Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте и от мен, смогнах и днес да ви пиша. много хубави новини чета.
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ да са им живи и здрави бебоците и много много да ги радват.
момичета искам да ви питам нещо, малко ми е неодобно, но няма на каде ще ви питам. От една седмица ми е излязъл някакъв израстък на ануса Embarassed и ме боли навсичкотоотгоре. Днес като ходих на тоалетна имах и малко кръв (чиста) от този гаден израстък. Дали знае някоя какво е точно това, че много съм се изплашила да не кажат че трябва да ми правят операция точно сега или след раждането  Cry Cry Cry. Много ви благодаря на всички предварително.
Лека вечер от мен за сега.
Това е хемороид.Няма страшно няма да ти правят операция,но трябва да се лекува.Аз съм така от първата беменност,но без кръв,а от тая вече и с кръв и то почти цяла бременност.И аз бях се шашнала да не е нещо опасно това с кръвта,но пуснах в търсачката и излязоха много отговори че е от бременноста.

# 106
момичета искам да ви питам нещо, малко ми е неодобно, но няма на каде ще ви питам. От една седмица ми е излязъл някакъв израстък на ануса Embarassed и ме боли навсичкотоотгоре. Днес като ходих на тоалетна имах и малко кръв (чиста) от този гаден израстък. Дали знае някоя какво е точно това, че много съм се изплашила да не кажат че трябва да ми правят операция точно сега или след раждането  Cry Cry Cry. Много ви благодаря на всички предварително.
Лека вечер от мен за сега.

Според мен са хемороиди. Външен хемороид. Виж в гугъл. Ако толкова се притесняваш се обади на лекаря си или отиди да те види. Мисля ,  че няма да има проблем ,  само при клизмата може да е болезнено ,  но ти ще предупредиш да внимават!

Успех!

П.П. Жаси ме изпревари! Simple Smile

Хубава вечер!

Hug

# 107
Здравейте момичета!
Честито на новите мами мари-рус и  МАРИЯ_М, да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!

daniela_ch, възможно е да е хемероид, чсто се случва да се появят през бременността, особено ако си доста запечена. Но чак  за операция едва ли newsm78...все пак се консултирай с лекар!

de3demonka, ДАНО ВСИЧКО ДА МИНЕ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО ПРИ ТЕБ Peace

НЯКОЙ БЕШЕ ПОЖЕЛАЛ БЕБЕШКА СЕДМИЦА Simple Smile МАЙ НАИСТИНА ЩЕ Е ТАКАВА Grinning

# 108
Роси, Дес, Чара, Илинка, GoldenEyeful , оздравявайте бързо!   bouquet  bouquet  bouquet
Роси, моето мнение за тези 2 предавания, които си гледала е  Sick ! Не понасям да ги гледам!
Даниела, сигурно е хемороид, можеш да се измиеш с отвара от смрадлика, облекчава. Сигурно ще изчезне напълно като родиш, е не веднага, но до месец.
woman, ужасна случка! Добре, че не е пострадал човек! И мен ме е страх от такива късове - точно над гаража ни има козирка на един от балконите и оттам падат - всеки път се оглеждам нагоре преди да влезна в гаража, а ако съм и с детето - още повече. По принцип собствениците са длъжни да си ги почистват, ама явно не важи за всички Sad.
Илана, страхотна информация!
Днес успях да подредя всички бебешорски работи и дрешки, част от кухнята и гардероба. Утре мисля да довърша започнатото и да изчистя стаята на Блажко, за да съм готова за бебето. От утре съм в 9 месец и ще съм малко по-спокойна. В петък ще помоля майка да дойде, за да й покажа кое къде ми е и да й обясня от каква помощ имам нужда след раждането. Тя ще се грижи за мен, пък свекърва ми за Благун.
Вас ви ядосват домашните любимци, мен дребчо. Още ми тежи, че снощи му се скарах и ступах. Хем се беше наял, хем продължаваше да се тъпче и после плюеше храната. Развиках му се, че храната не е за игра и че баща му се скапва от работа, за да му задоволява нуждите. Той се разплака и започна да ни гушка с Митко, сърцето ми се къса като му се карам, но все си повтарям, че е за добро и аз трябва да го направя човек.  Tired

