LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 612
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig
Aз премерих 43 и половина ,със шивашки метър е 29 см.Той носи 42 и 43 и половина му заспа ( един от моделите на Good year )
431/3 има стелка 28 см.
Метъра ми е 20 годишен , възможно ли е да се е разтегнал  newsm78

Благодаря, момичета, въпреки че съвсем се обърках с тези сантиметри...  Laughing
Аз пак да питам за тези маратонки: http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cyclo-race-st- … e&pagesize=16
Дали са естествена кожа? С преводача не можах да разбера...  newsm78

# 1 351
  • Burgas
Някои от Бургас да е получвал пратка от 09.01. Чета тук че още от мин седмица са получили от тази дата, а аз нямам нищо  Sad Sad Sad
и аз и аз   Sad

# 1 352
  • Пловдив
Моля дайте ми предложение за мъжки спортен комплект долнище и горнище.

# 1 353
  • София
... и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата).

Може ли код за чаршафа с лалета, че явно съм го пропуснала? С ластик ли е? Размери?
49808, чанта розова и чаршаф, плик, двоен размер.
по-точно чаршаф плик 200*220 и 2 калъфки 80*80 от едната страна са цветни лалета на бял фон (червени сини и зелени) от другата са ситни точки в същите цветове. чантето е от плат малко, розово с кафяви велурени връзки (няма цип или копче) и велурена кафява роза, която се закача с игла има и дъщото портомоненце. у нас децата си играят с нея, но чаршафите са готини.
Bibi можеш ли да ми кажеш горе-долу колко тежи чаршафа+калъфките+чантата?
Мерси!   bouquet

Светле, а колко артикула имаш в кошницата? Не ми приема този код, сигурно има изискване за колекция, бройка или сума  newsm78

Наде, пробвах кода само с един панталон в кошницата и ми го прие. Това е панталона:
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8057168&Size … ue&ksource=-1

Сега опитах същата комбинация и на другия си акаунт. Не става .Явно кодът е персонален.  Cry

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 20:04 от svetlya

# 1 354
8922612
Моя позната дето заедно поръ4ахме сега звъняла на този тел. казали и 4е не можело да има толкова строи колети Shocked
Аз се притеснявам, че може да са ги върнали като непотърсени. :ooooh
не се притеснявай, ако са върнати, веднага ще ти изпратят чек

# 1 355
BgViki, много ти благодаря за бързия отговор!    bouquet
А широчината как е или е по-скоро вталена? Розовият цвят хубав ли е?  Hug
виж розовия цвят на аватара ми
не е вталена, може би много леко

# 1 356
Еййййййй, най-накрая и аз да се похваля с получена поръчка  Laughing Laughing Laughing
Направена е на 10-ти и дойде по пощата. Нещата са коментирани, а и като ги ровя да ги копирам тук ги няма - явно са свършили. Ето това е едното, което е супер готино и стои точно като на манекенката:

П.С.Забелязвам отприщване на доставките, а дано продължи в този дух  Mr. Green

# 1 357
...П.С.Забелязвам отприщване на доставките, а дано продължи в този дух  Mr. Green

Peace Дано!

# 1 358
  • София
Ето това е едното, което е супер готино и стои точно като на манекенката:
И аз я имам но в кафяво - определено това ми е една от любимите придобивки от франсетата  Flutter

# 1 359
омичета извинявам се за дългия текс но немога да го преведа, тея транслатори само глупости изписват
ако може някой да ми го преведе - да се притеснявам за нещо или само ме информират за нещо
може и на лични че да не тормозим темата
Благодаря предварително
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l´interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d´entrer le code 57738 sur la page "votre panier".

L´équipe laredoute.fr

Pour nous joindre :
par téléphone au 0892 350 350* (*0,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

* Pour un montant minimum d´achat de 43.42 ? sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d´envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections Redoute Automne Hiver 2007 et Printemps Eté 2008. En cas d´indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

# 1 360
Днес получих втората част от поръчката от 13.12 Беше в безобразен вид- измачкан и разкъсан кашон, допълнително облепван с тиксо. Има разминаване в килограмите (близо 500 г разлика). Предполагам, че французите са ми сложили някой подарък предколедно, а нашите мили родни служители са видели, че това не е фактурирано и са си го прибрали. Иначе нямам обяснение

# 1 361
  • Бургас
8922612
Моя позната дето заедно поръ4ахме сега звъняла на този тел. казали и 4е не можело да има толкова строи колети Shocked
Аз се притеснявам, че може да са ги върнали като непотърсени. :ooooh
не се притеснявай, ако са върнати, веднага ще ти изпратят чек
Това ли е пухенката която сега е 5 евро.Днес поръчах в розово,хубава ли е?Сори ако е коментирана ама не съм срещала коментар

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 20:23 от Чинка Минка

# 1 362
Уф, ново двайсет... Уж всичко е "в подготовка за изпращане", а пък докато се рових в поръчките една по една, чак сега са отбелязали в тази от 12-ти, че един панталон "не е фактуриран", защото няма да го има до 14-ти (януари). В същото време в табличката "prix facture" си е отбелязана цената.

Мога ли да разчитам, че като са го заредили ще го изпратят отделно? Или трябва да им пиша?

Радактирано: всъщност точния текст е "Epuisé depuis le 14.01.2008", което с преводача ми излиза, че "Няма го ОТ 14.01.2008", което е доста странно, защото туко що го проверих и го предлагат на сайта...

Пълна каша  newsm78

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 20:23 от Stefoni

# 1 363
Би ли ми казал някой как е :
1. долен чаршаф
2. горен чаршаф (плик)
3. олекотена завивка

Обърках се нещо и не мога да ги оправя. Какво е drap-housse, housse de couette и само drap  Thinking

# 1 364
  • София
Би ли ми казал някой как е :
1. долен чаршаф
2. горен чаршаф (плик)
3. олекотена завивка

Обърках се нещо и не мога да ги оправя. Какво е drap-housse, housse de couette и само drap  Thinking
Справка - 1-ва страница.

Общи условия

Активация на акаунт