Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
-
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
-
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
Маста може да се ароматизира с ванилова или портокалова есенция, като се добавят след стопяването й на водна баня и прецеждането на зелени ябълки. Честите прегледи по време на бременност са важни за проследяване на здравето както на майката, така и на бебето. Въпреки това, ако има опасения относно честите прегледи, е от съществено значение да се консултирате с лекар за предоставяне на необходимата информация и уверения относно безопасността на процедурите.
-
Какви са препоръките за лечение на грип по време на бременност?
-
Кога е подходящо да купувате кошарки и колички по време на бременност?

Дано след това изчезнат, че е много неприятно.
Казвам го от опит
И аз имах през първата бременност такива косъмчета и изчезнаха след като родих 
ами просто една по тъмна ивица (все едно си се начертала с кафяв молив 
през цялото време мърдаше и не можахме на сто процента да видим пола...за целта съм на преглед другата седмица, ще му измерват органите и костичките
. И не само мъжа ми е от там, а и аз. Ние се намерихме в Ловеч ходихме 4 години и дойдохме във Варна аз на кандидат студенстки изпит и след това да останем 1 седмица на море. Аз реших да попитам още първия ден в едно заведение дали не търсят сервитьорки, те търсиха и започнах работа. После и мъжа ми си намери и така на майтап останахме във Варна. Това лято вдигнахме сватбата на 07.07.07. То нашето на нищо не прилича 10год се мъкнем.

. Дуци, можеш ли да помогнеш с малко повече информация
. Можеш ли да ми кажеш как ги качи всички тези линкове, че аз се опитвам да кача нещо подобно, но не успявам и много се ядосвам.
.