозни- аз просто чаках да се организират по- заетите.
Относно майчинските, някой знае ли ако освен трудов договор си работил и по граждански през тези 6 месеца дали се вземат под внимание и доходите от гражданските?

# 193
Не ми е ясно защо всички спряха да пишат изведнъж ? Да не се стреснахте че някои протестираше че  много бързо исписваме темите . Аз лично не виждам нищо лошо ! Пишете момичета ! Аз днес съм на вълна да чета разликите между нормално раждане и секцио и си мислех че като се информирам , ще добия някаква представа за начина по който искам да раждам живот и здраве . Обаче се получава точно обратното - още повече се обърквам .

# 194
  • София
За срещите не виждам как ще стане на лични като сме толкова хора. Пък за конферентни връзки.. не всички сме по едно и също време онлайн и не всички  ползваме скайп.  newsm78
Затова пуснах отделна тема за срещата.
Ето темата

Общи условия

Активация на акаунт