гр. София - Овча купел

• 35 465
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Rolling Eyes
Бях готова да се обзаложа.... Crazy .В изкуствения парк  сутринта беше случката..
Уф- както  Confusedи да е .Добре че не се сетих  за приликата  на момента,че кой знае как щеше да ме гледа жената Joy
  Joy Joy и на мен ми се случва, особено като се разхождам из Южния парк да се питам - абе тази мама, не е ли от "наште"  Laughing

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 22:18 от ДаниМакс

# 271
леле, нищо общо Shocked.Какво ли си е мислила оная женица Joy
Извода- смени снимката на малката от  тикетчето- не си прилича Simple Smile

# 272
В коя поликлиника е д-р. Хлебарова? Някъде бях чела за нея. Дайте отзиви за нея.

Ние сме при д-р Хлебарова. Кабинета й е в болница Доверие /последната спирка на рейсовете/ на 2 етаж. Ако искаш ще ти дам и тел.- GSM
Доволна съм от нея. Но съм чувала и за д-р Симеонова добри отзиви, но не сме попадали на нея и не мога да ти кажа нищо. Тя пак е в Доверие.

# 273
Здравейте и от мен аз съм отскоро в ОК2 на ул."Промишлена"ако някоя мама е на близо може да се видим имам син на 2год и 10месеца Grinning

# 274
Здравейте и от мен аз съм отскоро в ОК2 на ул."Промишлена"ако някоя мама е на близо може да се видим имам син на 2год и 10месеца Grinning

Добре дошла! Ние сме на Промишлена от страната на ОК1  Laughing Можеш да се регистрираш и да пишеш редовно

# 275
Здравейте момичета, преди време ви питах за педиатър...много благодаря за мненията Simple Smile. ДаниМакс, ELLIS, и аз съм на Промишлена №6...ще се радвам да се видим някой ден на кафе, както и с другите момичета разбира се Simple Smile

# 276
Здравейте момичета, и аз да се запиша.Завърнахме се вече в Сф.Аз съм в ОК 2,бл.3 - ще се радвам да си организираме срещичка  Laughing

# 277
... ще се радвам да си организираме срещичка  Laughing

Добре си дошли!!! Hug  bouquet

а за срещичка винаги сме на линия с Косьо (освен утре Wink )

# 278
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, може ли да ми кажете къде се намира частната детска кухня в ОК2 и горе - долу колко е таксата на месец.
Предварително ви благодаря  Hug

# 279
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, може ли да ми кажете къде се намира частната детска кухня в ОК2 и горе - долу колко е таксата на месец.
Предварително ви благодаря  Hug
   Имаше такава в едно магазинче с детски стоки срещу едно дървено заведение и един денонощен супермаркет,горе-долу близо до ОДЗ 84,но всички,която я ползваха бяха изключително недоволни от храната!
    Друга частна в ОК2 не ми е позната.
    Някои мами ползват частната кухня ОЗИ.

# 280
Селма благодаря за инфото  Grinning,можеш ли да ми кажеш къде се намира частна кухня ОЗИ?

# 281
Селма благодаря за инфото  Grinning,можеш ли да ми кажеш къде се намира частна кухня ОЗИ?
  Нямам представа,къде се намира.Знам ,че доставят храната по поръчка из цяла София.Досега не съм срещнала недоволна майка.Обаче за координатите,в момента затруднявам се да ти помогна .Освен да ги потърсиш в Гуугъл.... newsm78

# 282
# 283
Селма много ти благодаря  Hug

# 284
  • София
Момичета - да ви попитам. Тъй като не познавам квартала и ми е много трудно да преценя кой доставчик какви услуги предоставя, моля ви да ми кажете кой какви доставчици ползва, за да ги ползваме и ние. Плагиатствам, тъй да се каже. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт