Отговори
# 120
Сьн Дей -мерси много и сьм щастлива ,когато ви е приятно и на вас   bouquet Hug smile3525

Между другото лекцията  на ИЛАНА  е супер , за което и благодаря ........  bouquet
Моето доки ми обяснява онзи ден ,че се взима вьздух през устата и все едно надуваме балон  smile3502 ...Така се напьвало..а аз и казвам :така ли ,ее незнаех ....Ами нали си родих така Виктория  Embarassed само 4 напьна и беше вече при мен  kiss
Надявам се по сьщият начин да си родя и близначетата , а силата на духа я черпя най-вече от вас .....за което благодаря от сьрце  newsm51 newsm03 newsm51

Two Hearts   МЕРИ  Two Hearts  чакаме снимки като си поотпочинеш  smile3509 photo
lovekiss ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ  lovekiss

# 121
  • София
Добро утро!!!

Аз днес ще се оплача малко, цяла нощ не съм спала. Чета ви как имате проблеми със съня и си викам, ей поне това ми се размина, ама не. Корема ми твърд и постоянно тичам до тоалетната. Тъкмо се върна и ми стане топло, после татито изхърка и ме събуди и така на всеки час. Току що се чух с лекарката, при която ще раждам и се уговорихме за преглед и запис днес към 11:00, така че ще пиша като се върна. От около месец и половина имам странното усещане, че бебо ще излезе на 23.01, което е утре  newsm03, ще видим!

Лек и слънчев ден (въпреки мъглата  CryHug

# 122
Добро утро!
От пусти некачествен нет не мога да честитя на мамите:

Честит Любомир на Мария-М да стане голям мъж и да слушка мама и тате!!!

Честита Даная на Мари-Рус!!! Да им е голяма красавица и принцеса и само да радва всички!

Лидия Димитрова - може пък и да имаш някакво основателно предчуствие. Пожелавам ти го от все сърце.
Аз нямам търпение да стане утре, защото тогава съм на преглед, и искам доктора да се произнесе по въпроса с "магданоса"  Wink, или общо взето как върви бебчето и време ли ни е вече или не. Имам странното усещане обаче, че може и да не устискам до началото на февруари, но може и да греша, разбира се.

На Дездемонка пожелавам леко раждане, и без страхове! Дано всичко мине спокойно и сполучливо, и после да разказваш.  Simple Smile Стискам всички палци.

Мария-М - като лежах сега в началото на месеца в болницата, и една мама роди със секцио по желание, обаче се беше наложило да изчака до почти пълно разкритие, и накрая ми каза че искрено е съжалила за избора си. Защото хем си е изтърпяла всички контракции, хем после са я резнали, и тя като теб си е изживяла и двата вида раждане (почти). Но най-важното е  бебчовците да са добре, всичко останало губи значение.  Simple Smile

Чао засега, мен днес ме чака готвене, гладене, и пак пране.  Hug

# 123
Здравейте момичета. АЗ пак на опашката за поздрави. Sad
Честито на Мария М и на Мари Рус, пожелавам ви много послушни да са бебчовците.
Момичета аз сега видях снимките на малката Вяра. Голяма сладурана е.
И да ви попитам нещо, срам не срам Embarassed Embarassed Embarassed
Как ги гладите тези мънички дрешки. Аз вчера се измъчих с първата пералня. Така ги завъртя, инак ги завъртя и не мога да ги изгладя. Накрая татито дойде и ги довърши. Каза че му доставяло голямо удоволствие.  Grinning Дано и в по късен етап да е така. Днес имам още една пералня, че да видим как ще се справя. Дали не ми достига търпение и за това да се изнервям с гладенето??
Стискам палци на Дездемонка, дано всичко да мине без проблеми и после да разказва.
maria_m направо ми се доплака като прочетох как е минало раждането. Да ви кажа че и аз имам едно такова чувство че такива ще ги свърша и аз.
Довечера съм на ЖК, ще давам отчет после. Стискам палци бебо да се е завъртяло.
Целувки.

# 124
  • София
Здравейте!
Днес пак не съм в кондиция, не съм спала, бях в Шейново отново. Много са ми високи левкоцитите - 19 000 хил. и затова пак давах кръв за утайка. Казват, че е от вируса, който не мога още да преборя.
Честито на всички за всичко и стискам палци на тези, които им предстоят в най-скоро време хубави събития. Чета ви отгоре-отгоре, колкото да съм в час с новините. Това е от мен.
Лек ден, момичета!

# 125
Здравейте,
влизам с Ник-а на съпруга ми, защото до сега не съм писала( той е по-активния от нас двамата ), но ви чета редовно. Ако може да се запиша и аз за статистиката  Simple Smile. Термина ми е на 13.02 и очакваме момиче.
Искам първо да честитя на всички , които вече са родили и да пожелая леко раждане на останалите Simple Smile

И един малък сладък поздрав от мен : http://uk.youtube.com/watch?v=vH_To7D1BZY

# 126
kokomania добре дошла, леко раждане ти желая и сладко бебе скоро!

С този ник ли да те запишем или ще си кажеш твоя за списъка отпред!

Клипчето е много хубавко! Разтапящо!

Успех!

Хубав ден!

