гр. София - Овча купел

• 35 491
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Търся и добър педиатър, при който да запиша малката. Бихте ли ми препоръчали такъв?
   В квартала хвалят д-р Хлебарова от "Доверие".
   Аз водя детето си в ВМА при д-р Шаркова.

# 226
Търся и добър педиатър, при който да запиша малката. Бихте ли ми препоръчали такъв?

Aз съм записала сина ми при Обретенова в 403 блок, доволна съм!!! Hug

# 227
Aз съм записала сина ми при Обретенова в 403 блок, доволна съм!!! Hug

Ние сме при Райшер, 403ти блок - ако търсиш "класически" (демек от старата генерация) педиатър - тя е подходяща  Peace

# 228
Хлебарова! Peace Няма да сбъркаш!

# 229
  • Sofia
И ние сме при Хлебарова, сравнително доволна съм!

# 230
Момичета, много ви благодаря. И 403-ти блок и Доверие са ми много удобни...сега остава да проверя къде ще мога да я запиша.

# 231
DeLuna,искаш ли да ти дам телефон на Хлебарова и да и се обадиш?

# 232
DeLuna,искаш ли да ти дам телефон на Хлебарова и да и се обадиш?
Да, много благодаря. Интересува ме и евентуално за нещо спешно или когато не е на работа може ли да се свързвам с нея или не? Питам защото старата педиатърка на малката можех да я търса само в работното й време, а през останалото трябваше да звъня в друг мед.център...

# 233
Аз съм и звъняла при спешен случай,когато синът ми падна и си удари главата в парното.И в други случаи сме се чували,но не винаги.Иначе мед.център с който работи тя е Полимед.Телефона и е:сл.тел.4036127,gsm 0888647108.Само,че в момента не се сещам коя смяна е.

# 234
  • София/Овча купел 2
Здравейте момичета.
Отдавна не съм се включвала.И ние сме записани при Хлебарова и честно да си кажа не съм очарована.На моменти  е много мила и отзивчива,но понякога много ме нервира.В началото дъщеря ми много плачеше като ходехме и тя все се хващаше за главата,че едвам я изтърпява.Също така след честичкото ни боледуване миналата зима и пиенето на толкова АБ,тя не се сети че може да сме с увеличена трета сливица,а трябваше да си отидем в провинцията и там да се сетят Rage.Все пак не я сменихме защото вече ни познава и поне е наясно малко или много с детето ми,а е и най-наблизо.

# 235
Здравейте мами,
И аз съм от скоро в познатия ми кв."Овча купел"2. Ще се радвам да се запознаеме с мами от района. Може би с някои да сме  се засичали в квартала, но не се познаваме.  Wink

# 236
.Все пак не я сменихме защото вече ни познава и поне е наясно малко или много с детето ми,а е и най-наблизо.
    Това,лекаря да е наблизо,е много важно.
    Но ,макар че,Доверие ни е на две крачки,все-пак предпочитам да водя детето си в ВМА.Струва ми се ,че нивото там е много по-високо от това на Доверие.Нашата педиатърка,нищо ,че не е толкова наблизо,от раждането на малкия ме беше подкрепяла във всички модерни тенденции:кърмене на поискване,късно захранване.......(не съм сигурна за Хлебарова,че е запозната с тях newsm78 ,но ако греша,да ме поправите  Simple Smile ).

# 237
.Все пак не я сменихме защото вече ни познава и поне е наясно малко или много с детето ми,а е и най-наблизо.
    Това,лекаря да е наблизо,е много важно.
    Но ,макар че,Доверие ни е на две крачки,все-пак предпочитам да водя детето си в ВМА.Струва ми се ,че нивото там е много по-високо от това на Доверие.Нашата педиатърка,нищо ,че не е толкова наблизо,от раждането на малкия ме беше подкрепяла във всички модерни тенденции:кърмене на поискване,късно захранване.......(не съм сигурна за Хлебарова,че е запозната с тях newsm78 ,но ако греша,да ме поправите  Simple Smile ).
Грешиш,Хлебарова не е някоя дърта бабичка,а млада лекарка.За кърменето на поискване не мога да кажа нищо защото сме при нея от 1-годишен като беше сина ми.Иначе определено е за късното захранване и лекува с хомеопатични лекарства.

# 238
  Трики,за възгледите на Хлебарова за кърменето и захранването знам от мамчета по градинките.Явно има значение и тяхното лично отношение по тези въпроси. Peace
   Знам,че не е дърта бабичка. Simple Smile

# 239
Аз по темата с педиатрите в района не мога да се включа Grinning, но имам предложение към всички вас.Хайде да си направим една среща тези дни и да се запознаем най-сетне.Тъкмо ще подпишете и подписката за детските площадки Wink

Общи условия

Активация на акаунт