"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 860
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
каприсче пълнолуние е мила, затуй си зверееш от глад - направи си една бака с чай и сърбай да напълниш тумбака - ядене чак за вечеря !!!!  Peace И не те давам при 7-чките то и аз натам се бях повърнала май  Sick по нова година ударих 69.3  #Crazy #Crazy #Crazy сега съм 66.1 - тая линия дорде я стигна ще ми се разгони .........  Whistling Whistling Whistling
и стига рИвахти чи имати цицорки - това са еврута бе ора, еврута у пазвите  Joy Joy Joy ама нема да ви спихнат никогаш \наскоро четох за една мадама дето й се спукал силикона на едната бомбичка нещо неуспешно било и сега докторът щял да я възстановява безплатно  Laughing\

# 151
и стига рИвахти чи имати цицорки - това са еврута бе ора, еврута у пазвите  Joy Joy Joy ама нема да ви спихнат никогаш \
Joy Joy JoyААА,нидей,може ощи малко да понамалим с диетка,нищо,че мъжо не дава  Crazy
Scorpi,чуден резултат според мен,то в тази диетка така лесно и бързо се свалят кг,обаче много е трудно после да се запазят  #Cussing out

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 17:18 от jedira

# 152
scorpi, смятам да те послушам, вече съм с чайчето в ръка. Много глад ме гони бе хора, ям по 100 пъти на ден, не мога да се озаптя. от китайския чай става още по-зле положението.
сутринта бях 69,100-на крачка от 7+ Sick, и аз мойта линийка има да я гоня доста. мисля си за вашата страхотна диета да направя
сега като се замисля само ти скорпенце нямаш снимки в нашето албумче. искам да ти видя физиономийката Simple Smile  Hug
Жедира, много ти се кефя, като почна беше повече килца от мен и отдавна ме мина и задмина  Hug

# 153
Капризче, Hug

# 154
  • София
здравейте момичета - благодаря ви за комплиментите за снимките ми  Blush Blush Blush

почвам да се хваля - днес съм мнооооого стриктна

сутринта - фреш грейпфрут + чай, мляко с нес

следобед - 2 варени яйца + задушени броколи

за вечеря още не съм измислила, но ще е илби варено пил. бутче или задушени броколи

наливам се с вода

сутринта направих 3 х 30 коремни преси, но ще ги поспря за малко по обективни причини  Mr. Green
Циците на мен лично вече ми тежат. Откакто се налях, сложих допълнително обем и се притеснявам,че ще се изгърбя Joy
Ако чашка F ви ориентира #Crazy
А, забравих да кажа за изгърбването Joy
Знам за какво говориш,ооо,знам   smile3521
По едно време бях стигнала до Е,но сега,слава богу,като поотслабнах намалих до 75С  Blush

по тоз въпрос мога само да ви кажа - напълно ви съчувствам момичета - и аз преди да родя бях по-пълничка от сега и гръдната ми е стигала до 98 см - за моята структура това си е много - след раждането ги намаляха до 88 и си ги харесвам много  Heart Eyes

# 155
Ей начи,цял ден ме няма и вие за цици си говорите Crossing Arms.Скорпе той мъж ми наистина иска това дето го нямам Crazy.Аз съм на Б Whistling
Игуанке като влезеш в заглавната страница на snimka.bg пишеш потребител-mirandaa и парола-miranda тогава ще ти излязат всички албуми PeaceАко има нещо питай,не се притеснявай Hug
Мимиави не се депресирай,стегни се,с теб сме Peace.Виж колко много си постигнала до сега Peace
Мис Каприз за теб важи същото Wink.Чайчето и салатка ще свършат чудна работа
Вемби бравос Hug
Аз съм стриктна и се чуствам лека  Party,пък да видим до кога ще трая newsm78.Айде лека и мека от мен за сега  bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 18:52 от Анонимен

# 156
valeria81,браво за днес,на какъв режим си,че май пропуснах,извинявай,Дюканка ли си вече  newsm78

# 157
Ами не баш,май карам по Рене Whistling.Ям салатки,не съм карала протеинови чисти дни.Важното е резултат да има Peace
Като гледам то при теб не останало за сваляне Peace,бравос  bouquetПолучаваш букет Hug

# 158
Ех много много благодаря на Валерия... знаех какво да търся но не знаех паролата и затова каквото и да правех виждах само отключените албуми-насладих се на снимките ви-постигнали сте страхотни резултати-има хора които дори нямат нужда да слабеят вече  bouquet Браво на вас-много сте хубави дори и с малко повече кг-ми Hug
Аз се боря тук с мисълта за баницата в кухнята ... но ще си сипя бяла риба със салата пък утре за закуска е баничката... че вечер внимавам да не се дам на нещо опустошително ooooh! Joy Sunglasses

