Ноемврийчета 2005 №9

• 16 076
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Привет!
Днес съм недоспала, значи в лошо настроение, за това смятам да се възползвам от съветите за пудра. Маникюристката ми е болна, така че на дневен ред идва пудрата - крайно време е да и обърна внимание. Благодаря ви момичета за препоръките. Еххо - ти се очертаваш като експерт в областта - ще ти се доверя!

# 106
Еххо, таzи пудра на Клиник zвучи съвсем като моята (аz имам още от лятото на Шиzейдо, но тъй като имах тен, тя е доста по тъмна от необходимото и не мога да я полzвам Confused), смятам да я пробвам и ще споделя впечатления Laughingwhere to find?Сиса, давай смело, теzи процедури винаги помагат на настроението.
Майче, аz съм пропуснала, че си отбила юнака, честито! За шампоан вече иzобщо не смея да давам съвети, там раzличията са огромни. Какъв е проблема точно на косата ти, суха ли е, иzтощена?

# 107
добро утро!
при нас том и джери продължава, но от вчера аз съм в ролята на том  Twisted Evil да видим днес резултатите.
майче, аз бих ти препоръчала да разгледаш това, когато имаш време: http://www.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=145&goChar=L. ще можеш да си избереш със сигурност точно за твоя проблем.
в резюме, ако не ти се занимава с поръчки: отиваш в някой салон с професионална козметика на л`ореал и си взимаш от там шампоан и маски. друго, от аптеките можеш да си вземеш клоран или друга марка, но различна от масовките нивеа, хед енд шоудърс и т.н. между другото, съм много доволна точно от един масов балсам на dove, не знам как се казва точно, но е в тъмно синя опаковка. косата ми стана коприна. че сега с това изрусяване е ужас  Close и накрая, според мен е много по-важно да си купиш хубав балсам или маска за коса, отколкото шампоан.
за пудрите- аз ги ползвам само лятото, за да матирам. а за тогава обичам да си купувам от тези със златистите частици. за пудрата на клиник съм чувала само хубави неща.
сердика, клиник има в бюти зоната в мола, а също така и във фирмения им магазин на витошка.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:33 от Юка

# 108
  • Пловдив
Малее, аз придобих комплекс за малоценност  - мног съм зле на тема козметика - тр да се образовам Embarassed
Юка, мишката да не ти е устроила капан? Wink

# 109
Чудя се,след като прочетох мини темата "Красива мама"-

как така Сердика,която умее да рисува ,не умее да си слага фон дьо тен?
и защо майчето ,която обича да експериментира,не се гримира ?

# 110
Хаха, Деси, много добре каzано Laughing Не само това не умея, което уж противоречи на някакво умение да рисувам, ами и не умея да опаковам подаръци, да правя каквито и да било креативни неща с ръцете, да плета, шия или украсявам торти Crazy

# 111
и защо майчето ,която обича да експериментира,не се гримира ?
ха-ха- наистина добре казано. май защото, за да го направя добре, ще загубя много време /което нямам в последните години като цяло/, а за да е качествено, ще отидат много пари, което не ми се чини разумно. а и защото съм си Убава изначално  Mr. Green

# 112
  • Карлово
Привет!
Вече сме си у дома. Ангел спи, яде и пълни памперса. Мартина страшно много му се радва. Аз се възстановявам бързо, раджането мина доста леко. Ще разказвам повече и снимки-тези дни като намеря малко повече време.

# 113
  • София
микки  Hug Hug Hug

леле какви теми сте завихрили само Simple Smile
Аз преди много обичах да се гримирам...обаче от както забременях получих някакво вътрещо отвръщение да имам нещо подобно по себе си....и сега тези теми ми седят едни такива далееечни, далечни.... Blush може и да се оправя някой ден Mr. Green

# 114
Мики, Привет!!! Heart Eyes Все така да е спокоен юнак Ангел и Мартина все така да му се радва!

# 115
а и защото съм си Убава изначално  Mr. Green
- мноооого ме кефиш
мики - радвам се ч евсичко е наред при вас, чакам с нетърпение снимките

аз утре отивам да си видя детето newsm44 newsm44 newsm44

# 116
микки добре дошли у дома  Hug Мартина как приема братчето?
Сердика, Юка вече ти е отговорила къде можеш да намериш пудрата. Дано ти пасне.
Нещо не ми стига времето за нищо. Търча цял ден по лични задачи, детски градини (в процес отсега за есента, то било голям ужас  Shocked). За капак 2 дни съм без кола, защото както с всички първи серии от даден модел току се присетят, че трябва да се преинсталира софуера...та с големиизвинения ми прибраха колата за 2 дни в сервиз. Аз като един спец в областта все още съм на тръни, защото една преинсталация ако не е направена като хората може да ми налвече една камара бели....
Паралено издирване хотели за ските. Не мога да си съберта акъла за работа. Ния ме вика, така че чао

# 117
детски градини (в процес отсега за есента, то било голям ужас  Shocked). .

какво, какво? Предполагам, че говориш за частни градини, и там ли има прием чак наесен? Какви са им на тях проблемите?

# 118
точно исках да повдигна темата за частните детски градини. някоя смята ли да си записва детето в такава? аз сега ги проучвам за всеки случай, че чух доста неприятни неща за детската градина тук  Close

# 119
Аz съм проучила също доста градини, по простата причина, че ми се искаше Малик поне zа няколко часа на ден да е сред деца. Откаzах се zасега, zащото останах ужасена, но zа някои конкретно мога да дам инфо.
Знаете ли, липсва Диди нещо?

Общи условия

Активация на акаунт