# 109
Честито на мамите-щастливки! Да са им много щастливи дечицата!
НЯКОЙ БЕШЕ ПОЖЕЛАЛ БЕБЕШКА СЕДМИЦА Simple Smile МАЙ НАИСТИНА ЩЕ Е ТАКАВА Grinning

Този някой бях АЗ. Ми стига с това стискане на кълки, да не стане после "ле-ле колко преносих". Хайде да раждат тези, които са наред, а те не са малко. . .
Лека нощ, момичета!

# 110
evelinar, изпитвала съм много пъти това, за което говориш. Някакво чувство за вина, когато съм се държала по-грубо с дъщеря ми. Абсолютно безпочвено, разбира се, но все пак го усещам. Да не говорим, че когато я ударих за първи път (тамън навлизайки в пубертета, съвсем на скоро), след като ме беше вбесила зверски (и хормоните на бремеността ми помогнаха), съм ревала 2 часа. А знам, че съм била права...Може би никога няма да е отърва от това неприятно чувство, но да си родител означава и понякога да си такъв, за доброто на детето Hug

GALADRIEL, вярно е, на много от нас ни е време! Да не говорим, че пренасянето наистина е много неприятно Sick мойта лекарка като ме види и все това "Хайде де, ням ли да раждаш вече..." Е аз искам, ама... Grinning

Спокойна нощ имайте всички!

# 111
момичета тези които са го изпитали вече кажете какво представлява клизмата? Embarassedмалко ми е неудобно нода се подготвим все пак.... newsm78

# 112
  • Варна
de3demonka ти защо още си из нет-а,  бе моме, айде стягай чантата и в кревата  Laughing Утре ти е важен ден  Wink Успех ти желая пак  Peace

А знам, че съм била права...Може би никога няма да е отърва от това неприятно чувство, но да си родител означава и понякога да си такъв, за доброто на детето Hug
Днес имах подобен случай с нашия калпазанин...Не знаел, моля ви се,  че щели да правят класно по математика днес  #Crazy Цяла събота и неделя вися на компа като паяк...Направо ми идва да му извия врата. Сега гледа като препикано мушкато защото е наказан без комп за 2 седмици и ще му сложа парола, за да не влиза , като не сме у дома, само дето харда не мъкна със себе си вече...пуберитетите са толкова ужасни Twisted Evil не е само от бремските хормони sweet_kiss

С колко ли ще се увеличат бебчетата ни до края на седмицата? 3-4 или повече ?

# 113
Еее човек един ден да не влезе и колко много неща се случили, и колко сте изписали. Не успях много задълбочено да прочета, затова само ще пожелая на Дездемонка утре спокойствие и "всичко да мине като по вода", за да се похвали по-скоро с едно сладко бебче!
На всички обебили се ЧЕСТИТО!!!!!

# 114
и аз стискам палци Praynig

# 115
МОМИЧЕТА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!! ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ НА ВСИЧКИ ТЪПКАНО  Simple Smile!!!

