СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 310
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
  • жителство на место
знаете ли момичета аз съм твърдо против употрбата на химикали smile3550
за такива възприемам и този изкуствен хормон, който ми дават сега
ако моето бебенце е момченце защо да го храня с женски хормони
не ходя на лекар по принцип от  десет години newsm39
мисля, че тялото ми е силно и здраво и досега не съм боледувала сериозно и винаги тялото ми се е справяло само
сега бременността е много важна за мен и затова се съобразявам с предписаните ми лекарства, но вътрешно съм против лекарствата
съгласна съм с вас, че кърменето усилва имунната система на децата- стига майката да е здрава smile3522

# 151
  • София
Чудя се да се запиша ли или ми е рано ...  newsm78

Видях само положителния тест, на лекар още не съм ходила:
Та за това не смея много, много да се хваля  Blush .
Иначе по мои сметки и на разни ми ти калкулатори - съм някъде за края на септеври, живот и здраве.

newsm51 хич не се чуди!  welcome и само хубави емоции. аз се записах в 4гс и 1 ден. тук всички са толкова мили  Hug ако не ги познавах, щях да получа удар като ми се появи кафеникаквото зацапване  Hug Hug Hug на всички

# 152
честито Шейла страхотна снимка.
Колко са големи каките?
подкрепям всички за инициативата с кърменето, но за съжаление аз първите два пъти нямах кърма, дано сега да не е така.

# 153
Здравей адиктед /имам праблем с латиницата/
как се чувстваш сега

# 154
  • София
Момичета,

Вие всички ли вече пиете фолиева киселина.
Аз забравих да попитам изрично, а следващият преглед ще ми бъде чак след 3 седмици.
Спомням си, че досега при предишните бременности изобщо не съм пила фолиева киселина.
Първото ми раждане беше през 1991 и нямам спомен, но втория път (2003) лекарят каза, че не е нтеобходимо и не съм пила. При вас как е?

# 155
  • София
Здравей адиктед /имам праблем с латиницата/
как се чувстваш сега
сега съм си екстра и тази нощ спах "като къпана" ... само  Embarassed ама МНОГО ям  Rolling Eyes
стискам палци за кърмата  Hug ако някой знае какво трябва да правим или ядем, за да увеличим възможността за кърма да казва  newsm78
irinaradeva , аз знам, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пие фолиева киселина!

# 156
Здравейте и от мен.Аз още на никого(изключвам мъжа си) не съм казала,защото се притеснявам още като не е минал прегледа.Моята принцеса от одавна искаше бебче но на мен ми беше трудно да се навия,че първата ми бременност беше ужасна,но мъжо ме нави Mr. GreenДано тази не е такава и в понеделник доктора да ме зарадва че всичко е наред.
irinaradeva и аз не съм пила първата бременност фолиева киселина,бяха ми казали да пия матерна но от нея ми ставаше още по лошо и сега се чудя,но щом всички пиете ще си купя и аз.
Браво Sheila,честито  bouquet дано всички да видим туптящи сърчица

# 157
MY NAME, дуфастон не е противопоказен по време на бременност. Напротив, използва се, за да подсили маточната лигавица (за чиято дебелина е отговорен хормонът прогестерон), ако организмът ти не произвежда достатъчно, лигавица изтънява и ембрионът може да не се закрепи добре. Явно лекарят е преценил, че организмът ти има нужда от допълнителен прогестерон. Аз например пия дуфастон, но не защото имам зацапвания/кръвотечения - напротив, нямам. Но съм рискова група явно, преди да забременея съм правила фоликулярни кисти, точно поради недостиг на прогестерон във втората фаза на цикъла.
irinaradeva, фолиевата киселина е задължителна през първите 3 месеца. Странно защо някои лекари смятат, че не е необходимо... Тя няма да ти навреди, дори и да предозираш.
Belladona, добре дошла и честито!  Hug  Аз отидох на 7ми ден закъснение и се видя точката. Предполагам, че те вика чак към 8 г.с., за да е сигурен че ще види сърдечна дейност. Успех и най-леката бременност!