Hug

# 127
niakoi be6e pital kakvo predstavliava klizmata.zna4i ka4vat te na magareto i s tanko marku4e ti vlivat te4nost v dupeto.napalno bezbolezneno e.sled koeto stava6 i si stiska6 dupeto niakolko minuti ne pomna to4no kolko no okolo kenefa.kato stane nape4eno si svar6vate rabotata.vse edno rastroistvo s izvinenie.miete se i tova e.iskam da pitam mislite li da spirate parvite deca sled rajdaneto ot gradina

# 128
Благодаря много Simple Smile Ако може да ме запишете с този Ник Simple Smile

# 129
blagoeva,благодаря ти миличка явно от десетките само теб не те затрудни да ми отговориш!сигурно на някои им е много трудно да го опишат с едно изречение.мери щом питам значи съм пропуснала коментара за това... и това че питам аз не задължавам теб да ми отговаряш,има толкова много момичета с втора бременност не си само ти!sorry

# 130
  • ВАРНА
Здрасти, тук съм Simple Smile
Леле, то голяма бумащина било. Отидох сутринта в болницата, разтакаваха ме малко. Взеха ми кръв, казаха ми да си ходя и да се явя довечера към 18-19 часа.
Иначе съм добре, малко ми е напрегнато, но за сега в рамките на нормалното. Дано не припаткам до утре.
А така да ми се спи, снощи до 01:30 съм се туткала из къщи. Май ще подремна малко. Да знаете, че съм тук до към 18ч.
Гушкам всички и до писане  Hug  bouquet

Пускам ви две снимки на нацепения ми тумбак на 38г.с. от снощи. ТУК

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:26 от de3demonka

# 131
Дездемонка, стискам палци и ти пращам цялата си положителна енергия! Бъди спокойна и уверена, че всичко ще е наред! Утре вече ще си мама и всичко в живота ти ще стане още по-хубаво!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
kokomania, добре дошла!   bouquet
GoldenEyeful, доста са високи тези левкоцити. Оправяй се бързо! Hug
Лиде, стискаме палци!  Praynig
Бубе, блазе ти, че си го умееш напъването, аз като не го умея сигурно пак ще скъсам нервите на екипа.  Embarassed Tired
Мария, ти миличка си минала през всичко - най-силните болки на раждането и на секциото. Радвам се, че вече сте си у дома и всичко е наред!

# 132
Мила Дездемонка, всеки път като те видя във форума и се надявам на благи вести!  Hug Хайде още малко остава, не бой се и всичко ще е наред. А сега си почини хубаво, наспи се, че твоето малко човече скоро ще е при теб и ще иска цялото ти внимание! Целувки!!!

А аз милички мои съм още по-зле. От снощи кашлицата е зверска и не съм спала, кашлям до задушаване. АГ-ти по телефона ми каза да взема антибиотик, но аз първо ще отида на лекар УНГ, да видим и той какво ще ми каже. Прекарах кошмарна нощ и за финал сънувах такъв кошмар...Плаках неутешимо....След, което станах от леглото включих телевизораи по НВО накаква драма - една мама по спешност и правят секцио, защото умирала, и когато и дадоха да си гушне момченцето...такава мъка ме задуши, не мога да се успокоя...Днес ми е ужасен ден. Страхувам се да не навредя на бебка с този грип, а и сега тази ужасна кашлица и хремата...съня, и филма....ОТКАЧАМ!!! Знам, че не бива да се отчайвам, но днес за пръв път май си го позволих, всичко ми идва в повече...Много ми мъчно нещо...
А Михаела как ми липсва само...изолирахме я защото съм болна и за това се чувствам ужасно виновна...

# 133
Добре дошла Кокомания  welcome Пожелавам ти леко раждане и безпроблемна оставаща бременност  newsm51

ДЕЗДЕМОНКА да знаеш че мислим най-позитивно за теб и ще стискаме палци утре  newsm17  love001 newsm17

ЕВЕЛИНАР  защо  да не можеш  ,опитваш ли се в кьщи ,но само на техника ,без силни напьни ......... smile3506Ще се справиш -трябва да си сигурна в себе си    newsm10

ИЛИНКА надявам се да ти мине бьрзо тази криза на хормоните и  ДА ОЗДРАВЯВАШ ПО-БЬРЗОООО newsm17 Не се отдавай на такива лоши емоции , мисли само за бебчето и ще се почувстваш по-силна ....... newsm51 Two Hearts newsm51

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 13:36 от бубето 29

# 134
Илинка, миличка, оправяй се бързо! Няма да й навредиш на бебка, само не се отдавай на негативни мисли!
Бубе, не го правя като хората, опитвала съм се да се тренирам, другия месец ще видя доколко съм успяла. С първото раждане това ми беше препъни камък. На всичкото отгоре мен не могат да ме оставят просто да си напъвам, защото трябва да ми щадят очите - диоптрите ми стигат 2 пъти да ми направят секцио  Tired.
Момичета, да ви се оплача - Благун ми счупи пералнята. Направо ми се реве  Cry Cry Cry. Имам алергия към перилните препарати и даже чинии избягвам да мия, ръцете ми се подуват и разраняват, пък сега цяла седмица ще съм без пералня. От сервизът обещаха другия вторник да дойдат и да я оправят, но с малко детет това си е един камион пране. На всичкото отгоре пералнята е в гаранция, но тази повреда не се поема  Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт