Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 314
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Данибон, аз също още не съм усетила бебето, но като го видях вчера как шава и се успокоих, че и на усещането ще му дойде времето. Иначе аз косми още нямам, имам само мъхче.... дано и така да остане ..... ох, оправих си линка за снимката на бебо, щото нещо не се отваряше отдеве http://img529.imageshack.us/img529/7458/10004bp1.jpg сега вече трябва да работи

# 271
Данибон, аз също още не съм усетила бебето, но като го видях вчера как шава и се успокоих, че и на усещането ще му дойде времето. Иначе аз косми още нямам, имам само мъхче.... дано и така да остане ..... ох, оправих си линка за снимката на бебо, щото нещо не се отваряше отдеве http://img529.imageshack.us/img529/7458/10004bp1.jpg сега вече трябва да работи
Ей, Мария, страхотна снимка Heart Eyes На кой прилича Mr. Green

# 272
Ивонче,при последният преглед се видя че Ще да е момиченце Така че ми сложи роЗово Щъркелче  И термина ми е 14.07  Благодаря ти   На всички мамчета  Hug

# 273

Ей, Мария, страхотна снимка Heart Eyes На кой прилича Mr. Green

Joy Joy Joy е неможахме да решим  Joy Joy Joy поне да се беше видяло дали има пишле или не, това щях да ти кажа, на кого прилича  hahaha

# 274
И аз съм от тези дето нищо не усещат!Аз имам толкова бурна перисталтика ,че  и да има нещо от бебето няма да го различа от червата!
А косми и кафява линия още нямам!
И за поредна нощ не мога да спя!Само дето тази нощ се събудих в 3 часа!Любимия вика,че е от притеснение за предстоящия преглед (ФМ)Може и да е прав!Аз тръгвам дано всичко е наред,като се върна ще пиша!
Лек ден на всички!

# 275
аз май съм последната която не си е усетила бебето да мърда . Вече почвам да се вслушвам по-внимателно в корема си , но пак нищо не усещам .
първия път го усетих чак в 21 седмица. И от много надежди, пак излязох неподготвена за преживяването - усетих го, докато се лашках в трамвая Simple Smile
сега, разбира се, още не съм го усетила, но и аз съм малко по-назад със седмиците.

обаче си разбишках режима. Вчера следобед спах три часа, а през нощта изгледах всички късни филми, отидох до тоалетна 5-6 пъти и накрая, от 7 сутринта почнах да се будя.

ох, гадовете, от лафемме бонита, прецакаха ме с лентичката Sad

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 09:54 от тити

# 276

ох, гадовете, от лафемме бонита, прецакаха ме с лентичката Sad
Ъъъ, това пък защо? Не си им симпатична нещо или Laughing

# 277
доколкото погледнах набързо, трябва да си кликам върху лентичката поне веднъж месечно, сиреч да им ползвам сайта. Не знам дали правилно разбрах, но си направих набързо нова лентичка - същата.

# 278
  • София
Благодаря ви за приема и веднага да се отчета : тази сутрин на път за работа в колата усетих някакво раздвижване в коремчето. Първо си помислих, че само си внушавам, но имаше и повторение   Joy . danibon , видях че термините ни са определени за една и съща дата, не се притеснявай, всеки момент може да усетиш мъничкото човече.

# 279
[След обсъждане с доки взех решение да се подложа направо на амниоцентеза- без БХС и разни други, защото е най сигурно и даже си запазих час за 13 февруари.
[/quote]

Обсъдили сте предполагам и възможните проблеми, които могат да възникнат при тази процедура?
[/quote]
Естествено, че ги обсъдихме. Това, което наклони везните, е че нито БХС нито ФМ ти дават гаранция. Доки ми обясни, че  при някои бебета със синдром на Даун единствените видими белези са леко  раздалечени очи и маймунската гънка на ръката и  те не се виждат при ФМ. Освен това предпочитам след това да съм спокойна, отколкото да треперя до последния момент.

# 280
  • София
Добро утро мамчета!
Добре дошли и на всички нови бременилки Crazy лека и безпроблемна бременност :peace
Аз също съм към отбора на косматите коремчета .......... ooooh! оф,много са неприятни.......Тъкмо се бях замислила да ги махам, но сега като прочетох какво се написали ще се въздържа. А не че и венците не ми кървят....... Tired  , но за сметка на това аз също още не осещам бебо.........Мрън-мрън

mariq_m3 страхотна снимка и страхотно бебче  Wink....... това e снимка от  3D,нали?

# 281
А аз не усещам движения, но имам от тези контаркции дето корема ти става твърд на определено място, много са ми стряскащи и неприятни. Изведнъж се едно камък имам в мен, сякаш с Яна бяха от поне 5-6-7 месец  newsm78 Чудя се дали с това повръщане и неядене детенцето да не се мъчи горкото нещо. Но пък  и с Яна бях така, а тя каква огромна излезе...
Въпросното втвърдяване ми е вечер като си легна. А Яна става все по-забавна и любвеобвилна по тоношение на шкембето ми, гали го и му приказва. Кака ще те пази, кака ще те гушка, ще ти дава играчки и ще ти чете..ей такива ги бърбори. И само се опитва да ми опипа стомаха и трябва да и свалям ръчичката надолу...абе смешна е, както си седи и се сеща - хайде мамо да пипнем бебенцето..

# 282
Завиждам ви за Пица Хът, там най-спокойно си изкарвам с детето, защото от 11:30-12:00 на обед в неделя има куклен театър за малките около полвин час, после пък идват две каки аниматорки и се занимават с децата. През това време спокойно си пийвам биричка и си бърборя и знам, че малката се забавлява. Бабата, която прави театъра е много готина. Храната и цените не са ми най-любимите там, но и не ходя много често, така че. Аз ще съм в София следващата седмица, може да се видя с някои от вас. И аз съм в Хаджи Димитър между другото, ще я потърся тази бяла къща, Тити при мен се отваря линк на бг-мепс, но без улицата, не е конкретен, ами нещо като заглавна страница, може ли да пробваш пак да го пуснеш? А дрехи за бременни определено ще ме мързи да търся, но поне едни гащи или пола или дънки искам, блузи и от Плевен ще си взема, но тук не предлагат нито дънки нито нормални панталони, а някакви ужасни, нещо като костум за работа през 80тте.  ooooh!

# 283

mariq_m3 страхотна снимка и страхотно бебче  Wink....... това e снимка от  3D,нали?

Да ,от 3D са снимките  Grinning
И клипче имам как бебчо шава ли шава, но няма как да ви го покажа....

# 284
Ето ме и мен - веднага се записвам в клуба на неусетилите нищо в корема. Иначе всичко при мен е наред с изключение на интернет връзката - мъчение е всеки път да заредя страница!

Друго, друго - нещо се мъчих да се разболявам, но ми мина. Все пак си седя в къщи днес и се радвам на удоволствието да се правя на къщовница  Grinning

Мисля довечера да ходя на йога за бременни. Само мързелът може да ме спре.

Общи условия

Активация на акаунт