ЮЛСКИТЕ мами започват да усещат вече движенията на малкото човече :)

• 12 330
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Днес съм много хремава и ще си седя вкъщи, ще поработвам от домашния компютър  Mr. Green
Саксофонче, ходи ли на лекцията вчера за дишането, как беше?

# 91
  • София
Трябва да си направим една среща задължително. Моята молба е да е след 29 защото на 26 ще съм булка и знаете каква лудница е сега около мене.  Laughing
За мястото естествено също имам претенции  Mr. Green - да не е из кварталите, ако може в центъра, до там по-лесно ще се придвижа.
Нямам търпение да ви видя на живо !!!

# 92
Много благодаря на всички ви за пожеланията! Да ви се връщат по няколко пъти!!! Този ми рожден ден беше най-интересния в живота  Joy. Вечерята беше бъркани яйца със салата /ама на мен много ми се ядяха яйца/. След това по леглата в 21.00ч. А, какво ще кажете?! Вие до колко издържате вечер? Особено тези, които ходят на работа.... Другото е, че нещо напоследък много ме домързява. А бе, нищо не ми се прави и това е! Как е при вас?

# 93
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
jollity, като прибавя 1 ми показва, че ще е момиче, а доки каза, че си има пишка  newsm78.

Днес си седя на работа, застяга ме доста коланът на панталона и го разхлабих...

Laughing Като прочетох това, та се сетих...
Пътуваме си ние с мъжа ми към Пловдив за преглед, а аз още със старите дънки...разкопчала копчето и със свален цип. Милото ме пита, ако ни спрат по пътя полицаи, какво обяснение щял да им дава? Казах му, че по-срашно е какво обяснение ще даде, ако той е със свален цип ... Crazy...

Вчера цял ден четох за кърменето. Иска ми се да направя всичко възможно да кърмя по-дълго.
Има направо майки героини кърмещи до и над 3г. Ако мога ще го кърмя до 18г. пък после ще го предам на друга цица  Joy.

# 94
  • Варна
Добро утро на всички! Grinning

Днес е петък, просто супер ми е настроението ..Утре нали ще се наспя ... Crazy

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 09:58 от Vessi_to

# 95
Добро утро момичета.
Честит имен ден на всички именници през днешния ден.
Аз пак пиша по повода за почерпка, мъжа ми днес има рожден ден Hug

Това е от мен , почерпете се.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:07 от Малта

# 96
Сега в  "Искрено и лично" дапочва предаване за раждането!

# 97
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СВЕТИ АТАНАСИЙ ДА ВИ ПОМАГА И ЗАКРИЛЯ!

Днес мъжа ми е именник. Една виртуапна почетпка и от мен.
julie.k благодаря за поздрава. За мен беше сутришен поздрав. И аз много я харесвам тази песничка. Едно топло ти става на душичката. Охх тази седмица доста ми се понасъбра, притеснения, притеснения ... дано бебчето да е добре. То сигурно си е проличало от предишните ми постинги. НЯма да казвам причините, не са за бременни уши, не искам да ви натоварвам излишно. Но, каквото е писано, това ще стане. Господ да е с нас, да ни помага, а от нас се иска само спокойствие и усмивки.
Вече съм в по-добро настроение. Утре заминавам на планина 7 дни. Направо не е за вярване. Това си е като цяла зимна ваканция. Детето ще го оставим на баба й и ще съм съвсем free. Компанията там ще кара ски, но аз ще се разхождам. Не ми се иска да поемам излишни рискове за бебката (аз нали съм си втълпила, че е момиче и и говоря в женски род  Joy). Така че, ако не по-рано ще се включа след 10 дни. Пазете си, почивайте си и се радвайте на бебчетата.
Аз за сега не съм усетила някакви движиение на бебката????!?! newsm78 Може би защтото червата ми постоянно се бушуват и не мога да разгранича кое мърдане от къде идва. Но предишната бременност в края на 4 ти месец усещах бебето. Така че най-доброто предстои.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:24 от Kokolin@

# 98
Честит имен ден на всички именници!!!
Да им е живо и здраво името и те с него!
Черпя виртуално за здравето на съпруга ми-Атанас!

# 99
jollity, като прибавя 1 ми показва, че ще е момиче, а доки каза, че си има пишка  newsm78.
ДеЩоВиди каза, че като е високосна, показвали обратното Laughing
Това не го знаех, но Пепи също е роден високосна и ми го дава като момиче, а това сега - момче Laughing

# 100
  Добро утро и 4естит имен ден на вси4ки именници!!!
   От преди6ната бременност zнам,4е в напреднала бременност(след5месец) е много важно да е иzклю4ена въzду6ната въzглавница. За6тото при отварянето И 6те натисне корема и е мнооого опасно.
  А китайският календар ми даде  моми4е,а аz имам мом4е  Grinning
  Лак ден на вси4ки  Grinning
  15 мин пи6а тоzи смс,zа6тото малкият не ме оставя на мира  Laughing отивам при него

# 101
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
И аз съм си вкъщи от няколко 2 дни - на работа едни вируси се въртят по колежките ми и побързах да изчезна защото не ми се мисли ако се разболея как ще се лекувам Naughty.Дъщеря ми от един месец е със несекваща хрема и кашлица и остава само и аз да й добавя още вируси. Сега се гледаме с нея в къщи още няколко дни и после отново на работа. Sad
И на мен много ми се спи откакто съм бременна - особено като ходя на работа smile3524.Прибирам се труп - едва имам сили да й направя нещо за хапване , да се нахраним,после аз си дремвам докато тя гледа филмче и в 10,30 едва се надигам за да я сложа да спи и да си легна и аз/обикновено аз заспивам преди нея/. Към края на седмицата се чувствам изцедена smile3557. Надявам се скоро да отмине този период,при предишната ми бременност бях доста по жизнена и дейна - направо не се спирах на едно място...
Към Бургаските мами какво става със срещата ? Данибон на пицарията на Чиплакови е хубаво  - аз съм  newsm10

# 102
Аз искам да питам Софийските мами няма ли да се срещаме? newsm78Прогнозите са за хубаво време през тази и другата седмица!
Хайде, хайде  newsm44
Времето сега не ни бърка, нали няма да ходим в парка newsm78 Аз лично предпочитам да хапнем някъде  chef

Редактирам, защото се сетих нещо.
От по-другата събота и неделя(първата на февруари) смятам да се захващам отново с водна гимнастика в клиниката на Мазнейкова от 12 до 13 часа. Ще се радвам, ако има и други бремелини с мен Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:21 от Дуци

# 103
 newsm45 Искам и аз срещааааа!  newsm45

# 104
Редактирам, защото се сетих нещо.
От по-другата събота и неделя(първата на февруари) смятам да се захващам отново с водна гимнастика в клиниката на Мазнейкова от 12 до 13 часа. Ще се радвам, ако има и други бремелини с мен Hug

Дуци, след няколко дни ще ми излязат резултатите от микробиологията, ако са ок и аз съм много "за". Иначе ако трябва да лекувам гъбки, ще ги оправя тях и следващия път пак ще съм на линия  Simple Smile

За среща и аз съм навита, но хайде да я направим по-централно?

Общи условия

Активация на акаунт