Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
-
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
-
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
-
Какви са някои от предизвикателствата при подготовката за абитуриентския бал?
-
Кога са изпитите за 01 и 03,06?
С баща й сме стояли до 2 в колата пред дискотеката,за всеки случай...абе какво да се оплаквам.Но ето какво ми направи впечатление:по едно време затегнаха положението и пред всяко нощно заведение няколко полицая проверяват личните карти.Нашите купонджийки си подвиха опашките,тихо и кротко се прибраха и си седнаха на дупетата-няма скандали,няма разправии в семейството.Естествено,редът беше ден до пладне,и след няколко седмици нощният живот се поднови.Така че,категорично не съм съгласна,че родителите сме отговорни за всичко,въпреки,че има и непукисти-прибирах им с колата децата по къщите,те си спят преспокойно.Просто нямаме държава и полиция насреща.
Оставям този вариант за краен.Тук няколко магазина чакат до седмица абитуриентски колекции,запасила съм се с шивачка и добър магазин за платове,ако се наложи,и ако се откажем от всичко това-тръгваме за Пловдив и София.
Не я знам какво ще реши за втори изпит,пак ще говорим.
Докъде стигнахте с приготовленията?
най ми тежи ,4е няма да мога да се прибера м.май за да го видя! той много добре разбира! имам, ако не друго(амбиция, хъс, у4енолюбие или талант), много добър 4овек за син!споделя ми важните неща,запознаваме с приятели, къде задо4но, къде наживо!надявам се да мине вси4ко добре за него и важното е да е, както той го иска!за да го запомни и да има хубави спомени от това събитие!