еха
ти си ми през 3 улици къде ходиш и колко ти е голямо детенцето
и преносих -родих на 09.01.08г.СЛАВА БОГУ всичко мина добре и сега се гушкаме.Относно списъка за болницата публикуван по горе е добре преценен и наистина няма излишни неща и аз бях си взела тези неща само помпа за кърма нямах ,взех си една от аптеката до болницата обикновенна , но не я използвах не ми се наложи.
Другото - силиконовите зърна - сигурно ще си ги взема, като застраховка, защото никак не знам дали гърдите ми са достатъчно подготвени за кърмене и не знам дори кой да попитам за преценка - дали лекаря, при когото ходя на консултации или някоя специалистка по кърмене?!
Ако искате, включете се, пък може и да има развитие
,но ще се справим.
Днес беше хубав ден навън и само докато отида до магазина (пресичам Монтевидео и съм в магазина) видях поне 5 колички и мами
Радвам се, че квартала е ще е пълен с дечица-връстници
За мен най-важно е да усетя, че лекаря не я кара през пръсти, да му имам доверие - защото си представям ако моето усещане е по-различно от това, което доктора казва.... си мисля, че ще почна да ходя и при други лекар, а това не е любимия ми вариант-да обикалям по доктори.
. Очаквам моя малък мъж да се роди в края на март, но сега се борим, че той настоява да е по-рано. Стискайте палци да го преборя и на пролет да се присъединим към вас.