ЮЛСКИТЕ мами започват да усещат вече движенията на малкото човече :)

• 12 355
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
БУРГАСКИТЕ МАМИ !!!

Моля за малко внимание !!!
Предложение за среща ,22 -ри вторник , 17.30 часа в ресторанта на Трията ????
За сега сме 3 записани - аз , маймунка и патишонка .
Айде чакам и другите да се включат и да направим резервация  Hug

Katinche  , козметичката ми загря лицето на много слаба пара от по далечно разстояние , а и моята кожа е мазна и трябва съвсем леко да се нагрее за да ми се отворят порите .Това с напарването на ходилата не съм го чувала ,но може би се е получило прегряване на оранизма . Мен ми е по проблемно къпането с невряла вода ,много обичам да ми е топличко  Simple Smile

# 166
ине, можеш да запишеш педиатър където си искаш.

данибон, със сигурност не ти е изгодно да ставаш безработна  Peace не случайно безработните си намират фирми, през които да си правят осигуровките.

# 167
Астарта, аз ще си ходя с половин бански, нещо не ми се влагат пари в това. А и няма бременна да ходя на море Thinking

# 168
Данибон говори за парна баня на лицето, там няма проблем, изрично съм попитала за бременност. Аз също ходя от време на време на козметик за почистване на лицето, така нареченият Ензим ми правят. Струя пара директно насочена към лицето, намазват те с този ензим, който помага да се разгради много бързо повърхностния слой мъртва кожа и да се отворят порите. Това за около десетина минутки само. После лягаш на едно масажиращо легло и ти правят още няколко глезотийки.  Всъщонст общо продължава около час и после направо светваш. Хубаво е да се прави веднъж в месеца...

Данибон при всички случаи има смисъл да си осигурена, дори на минималната, като безработна ще взимаш 100 лева на месец в продължение на година, а като осигурена на минималната ще взимаш 220лв в продължение на две години. Приеха, че от тази година майчинството не може да е по-малко от 220лв.

По всички въпроси за майчинство и болнични - в подфорума Настоящи и бъдещи майки има тема Майчинството счетоводно. Или влизате в Сдружение Настоящи и Бъдещи Майки и там има тема Въпроси и отговори за майчинството... Там счетоводителки и юристки отговарят на конкретни казуси, но в повечето случаи може да разберете всичко от счетоводителките си по месторабота.

# 169
  • Бургас
а това за парната баня ..наистина е напълно безопасно ако е лицева...няма как да се прегрее цялото тяло е тази струя..аз съм ходех 4есто преди и съвсем не съм се регрявала..може би е вярно за цялостно загряване и аз 4етох 4е води до контракции и горещите душове също..

Общо взето като се къпя избягвам да е гореща водата (макар 4е мн оби4ам) и гледам да не пада директно на тумбака...

А за срещата съм за , както ве4е казах..АКо няма промяна ще се видим скъпи мами във Вторник , в 5.30 в Трията...

Моля още по-активни Бургаски майки...да се 4увстват поканени да се присъединят...ще е весело да си побъбрим...

Ина4е Дани не съм смятала в Бургас да раждам,ако разбира се не се наложи спешно недай си боже...Мислех за Варна, но се отказах...
Сега следя новините около Сливен и д-р Пенков и най-вероятно ще отско4им да му проверим новата сграда другия месец след ЖК-то ми при моята та да видим и тя какво ще ми каже....

Ина4е за осигуровките знам формулата..Ако някой иска помощ моля...Сама се осигурявам и ве4е знам КТ наизуст...

Леля ни работи в Данъ4ното и ни разясни вси4ко...доста сложна система...както вси4ко в БГ  Joy

Я кажете някой ходил ли е в магазсина за бременни до младежкия дом....Ева???

Препоръ4аха ми го и ще отско4а утре, както и до магазина по Богориди за роклите (пак ви го препоръ4вам горещо, подходящи стилни дрехи)..Данибон знам 4е тук си ми в подкрепа  Laughing

Целувки на вси4ки!!!