# 159
минавам за вечерната проверка
пих чай ама ми остърга стомахчето и следобеда сгризах 2 мандарини и 4 бр от мъничките милка дропс Embarassed ноо
много съм доволна мъжО ми взе от моите шейкове и "вечерях" с един от тях+100гр салата прясно зеле със зехтин и не съм гладна. да видим до кога
смятам на обяд да съм на шейк а вечер да понамаля храната
2 седмици ще съм на това. още повече и стимул имам след като знае че съм на диета 1/2-ката има да ме надзирава и да зяпа по кантара Blush понякога е ужасен, но за да не му търпя мърморенията ще се стегна Simple Smile
ако не друго поне имам план за диета и аз като мимето
за малко да забравя-Вемби, разгледах ти албума, много сладко семейство сте  Hug

# 160
  • Cacao Land
Добър вечер, аз съм Crazy Откак почнах да залягам пак над книгите не разнообразявам храненето кой знае колко:

закуска: мюсли с пр. мляко
междинна закуска: 20гр черен шоколад с розов пипер Crazy
обяд: ръж хляб (70гр) с лютеница и 'филаделфия'; ябълка
вечеря: печени зеленчуци със зехтин (лук, праз, сладък картоф, патладжан, гъби, моркови, сушени домати, чушки. чесън), горчица и 'филаделфия'

Не тренирах, че ми беше отпаднало. Забравих и да ви спомена, че от известно време насам пия прясно изтискан сок от троскот (на англ. wheatgrass juice). Няма такова тревопасно като мене Mr. Green

Иле, я виж дали този линк за пилатес ти се отваря: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68266

Каприсче, така те искам.

# 161
Здравейте момичета! Hug аз със закъснение ви честитя новата тема и се замислям дали да не сменя тактиката. Покрихсе последните дни защото изкара 2безкрайно въглехидратни шока под формата на ориз с маслини. Вчера се поокопитих и почти ни6то не съм яла защото реших да започна лунната. Днес цял ден нищо само ментово чайче и вода, но ми стан атолкова злепо едно време...мамата си джаса...легнах малко  - тц и ядох салата  ooooh! Tired и все пак утре си продължавам с водата и чая пък к'вото ще.  Малко ми е унило всичко по тоя повод и се чудя да захвана ли конкретна диета.
Мислех заааа хм хм потопа. защото има всичков нея и ще й направя мъничко корекции. Ще хвърля и един поглед на скарсдейл и утре ще реша пък от други ден ще видим!

Пращам целувки на всички и много минуси   bouquet

Междувременно мъжо ми учи за изпити и аз се изживявам като кулинар   chef и може би затова напредвам толкова "бързо"  Animal Snail
Дано успея да се взема в ръце..ама аз не съм мрънкало деее Banghead

# 162
Добр ве4ер, идвам на от4ет. Закуска зелен чай с ябълка, после препечена филийк, за обяд салата от кисело зеле с праз, следобед 2 ябълки и вечерятя беше пе4ени чушки с извара.Сега пия зелен чай и ям стафиди, че ми се прияде нещо сладко. Те са добър вариант, нали?Сигурно са по-малко и от 50 гр. Скачах половин час с Pump It UP, после се зазах с крем.
Номико, недей да гладуваш така, звучи страшно само чай и вода. Опитай да хапваш умерено, а ако можеш и малко гимнастика.
Чоки, тоя троскот какъв вкус има?
Мис Каприс, успех с шейковете. Докато ги пиеш, не ти ли се приисква ' истинска храна'? Добре, 4е половинката е с теб и ще те контролира.
Вие с бомбите, хич да не се оплаквате!!!!!!!! И аз имах прилични едно време, но след диетите намаляха доста. Сега който ме види, първо ми се възхищава колко съм отслабнала, а после 'Я, ама къде са ти циците?' #2gunfire
Вемби, отивам да гледам албумчето ти.
Май само Клонка и Скорпи не съм виждала оттук! Няма ли да се покажете ве4е, а? Heart Eyes

# 163

Май само Клонка и Скорпи не съм виждала оттук! Няма ли да се покажете ве4е, а? Heart Eyes
Клонка няма да я видиш Wink

# 164
Добро утро Дневничета!
Хайде и аз веднъж да почерпя кафе

Вчера започнах лунната и с триста зора избутах до сега, надявам се да успея докрай!
Претеглих се тази сутрин - без нови увеличения след свинската седмица и въобще от месец насам! Обявявам килограмите за задържани, но са 94. Както и да е. От днес следобед започвам Скарсдейл. След седмица ако има задоволителен резултат - 2,5 - 3 кг., продължавам.

Капризче и аз съм в много ящен период, затова реших да следвам стриктна диета по часове, а като ми се уталожи глада и като писмъкна още 10-тина кг. ще продължа на режим някакъв.

Вемби, хубаво меню си имала вчера, продължавай така! Снимките в албумчето са много сладки!

Валерия, аз също харесвам диетата на Рене - тя е почти като Скарсдейл, без плодчето сутрин, но то на мен много ми липсва.

Номико, реши ли между Потопа и Скарсдейл?

Тедъ, браво за режимното хранене и спорта!

Хубав ден момичета! Аз ще поработвам, но съм наоколо  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт