"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 524
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, милички!

Айде днес кафенцето от мен  Mr. Green

Аз след малко изхвърчам за лекции, така че ще пиша по-подродно после.  Peace

На всички сладки дневничета - една хубава седмица, изпълнена с много усмивки и свалени килца разбира се!!!  Crazy   bouquet

# 46
  • при моите деца .....
Добро утро, момичета!
Честита нова темичка!
Много минуси!
Аз от днес съм на свой си режим ще се опитвам да хапвам, че покрай всички проблеми май почти не съм яла 1 седмица (и не съм спала) - резултат - ВИДИМ!
Трябва вече да се премеря на кантар!
Ще ви изчета по-подробно по-късно!

# 47
  • София
Здравейте, миличкиии!  Hug
Честита ни нова темичка!  Heart Eyes
Браво, виждам, че повечето спазват режимите си! Аз съм доникъде...  Tired Но сега малко ще се вкарам в релси!
Доста съм изморена и изтощена! Два дни почивка след две работни седмици и само на спане и ядене го ударих! И на гушкане с мъжо....  Blush
Днес ми започват изпитите... Та от работа на изпит, и после пак на работа.... И така до края на сесията!  #Cussing out
crazy_tikva мерси за кафенцето! Ммммм!  Heart Eyes
На новите момичета, които съм изпуснала да посрещна,  welcome добре дошли и успех с диетките ви!  Hug
А на всички останли, милинки дневничета, много целувки   love001 newsm51 newsm03
Успешен ден!  smile3525

# 48
  • София
Добро утро и от мен ,  Дневничета!
Аз да се похваля в новата тема с минус един кг /малко , но все пак минус - направо си надбягах линийката и ще я поправям/ Joy Joy Скоро може и килата със седмичка да ми почват #Crazy #Crazy #Crazy
ТиквичкаHug мерси за кафенцето!
b_ivanova   Hug браво за видимия резултат , той е по-важен отколкото кантара.
На всички Дневничета - лека и успешна седмица и много трайно свалени килограми! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 49

Добро утро на всички-желая ви хубав ден, изпълнен с късмет и воля Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Аз ще закуся овесена каша Peace и ще се мятам да уча (как се приготвят кремове) Hug

# 50
  • София
Иле , страхотна закуска , мила , направо върха. Аз си взех грейпфрут!
Забъркай ми едно кремче за подмладяване Hug

# 51
Hug ще ми трябват доста съставки, че от тоя тип са сложни кремовете Peace но се сещам за масло от жожоба като 1 от съставките Hug Heart Eyes
Аз грейпфрут не харесвам, обожавам мандаринки  bouquet Mr. Green

# 52
Добро утро мили дневничета Peace
Да се отчета че и аз съм режимна Joy Joy Joy
Успешен и диетичен на всички

# 53
  • У дома... някъде
Здравейте и от мен Hug.Много сте се развихрили с тези кафета и шейкове Heart Eyes.
Резултата от новогодишните ,,пости,,+рожденния ден да Дари = +4кг #Crazy #2gunfireТази сутрин се престраших да се претегля и ми стана много криво.
За обяд мисля яйчица да си сваря с малко пилешко филе и за вечеря салата най-вероятно от зеле и кашкавал.

b_ivanova браво за резултата,но не с цената на проблемите,които споменаваш. Peace
Тедъ
изглеждаш много добре,честно! Wink
Лея добре ти е хапването,спор няма.Колко свали до сега и с тази диета ли newsm78
Миранди ти отново ли плодуваш или си на нещо друго?
На всички които пропуснах желая през новата седмица много свалени килограми или сантиметри и повече вяра че можем и ще успеем! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
добро утро мацки
иле, като каза кремове (кой за каквото си мисли) на мен ми се дояде крем-карамел Embarassed
Лиде, много хубави снимки. Но без усилия няма резултати
Тедъ, много сте сладки с дечицата  Hug Има голяма разлика от преди и сега,браво
да не ви разправям събота и на обяд и на вечеря бяхме на заведение и после се юрнахме в другия край на града да хапнем тирамису, че кръсничката е бременна. Ама не знам дали на мея да не и стане нещо или на нас Crazy та, нямаше тирамису, обаче имаше невероятна бисквитена торта ooooh!
С другите кулинарни изкушения няма да ви занимавам да не си нарушите режимите.
Аз пак се чудя с какво да диетувам
Мацки, реших да спра кафето! Сега си пийвам овесено-ръжения му заместител Blush Не е толкова зле колкото очаквах

# 55
аз не успях да видя на тедъ снимките...  newsm78
каприсче, те някои като ги правя са точно като за ядене-с кафяво, с бяло като се смесват... мм като за торта Joy

# 56
  • София
Тедъ, снимките във всички албуми са пленителни.
Замечта се душата ми за пътешествия.
И аз се размечтах!

# 57
Грух-Грух, пак съм тук!
От днес съм на режима с потопа.
Това мойто на нищо не прилича!

Миранди, страхотна темичка! Hug  bouquet

На новодошлите  Hug

Ще ви чета следобед и пак ще пиша.
Целувки и успешна седмица момичета!

# 58
миранди-отново smile3501 smile3501 страхотна си,справила си се блестящо. newsm51                                                                                                  аз забегнах за два дни и хоп нова темичка.да си призная,ядох като за световно тези дни,не излязох от ресторантите. Mr. Green но има и за хвалене,очаквах да кача 3-4 килца но е само едно Mr. Green не можах да повярвам на очите си  #Crazyкато видях.зареди ме оптимистично моето кантарче ooooh!    а сега започнах лунуване само на чай,мога да хапна и плод ма нещо не ми се ядът вече,омръзнаха ми малко. Sickна чай се чуствам добре.                                                                               успешна нова седмица на всички!  bouquet                                                   за мен ще в много важна,искам да видя 7 в началото на кантара. newsm17 smile3521

# 59
  • на село
 Добър ден и от мен!На всички желая хубава и слънчева седмица!Аз я започвам с поредния/четвърти/свален килограм и нови мерки,които ще изпратя на Миранди.Продължавам  на стария режим,единствено си разнообразих уикенда с две порции пиле с ориз в разумно количество.

Общи условия

Активация на акаунт