# 158
Ох, най-после и аз да се включа. От 8:30 съм на работа и направо не съм седнала досега.  Tired
Sheila, My name - честито и на двете мамички! Знам какво вълнение е това. Аз вчера изтръпнах от напрежение докато доктора намери бобчето и чуе пулса.
После казах на родителите ми и брат ми, а вечерта и на родителите на мъжа ми Grinning
Аз самата още не мога да повярвам, че ще ставам майка. До преди ден брат ме бизикаше, че съм имала вид на хлапе, а след 7 месеца ще имам мое си хлапе, живот и здраве!
Рени, може да се засечем в Шейново, само да се сетя следващия път да се запиша, че вчера от вълнение дори не попитах.

# 159
Здравейте момичета! Привет на новозаписалите се Hug! Тези дни започнаха екстрите на бременността при мен - много силно усещам миризмите, леко ми се гади от... най-различни неща - готвено, или компютъра  Rolling Eyes, само салата хапвам с удоволствие, и тестени Simple Smile, дано не почнат веднага да ми се отразяват на теглото. По-малко се храня от преди. Малко съм станала и капризна май.
Аз допреди десет месеца още кърмех, дано като почнем на есен пак батковците не се присетят и да почнат да искат, че нагорно ще ми дойде  Laughing. След като казах на мъжа ми новината, сутринта казах и на тях и те почнаха да повтарят - "Оти ино бебе, оти бебе", и да ми галят корема, много са сладки. Още не съм намислила как ще се наместим всички в апартамента, ама и това ще се нареди.
На лекар ще отидем за първи път или на 1 или на 4-ти февр. Аз съм при д-р Джонгова. Тя ми направи секциото в Тина Киркова, всичко беше ок. Тогава не се нави на нормално раждане, понеже едното бебе било застанало косо, и незнам си кво, а аз не посмях да настоявам твърде, понеже много дълго ги чакахме и исках да им е по-лесно. Сега се надявам да няма медицински причини за ново секцио, искам нормално, или водно - както е по-добре за бебето. Ще прочета историите на мамите от "естествено" по-нататък.
Много ме зарадва снимката на точицата Heart Eyes, искам и аз вече!

# 160
  • София
Sheila страхотно малко бобче си имаш и ти! Много е красиво! хихихи newsm76

# 161
Рени Димитрова, каките са 7 и 3. Дребната ми е в подписа, Леле какво радване му беше днес! И целувки на корема за лека нощ.

Аз си взимам витамините(с фолиева киселина) и рибеното масло.
Добре де, кога ще се запознаем ние? Снимчици нещо?  newsm78

Забравих...Дидка, да, на мене се е паднало фасулчето  Flutter

# 162
Има ли други като мен и Гери, дето не са в България?
Шейла, какво имаш предвид под запознаем? (да пускаме наши снимки ли?)

# 163
Здравейте на всички. Hug
Честито на мамите които са видяли своите точици с туптящи сърчица.Моето посещение е на 1.02 и вече нямам търпение.
Асенце,пиши ме за 25.09(така ми излиза на калкулаторите),ако има промяна ще информирам Simple Smile

# 164
Здравейте милички,
от няколко дни не съм отделяла време да пиша, но следя с интерес форума в свободните минутки.
висчки сте ми много сладурски и много ви се кефя, страхотно настроение ми създавате !!! newsm44
ЧЕСТИТО на всички, които са се запознали с бебоците и са чули миличките сърчица да туптят   Kissing Heart
ние с моето бебе се запознахме на 14.01., не спирам да мисля за него и даже от време на време му казвам по нещо  preggo
малко смешничко звучи, ама си общуваме най-вече като карам сутрин и вечер от и за офиса
иначе, установих, че гаденето ми е най-сериозно вечер, но не повръщам. просто толкова трудно заспивам вечер, мноооого ми се гади и ме болят краката. друго ново е, че адски са ми чувствителни зърната на гъдрите, чак ме боли от домашната тениска например.
това са ми новостите  smile3523
мнооого поздрави от мен
 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт