Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 338
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте и успешен ден
Добре дошла mayakub !  :bouquet, пожелавам ти лека бременност и сладко бебе на финала Simple Smile

# 196
благодаря на всички за пожеланията, засега всичко е наред с бебо, а при мен са налице всички възможни особености на първото тримесечие, особено гадене и повръщане. тъй като тепърва започвам да се информирам за развитието на бремеността искам да попитам някои неща, а пък който може да отговаря. кога ще усетя за пръв път бебо (термин 28 юли) и кога ще започне да ми расте корема.засега още съм си в миналогодишните дънки.и също да попитам има ли бъдещи майики с наднормено тегло, тъй като и аз съм такава, та да споделят малко опит и инфо.

# 197
  • Варна
Престраших се и аз да пиша. Моят термин е на 07.07.2008. От Варна съм.

# 198
Добре дошли на новите ни мами!  bouquetУспешно бременнеене!
 mayakub  това дето го питаш за корема си е много индивидуално!Моя тумбак порасна още във втори месец,а ще прочетеш ,че има мами сред нас ,на които още нищо не им личи!А и за усещането на бебетата,по принцип за първа бременност на теория дават към двайста седмица ,но пак е индивидуално!Аз все още нищо не усещам!
А моята идилия с шофьорските курсове придобива още по интересен вид!Днес ми беше последното кормуване,на изпит съм на 30,но се оказа че само теория!Хванала съм нови изменения и вече изпитите са разделени!На практика не се знае кога ще се явявам!Дано не е около термина Mr. GreenИ днес пак инструктора ми каза да внимавам как да се обличам,че да не ми личи!Ама още малко да се забавят с тоя изпит ,няма начин да се скрия! LaughingПък и не мисля да го правя!

# 199
  • непостоянно
mayakub и inka26, добре дошли и лека бременност  bouquet Ей сега ще ви включа в списъчето ни Wink Инка, дай подробности (години, поредна бременност) Grinning

Ха добър ден и от мен Hug

И кървенето на венците, и окосмяването на коремчето, както и тъмната линия, всичко това са нормални явления за една бременност Wink След като родим всичко това ще изчезне Peace

# 200
  • Варна
На 26 г. съм. Това ми е първата бременност. Чакахме я повече от 2 години.Сега сме много щастливи.Как да си сложа линийката?Не ми се смейте много Blush.

# 201
  • непостоянно
Инка, прочети тук

# 202
  • София
Добре дошли на новите мами  Hug

# 203
следващия ми видеозон ще е на 12.02 тоест ще бъда някаде 16-17 седмица, ще може ли да се види пола на бебето?

# 204
При мен се видя в 15-та.

# 205
simpatiuh4e, аз вече от две години си плакна устата с една вода за стягане на венци, препоръча ми я мойта свекърва, тя е стоматолог. Казва се Oralprotekt, но да си вземеш СИНЯТА, не зелената. Много е силна, адски люти Sick обаче стяга и за ден-два спира кървенето. Чети инструкциите на опаковката. Струва около 3.00 лв.
Aelia, знаеш ли, и аз забелязах, че по корема ми са излезли косми, а нямах нито един. Обаче прочетох една статия, че след като родим ще изчезнат. Против киселини: половин чаена лъжичка сода бикарбонат разтворена в малко вода, оригваш се кат хипопотам,  Blushобаче бързо минават.

# 206
следващия ми видеозон ще е на 12.02 тоест ще бъда някаде 16-17 седмица, ще може ли да се види пола на бебето?
Много зависи кой ще те гледа.Балев например може да каже още в 13-14 седмица,а някой лекари и в 17 не са сигурни какво виждат.
Аз ще ходя на 04.02,дано да се види!

# 207
Против киселини: половин чаена лъжичка сода бикарбонат разтворена в малко вода, оригваш се кат хипопотам,  Blushобаче бързо минават.

Ефикасно е да го направиш няколко пъти, но не е добро за ежедневна употреба (както например аз имам нужда напоследък), може да доведе до изтъняване на стомашната стена.

# 208
Здравейте на всички,

Привет на новите мами и леко бременеене   bouquet

Ивонче, относно окосмяването на коремчето, сигурна ли си че изчезва? На мен не ми е като черта само посредата, а са ми се появили едни ужасни косми по цялото коремче. Направо ужас  Sick Дано след това изчезнат, че е много неприятно.

# 209
При мен пола не се виждаше в 16 г.с.Надявам се следващия път да се разбере.За мен няма значение,но таткото е категоричен момче. За киселините не е хубаво да се хапва преди лягане,особено сладко.

Общи условия

Активация на акаунт