Сега да разкажа моята одисея.
На 15.01.08 някъде към  5 часа сутринта се събуждам аз с някакви странни болки в кръста и корема. Траях, траях, свивах се, но не събудих Виктор. Като стана да ходи на работа болките се бяха позасилили и като му казах много се притесни, но ...... каза че ще се обади на баща #Crazy му да ме закара до болницата да видят кво става и тръгна за работа. След около 30 мин. ми звъни и ми вика "Връщзам се да ме чакаш". Тръгнахме ние към Токуда а в колата болките се засилиха още повече. Влизам за преглед, включиха ме за запис и зачакахме после лекарката да види за разкритие. Идва тя и аз й викам "То сигурно е фалшива тревога". Качвам се на магарето и какво  ooooh! - 4 см. разкритие  Sick Директно ми връчиха бумащината за приемане и ...... се оказах приета по спешност. И понеже имат само две операционни и те разбира се за мой "късмет" бяха заети, трябваше да чакамоколо 1.5 часа. През което време положението беше трагично - адски болезнени контракции на 2-3 минути придружени с мои викове #Shocked  Постоянно звънях на сестрите и последния път  извикаха и лекарката. Тя като ме прегледа и се оцъкли - ПЪЛНО разкритие!!! Почанха да ме убеждават да родя нормално, била съм готова и за 5 минути всичко щяло да свърши. Ма аз не посмях (предвид медицинските предписания за секцио). Веднага ми сложиха катетър и беж на инвалидната количка към операционната, която току що се беше освободила и я почистваха в движение докато мен ме местеха от количката на едно легло и после на операционната маса. Анестезиолога почна човека да ми слага упойката ама точно по време на една контракция та се разшавах и отнесох няколко крясъка, ма то как да не мърдаш в случая.... Като усетих след наколко секунди упойката му казах че много го обичам #Crazy   Точно в 13.17 го извадиха малкия мишок, пуснаха ми HAPPY BIRTHDAY, избърсаха го и ми го показаха. От там нататък имам бяло петно и не помня почти нищо докато ме качиха в стаята.

Ох, плачеме - ще допиша после.

# 116
Влизам за малко само да честитя бебетата Даная  и Любомир и на Мари Рус и Мария! Да са ви живи и здрави рожбите, да слушкат и папкат много, да растат много щастливи! а на мамите бързо възстановяване и само щастливи мигове с малките човечета!
Много съм уморена , изчетох ви но нямам сили да пиша, снощи не съм спала почти покрай батко и в резултат днес съм с множество контракции, доста начесто.

east_light извинявай,  но всичките ти въпроси са зададени винаги точно след като сме ги коментирали надълго и широко няколко страници назад или в предната тема. Не си уважителна не мислиш ли? Не четеш наред, но търсиш винаги отговори. Не мога да намеря причина да те извиня за това, всички тук сме уморени, някой сме и с деца и не разполагаме с много време, но се четем!  Naughty

На болничките ни пожелавам много здраве и ксъмет!
Роси една оздравителна целувка на Боби от мен!

# 117
Maria_M честито бебче! Да е здраво, послушно, бързо да наддава и много да те радва.

Ти сякаш си раждала два пъти – трябвало е да изтърпиш и болките на естественото раждане и на секциото. Но може би така организма ти е успял да се подготви за раждането, а бебока също. Пожелавам ти да се възстановиш бързичко, да забравиш лошите моменти и да се радваш на сина си.

Мари Рус, честита дъщеричка!

А пък аз се боря с един гаден вирус, който ме измъчи три дни, но вече взимам надмощие  ooooh!.
Дано на никой не се налага да ражда в такова състояние, защото наистина би било ужасно. Бързичко да оздравяват всички други мами, които са болни.

izabela83 – много хубаво си оформила новата тема.
Бубе, прекрасно стихче си ни посветила.
Illana, благодарности за полезната и добре синтезирана информация.
Честито на Роси и Мери за новите придобивки.

Много са ви готини тумбачетата момичета.  И аз качих моя в албума:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5005978

Тrollipen  - това, което описваш ми прилича на подготвителни контракции, ама знам ли newsm78. И при мен стягането на корема е свързано с учестяване на пулса (така го усещам де) и затрудняване на дишането, но не изпитвам болка.

De3demonka – стискам палци всичко да мине гладко, бързо да се възстоновиш и да се радваш на прекрасно, здраво и пухкаво бебе  Praynig

Спокойна нощ на всички  Hug

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 01:03 от SunDay

# 118
Честито на Мария М и Мари Рус за рожбичките им!Да растат весели, здрави и засмени!
Утре ще се включа повече , отивам да спя.Днес забравих да отида на консултация #CrazyЛеле станала съм като бабичка...

# 119
Добро утро,
ОХ момичета наистина ме успокоихте. Никога до сега не съм имала хемероиди и си нямам на идея какво е, но за всеки случаи като отида на консултация ще попитами АГ ако трябва нещо дас е лекува да го лекувам че направо е някакъв ужас.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт