"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 529
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • Cacao Land
Добро утро и от мен! Чудесна нова седмица ви желая Hug

Тедъ, чудесно изглеждаш на новите снимки, пу пу Heart Eyes

Лиде, много си чаровна и килограмите не ти личат толкова. А пък с тази кльощавата снимка в дясно направо ме разби #Crazy И честит ти минус!!!

Вале, от снимките, които показа вчера, въобще не си личи да си качила 4кг newsm78

Лея, добре ти е яденето, но ми се струва твърде малко. Сваляш бавно, защото си много близо до желаното тегло Peace

Каприсче, аз си мислех, че вече си минала на по-икономичен режим, а пък ти...  Crossing Arms

Иле, на Тедъ албумчето е третото от долу на горе, в дясно Hug

пепи, мими ави, Тикве, Клонче, Бомбе, клеми, абиренка, б иванова, Монстерче  bouquet

# 61
Дали да не турна и аз някоя снимка от преди newsm78
От сега, който е гледал снимки от форумските купони, ме е видял Joy

# 62
Здравейте момичета Hug
Отдавна не съм писала,нямам извинение Blush
Тази зима никак не ми влияе добре,ям като за световно,предполагам лекарствата които ми вливат ми повишават апетита,не си го обяснявам по друг начин.
Време е да се взимам в ръце,че вече започват леко да ми стискат дънките,което е показател червена лампичка.
И така надявам се скоро да вляза в ритъм и с повече воля и инат да постигна резултати Thinking
Chocolata радвам се да те видя мила,как прекарахте в Бг,надявам се подобаващо Sunglasses

# 63
шоколадче, благодаря ти за разяснението.  Peace
тедъ, много хубави снимки Peace
ла бомба, оо гледахме  bouquet
моите сте ги виждали нали... ама ще кача нови Peace

# 64
Запис и от мен  Heart Eyes
Благодаря на Мирандичка за хубавата темичка и за табличката  newsm51
Аз нямам с какво да се хваля,режимна съм си,не смъквам светкавично кг,но се надявам да е завинаги този път  Praynig
valeria81,да,това е основно при Дюкан,че не се гладува,никога досега не съм спазвала диета с много ядене,а съм пробвала доста диети yes
Ним,много си хубава и така си супер като визия,но пусто ние жените все искаме повече  Hug
Лиде,страхотна сладурана си ,имаш голяма разлика от преди и сега  Heart Eyes newsm74
Heartbeat,добре дошла и на теб  welcome
Тедъ,и аз не видях снимки  Sad
Менюто ми днес:закуска-препечена филия зърнен хляб,кафе и резен пъпеш
обяд-телешки стек и салата
вечеря-риба и салата
Менюто е Дюкан 3-та фаза
Убедена съм,че тази седмица ще започне сваляне на килца,пожелавам го на всички ви от сърце,луната е в подходяща фаза,имаме нова тема...въобще всички условия са налице,да разкараме гадните килца! #2gunfireПожелавам ви лек и отслабващ ден на всички ,Дневничета  Hug

# 65
  • Cacao Land
Да не остана и аз по-назад качих две нови мои снимки в албума Twisted Evil Ама едната ще я махна скоро, че е с чуждо бебе Whistling

Бомбе, турни турни, нищо че някои сме те виждали вече Hug

мери, къде се загуби, липсваше ни Hug Хайде вече редовна при нас! Да, беше прекрасно в БГ, ходихме малко из планините, видяхме се с почти всички близки и приятели, заредена съм на 100%. Благодаря, че попита Heart Eyes

# 66
уф, пак нищо не виждам, шоколадче къде са Hug Hug
ето ме и мен с по-нови снимки
http://firesea.multiply.com/photos/album/68
 Hug
жедира, успех-гордеем се с теб  bouquet

# 67
  • Cacao Land
Иле, не търсиш ти май както трябва Naughty Simple Smile Моят албум е третия от горе на долу, в дясно.

