Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 338
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • непостоянно
следващия ми видеозон ще е на 12.02 тоест ще бъда някаде 16-17 седмица, ще може ли да се види пола на бебето?

Зависи от специалиста, който те гледа, а и от апарата също Peace

.....
Ивонче, относно окосмяването на коремчето, сигурна ли си че изчезва? На мен не ми е като черта само посредата, а са ми се появили едни ужасни косми по цялото коремче. Направо ужас  Sick Дано след това изчезнат, че е много неприятно.

Ами да Grinning Казвам го от опит Wink И аз имах през първата бременност такива косъмчета и изчезнаха след като родих Mr. Green Ама сега имам пак Crazy

А чертата не е от косми Joy ами просто една по тъмна ивица (все едно си се начертала с кафяв молив Crazy) дето минава през средата на корема Wink

# 211
Добър ден !  Laughing  Аз до сега спах  Blush
Вчеря бях на лекар, Бебчо продължава да расте по едър   Simple Smile през цялото време мърдаше и не можахме на сто процента да видим пола...за целта съм на преглед другата седмица, ще му измерват органите и костичките  Simple Smile също така ще ходя и на БХС ...

Добре дошли на новите мами   bouquet

# 212
simpatiuh4e не само ти се струва но са си от Ловеч  newsm62. И не само мъжа ми е от там, а и аз. Ние се намерихме в Ловеч ходихме 4 години и дойдохме във Варна аз на кандидат студенстки изпит и след това да останем 1 седмица на море. Аз реших да попитам още първия ден в едно заведение дали не търсят сервитьорки, те търсиха и започнах работа. После и мъжа ми си намери и така на майтап останахме във Варна. Това лято вдигнахме сватбата на 07.07.07. То нашето на нищо не прилича 10год се мъкнем.

Аз в първите теми ти бях писала че съм от Ловеч но може да не си обърнала внимание.

# 213
  • Варна
Справих се с линийката.Много ви благодаря за помощта. Странно, но на всяка ми излиза различна седмица.

# 214
Добре дошли на новите мами и от мен  bouquet! Лека бременност Hug

Окосмяването по корема и на мен ми се появи вече. С първата бременност пак беше така, но изчезнаха някъде 3 месеца след като родих. Кафява линия още нямам.

А за плуването за следващата събота има ли желаещи? Аз вече нямам търпение, много ми се ходи. Само не разбрах дали е необходимо предварително записване newsm78. Дуци, можеш ли да помогнеш с малко повече информация Hug?

# 215
alisa 13 nip1977 мерси за инфото. Hug
sisoni рьдвам се, че сме съгражданки-аз взех,че се върнах тук  Embarassed Но поне си работя по специалността, а ако бя останала в Сф не се знае къде щях да съм.  bouquet

# 216
Ивонче един въпрос. Може да ти се стори малко глупав но не се смей много. smile3532 . Можеш ли да ми кажеш как ги качи всички тези линкове, че аз се опитвам да кача нещо подобно, но не успявам и много се ядосвам. smile3511.
Моля те, ако не те притеснявам ми обясни.

# 217
момичета откриха ми нисък хемоглобин (94 при долна граница 120) и ми изписаха Малтофер. Има ли за какво да се притеснявам или е често срещано. Cry

# 218
ето ни и нас с малкия калпазанин в коремчето ми
такмо се връщаме от преглед и сме многооо доволни
първо искам да кажа че съм възхитена от докторката, направи ми огромно впечатление както на мен така и на таткото
прегледа мина прекрсно и спокойно въпреки че снощи цяла нощ съм бодувала
та, бебчо е много добре расте си видях ме че си има всичко уши,нос,очи,2 ръчички,2 крачета,гръбначния стълб видяхме и пъпната връв и ЧУРКААААААААААААААААА въпреки че нея я видяхме чак накрая на прегледа понеже бебо беше застанал в много смешна поза - на колене и лакти надупен и нещеше да ни се покажи, ама аз поедно време започнах да се смея и опаааа обърнасе към нас и успяхме да му видим чурата  съпруга ми откачи от щастие
повреме на прегледа се видя контракция и доки ми изписа магнезий да пия един месец, след което ми направи преглед на шийката заради тези контракции и каза че всичко е ОК и че съм многооо добре - дано така да е и за напред
после ходихме до психиатрията да пусним изследването за болеста на Даун, искренно се надявам че и то ще е в границите на нормалното
и така спокойна съм вече и ще чакам датите 08.02 вземане на мерките ми и 13.03 за следващия видеозон
Целувам ви всички бъдете много здрави както вие така и бебоците във вас

# 219
  • София
mayakub , не се притеснявай, важно е да пиеш лекарства, защото с диета малко трудно може да се вдигне. Аз мин. път бях с нисък хемоглобин и пих ферофолгама. Преди да родя го бях вдигнала до 135.
За космите по корема, да изчезват след раждане и аз го казвам от опит. А чертата, при мен още не се е появила.
При мен видяха пола 14- 15 седмица.
А за калция, не е хубаво да се прекалява. Попитайте и лекарите си, достатъчно е да хапвате сирене и мляко.
RKRASTEVA , честито ти момченце!
А сандвичите скоро ще ги пробвам, мерси, saxophone  Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 13:46 от elen@

# 220
достатъчно е да хапвате сирене и мляко.

Аз имам ужасна непоносимост към мляко и сирене, не мога да ям млечни продукти в никакъв вид, нито плодови млека, никакви.

Всичко друго мога да ям отдавна.

При мен със сигурност се налага прием на калциий, след като нямам от къде да си го набавя.

# 221
Pearl аз имам същата непоносимост към млечни продукти  Sick Насила сигурно ще мога да хапна нещо, но по принцип страшно много ненавиждам сирене, мляко(прясно и кисело, особено прясно), краве масло. Кашкавал не чак толкова, ако е настърган и запечен върху нещо мога да го хапна  newsm78 Бях споделила това с моята лекарка и тя ме увери, че е необходимо приемането на калций чак след 25 г.с.. Въпреки това, гледам че във витамините, които пия има солидно количество калций, така че за сега това лично мен не ме притеснява. Може би понататък и аз ще започна да пия допълнително.

# 222
Ами и аз затова пия витамини, рано е за калций и аз чакам да ми кажат от кога да започна да приемам.

# 223
  • София
Не е притеснителен ниския хемоглобин, често се среща, лесно се коригира с Малтофер. Аз с първата си бременност пиех почти от самото начало, засега обаче нямам проблеми. Малтофера е изключителна благодат за бременните с проблеми с редовния стомах, от него ходех по 2-3 пъти на ден до вецето hahaha

# 224
  • непостоянно
Ивонче един въпрос. Може да ти се стори малко глупав но не се смей много. smile3532 . Можеш ли да ми кажеш как ги качи всички тези линкове, че аз се опитвам да кача нещо подобно, но не успявам и много се ядосвам. smile3511.
Моля те, ако не те притеснявам ми обясни.

Виж тук Wink  Дано съм ти била полезна Peace

Кръстева, слагам син щъркел и на теб Grinning Честито  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт