Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са минималните удобства, които трябва да предлага един хотел, за да се чувстваме комфортно?
Какви удобства правят престоя ни незабравим и се чувстваме специални в хотела?
Какво не трябва да има в един хотел, което е оставило лошо впечатление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са минималните удобства, които трябва да предлага един хотел, за да се чувстваме комфортно?
-
Какви удобства правят престоя ни незабравим и се чувстваме специални в хотела?
-
Какво не трябва да има в един хотел, което е оставило лошо впечатление?
-
Какви са основните изисквания към хотелите според тяхната звездна категория?
Има хотели с различни изисквания към децата. Под 2, под 3, не приемат.
Така губят семействата с малки деца като потенциални туристи.

Още при пристигането си исках да извадя всички дрехи от куфара и да ги изгладя, но ми казаха, че не може да ползвам ютия и да си ги изгладя сама (както много хотели в бг предлагат), а трябваше да го дам на гладачница. Исках да се осведомя първо за цената на услугата - казаха ми че след малко ще дайде пиколо да ми даде ценоразпис -не стана. След няколко часа - слизайки на рецепция отново напомням - "ааа, ами имали тука някъде ценоразпис, ама къде е....
". На следващата сутрин си оставям дрехите, които желая да бъдат изгладени - на леглото, както си му е реда и вече без значение каква е цената. Връщам се от плаж чак следобяда - дрехите си стоят така, както са били.... Пак се обърнах към рецепция и казах, че искам да ми се изгладят нещата и благополучно вечерта след вечеря се прибираме и какво мислите - 1 ценоразпис, пъхнат под вратата. Та така, ние бяхме за 4 дни там.... ами отказах се за останалите 2 дни да правя по-нататъшни опити. А знам английски, повярвайте, разбраха ме какво искам и хотелът се слави уж с добра репутация...
Много се забавлявах, докато чета. Но едва ли на теб ти е било толкова забавно тогава .
Обаче ... след 16ч. нямало кой да ми изглади дрехата
А ми се е случвало да се чудя къде да сложа да изсъхнат банските и хавлиите и обикновено ги накачвам по пластмасовите столове на балкона (ама не е най-удачния вариант).