# 68
нищо не разбрах и се отказвам Peace ooooh! ooooh! аз мислех че на тедъ е албума... а казваш че твоят е пак третия в дясно  ooooh! обърках се ... Tired Tired защо ги пускате така-нали има общ албум на миранди Tired

# 69
  • Cacao Land
Иле, кое не разбра? Аз си помислих, че намери албума на Тедъ и след това ме попита къде е моя. Албумите са ни точно там- в снимка.бг, в общия албум на Миранди. Като кликнеш на него (с парола и потребителско име, разбира се) и ти излизат всички наши албуми. Нямам идея къде другаде ги търсиш Hug

# 70
  • У дома... някъде
Чоки бебе много ти отива Peace Hug
Игуанке много си слабичка  Shocked,закъде повече newsm78
Ето и от мен преди-
http://i.data.bg/08/01/21/769951_orig.jpg и след- http://i.data.bg/08/01/21/769955_orig.jpg  Embarassed

# 71
Влязох да зяпам снимки  Crazy
Шоки,Капризче,Тедъ,много сте хубави всички  Hug

# 72
явно при мен е проблема...
защото ми се отварят на жедира, на ралче, дейсичка и на мимиави, но други-нови в албума на миранди не виждам.
Извинете ме Embarassed Embarassed Embarassed  Cry

# 73
Привет, девойки  Hug

Да понапиша някой и друг ред дократо похапвам кис. мл. с мюсли (което ми се пада втора закуска след двете изядени мандарини  Blush)

Аз няма да се меря поне до другата нделя, с надеждата, че като се кача на кантара ще видя поне кило по-малко  Praynig

Разгледах всички снимки  Party iguanka, lideto70, valeria81, Chocolata, Тедъ, vembi, Ним, прекрасни сте  Hug Heart Eyes

Нимwelcome

GlaDneSS, Heartbeat, mery_79, радвам се да ви видя отново, момичета   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На всички други, които пропускам  Kissing Heart

Хубав ден, сладурки   bouquet

# 74
Привет, прекрасни!  wavey

Днес съм в страхотно настроение, въпреки че мъжът ми е болен.  Embarassed Весело ми е, оптимистично, ентусиазирано  newsm68 и навън е слънчево, ееех. Да си постоплим душичките мъничко, че е за малко, зима си е все пак. А и няма за къде да бързаме все пак. Не ни устройва да подранява пролетта, че не сме преборили килограмите още  Rolling Eyes.
Миранди, извинявай, че почти никога не пращам мерки за новите теми и благодаря ти, че си ме включила. Просто през почивните дни изобщо не сядам на компютъра и все изпускам. Но аз и не държа толкова на статистиката, за мен сте важни вие като компания. Освен това едва ли има такива като мен, които се налага да отбелязват по скоро плюсове в теглото, отколкото минуси  Crazy. Тия 53, дето си ми сложила стартови, май напоследък се очертават вече като цел  Mr. Green. Истината е, че йо-йо резултатът от моите си дни на плодове доведе до 55. С тях стартирах Дюкан на 12.01.  Tired и аз мога да покажа талия, ама да взема да си сложа снимката от преди 2 години, ей тъй за мотивация, че сегашната хич, ама хич не бива  Weary. Отдавна се каня да ви пусна една sexy  Blush снимка, която свекито, случайно като я видя в телефона на мъжа ми, докато разглеждахме едни други снимки и направо замръзна  Sick.  newsm62. Горката, помисли си, че синът й държи полу-гола снимка на друга жена и аз я виждам  ooooh!. Е, наложи се да й кажа,че това съм аз  Embarassed.
Та така-резултатът ми от 9 дни на Дюкан е минус 600 гр, но усещам, че съм свалила сякаш повече. Чувствам се по-добре и най-важното сита, както никога досега. Никога не съм се хранила толкова добре, дано запазя навиците си. Хубавото е, че нямам пристъпи на лакомия и желание да се натъпча с нещо тестено. Е, да плодовете, които от години са основната ми храна, ужасно ми липсват  smile3518, но за моя изненада ПЗ дни не са ми по-приятни от чисто протеиновите. Може би защото в този сезон зеленчуците просто нямат никакъв вкус. Така че продължавам напред. Ефектът е супер бавен, но все се надявам да сваля 3 кг за 1 месец  Praynig
Приятен и усмихнат ден на всички вас! lovekiss

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:03 от ReGe

Общи условия

Активация на акаунт