Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за среща на варненки?
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за среща на варненки?
-
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
Мненията за епидуралната анестезия са разнообразни. Някои майки я предпочитат, като я смятат за ефективна при облекчаване на болката по време на раждането. Други споделят своя опит с нея, като подчертават както положителните страни (напр. ефективно обезболяване), така и потенциалните недостатъци (напр. странични ефекти като замаяност и главоболие) след упойката. Има обаче и майки, които предпочитат естественото раждане без анестезия, вярвайки, че е по-близо до природата.
-
Какво мислите за среща на майки от Русе?
-
Какви са мненията за рисковете, свързани с епидуралната упойка по време на раждане?
Претенции нямам, ако имам възможност с радост ще се включа!
Никой не ми казва, аз питам, ама кво от това, отговора винаги е "размерите са нормални за възрастта" и толкоз! .......
ми вдъхнахте кураж да се пробвам за нормално, пък каквото дойде.

"
В случая искам да родя нормално и съм принудена да обикалям от доктор на доктор и никой не ме иска?!!

.
Ке пия малко желязо, за да задържим нивата...
Аз съм от Пловдив де, ама родителти ми живеят в Марково(вилната зона) и често ходим, особено като пукне пролет. И Лара може да се включи даже
Стига да се натуткаме да стигнем дотам, че след работа и в събота и неделя все ме кара на мързел вкъщи
Иначе си е чист рекет!
Искам, не искам ще ме накарат да си платя ... а доколкото знам (има специална тема за Токуда и доста се рових в нея), поради наплива там, ако нямаш предварителна уговорка с някой доктор, има възможност и да не те приемат въобще, с оправданието, че нямат капацитет!?!

Аз ли съм най-настоятелната.........
,а искам.коконка-така де за бели хора-5000 лева-остава и да не ти обърнат внимание