# 170
За парна баня на лицето ви говоря , прави са момичетата . Много обичам да ходя , много освежаващо ми действа и после си чуствам лицето едно гладко и мекичко  Grinning

Айде бургаските мами , няма ли други желаещи за среща с пица угояване  Laughing
Тази вечер си позволих чаша червено вино / половин де / , някакво домашно , но като розе , много ми се услади  Grinning

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 20:41 от danibon

# 171
дани, чети какво писа ДеЩо, майчинството не може да е по-малко от 220 лв/_и това е заради хората, коитоги осигуряват на МРЗ/. Ако обаче си безработна, май и стоте лева за една година им орязаха....така поне ми писаха в счетоводната тема ама аз нещо не им вярвам сто процента.

# 172
Данибон нещо не си ме разбрала  - писах ти по подробно на лични. WinkКато се видим във вторник пак ще говорим Laughing
Тити - наистина като си безработна получаваш обезщетение по Закона за семейните помощи за деца - т.е само до навършване на 1год.на детето.Ще попрочета още по въпроса ти и ще ти пиша на лични ,ако искаш  Simple Smile

# 173
искам, мерси.

всичко ми се прияжда. Каквото видя, прочета или чуя - ми се прияжда. Шоколади, картофени яхнии, жълт крем, зелен фасул......ужас.

# 174
тити , не слушай и не гледай  Laughing И на мен много ми се прияжда , но не закаквото се говори или вида , ами на мен ми извират отвътре идеи какво да ям  Laughing
Росини , разбрах те мила и си редактирах поста  Wink
Няма ли други желаещи за пица ????
mariqq , нещо ми се губи тия дни , нали и тя е от Б-с ?
Варненските майчета , то вие нещо трудно се организирате , ами я елате поне на нашата среща , ей къде е Бургас , само 120 км. Laughing Hug

# 175
  • Варна

Варненските майчета , то вие нещо трудно се организирате , ами я елате поне на нашата среща , ей къде е Бургас , само 120 км. Laughing Hug

Tо май по-лесно е до Бургас да дойдем, вместо 100 пъти да се уговаряме ... Mr. Green Crossing Arms

# 176
  • Варна
vessi_to, eli pate, аз съм на линия когато кажете. В общи линии чакам да постигнете консенсус. А защо не утре по обедно време? Например към 2? И мисля че Парми е супер вариант. Това е едно много сладко ресторантче зад ВИНС-а. Какво мислите по въпроса?

# 177
Успях и аз накрая да се включа на компютъра от мъжа ми-100часа седи и гледа все нещо.За вторник ще съм на линия.Нямам търпение да се запознаем и след време да бутаме с колички юлските бебчета в морската градина.Засега чао защото имам да наваксам с четенето

# 178
Аз съм много ЗА за срещата - къде е Рагаци?

Я майките с второ/трето/, кажете как се чувствате  - аз преди много се радвах, че съм бременна - влюбена в корема си - исках да е голям голям, много бях щастлива. Времето ми свършваше през март и някак не исках да не съм вече бременна. Не че не исках да дойде бебето - но едното нямаше връзка с другото. А сега ....хич не ща корем. Искам да е юли и да съм родила вече... много странно

# 179
Здравейте, мамчета, първо много ви благодария, че тествахте китайския календар. В крайна сметка май пак излиза 75% вероятност. Е, все пак опитахме  Simple Smile

Относно среща - хайде да ходим!! Май на всеки по различно време е удобно, но като гледам поне се постига консенсус относно уикенд. Хайде за да можем да съберем бройката за определена дата и място, всяка от софийските мами, която пише за срещата да помества и цитата, за да може да се видi лесно кой кога е свободен. Тъй като съм с кола и живея в Драгалевци, мога да взема мами, които са в Драгалевци/Симеоново.

Аз ви предлагам срещата да е в някой от моловете(София Мол на Стамболийски?)  - хем имат удобен траспорт, хем паркинг, хем разнообразно хапване, хем и детски кътове. 2/2/2007 как ви звучи?

Общи условия

Активация на акаунт