Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изследването БХС?
Какво е мнението за изследването на БХС и какви са алтернативите му?
Какво представлява срещата на варненските мами и защо е важна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изследването БХС?
-
Какво е мнението за изследването на БХС и какви са алтернативите му?
-
Какво представлява срещата на варненските мами и защо е важна?
-
Какво представлява изследването БХС и какви са алтернативите му?
-
Какво представлява форумът, в който участват бъдещи майки?
, малкото вече почва да се обажда. 
. Още 1-2 седмици ако не се организира нищо може 2-те да излезем да ядем по, 1 пица ...както е тръгнало ..

Аз бях при тукашната лекарка в началото, и бях много недоволна, още не мога да си го простя
Аз живея в Драгалевци и пак предпочитам да пътувам , но да съм доволна
Ей такива работи.
Днес бях на парна баня и на кола маска и се разкрасявах и бях в чудесно настроение до преди малко. Като прочетох какво сте писали за болничните при раждане , как се изчисляват и ми се сговни настроението . Моята счетоводителка ме убеди че тези 90 % се изчисляват от брутната заплата , а сега като чета се оказва че са от нетната и при мен работата ще стане малко танто за кукуриго защото аз сама си плащам осигуровките в пълния им размер . То така като сложа нещата на кантара и излиза че ще получавам по-малко от минималната работна заплата , която бих взимала ако изобщо не се осигурявах
Май ще се наложи да се консултирам със друга счетоводителка за да ми обясни как е по-добре да постъпя , да плащам осигуровки или да напусна фирмата и да се водя безработна