ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 311
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Съжалявам. Малко съм неопитна Blush.

# 31
аз не с лошо. Ще се научиш. То и за други се отнася Simple Smile даже щях да казвам, освен тази тема, четете всичко, всички подфоруми - за майките, за кърменето, здравния справочник, правила и указания - има горе на страницата по средата един бутон "търсене", всичко, което ви интересува, ще ви го изкара и търсачката.

# 32
  • София
Аз да се върна на амниоцентезата. Може би и аз щях да се реша да направя такава, но постоянно имам контракции. Така бях и първата бременност и знам ,че няма отърване  Sad . Казаха ми , че никой лекар няма да се реши да ми я направи. Sad
Така че феталната си остава все пак решение.
Реших да си запазя час при Мазнейкова , видях , че Св.София има договор с Дженерали , а аз там ходя на ЖК.

# 33
  • непостоянно
 ....
 Направих едно "проу4ване" _ ако ЕДНА майка има еднакви бременности,то 6те има деца от раzли4ен пол и обратно _ раzли4ни бременност,zна4и 6те са с едакъв пол......

Аз пък съм чувала точно обратното: Еднакви бременности - еднакъв пол; различни бременности - различен Crazy Ама тва са си бабини деветини според мен Mr. Green Гаранции няма Wink

Не се притеснявай Hug Ще се научиш Peace

Емзи, незнам що така с лентичките Thinking То май всички лентички от различните сайтове дават някви разлики и отклонения newsm78 Абе карай. Долу-горе да се ориентираме, пък... Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 16:20 от Ивончето

# 34
Maрински, много съжелявам! Пожелавам ти да ти е живо и здраво бебчето!

# 35
За бременностите не съм много сигурна че е така.
Майка ми има момиче и момче и е била с различни бременности, а свекървами има 2 момчета пак с различни бременности. Така че май си е индивидуално

# 36
Maрински не се натъжавай много! HugПри майка ми също е била така много проблемна бременност- с близнаци, много кървене,докторите са и казвали че трябва да направи аборт, че има опасност за здравето й, но тя и сестра ми като са се запънали и... резултата е- сестра ми, която е жива и здрава ,с две висши образования!
А аз да се похваля моя бебчо е екстра Peace през цялото време си игра с пъпната връв,апосле изтанцува на бързо един рок танц!И така добре ме риташе ама аз нищичко не усетих!Мерките са му екстра!Върви с една седмица напред,но това е защото цикъла ми е по къс и е направен по рано !Тежи 154гр!
А и за протокола е 100%-ов мъж!Няма да ви казвам таткото къде се намира!Само ходи и се хвали! LaughingИмам видеоклипче ама не мога да го кача!А за снимките нямам скенер! Rolling EyesВажното е,че всичко е наред!Сега ще съм спокойна до следващия преглед Mr. Green!
Ивонче можеш да ми сложиш син щъркел Wink

# 37
  • София
За клипчето пробвай тук: http://www.youtube.com/ И честито ти момченце!  stork-boy

# 38
Пожелавам на всички приятен уикенд!Да сте спокойни и весели,че и бебчовците да са ок!
Чао до понеделник!

# 39
Марински, много съжалявам за мъката ти. Страхотно е, че другото бебче е добре. Важно е и ти да се чувстваш спокойна заради него/нея.

Снощи мъжлето излиза с приятели на клубче. Така изведнъж ме налегна носталгията  Sad

И аз днес посетих щанда за бременни в малкия ЦУМ. Наистина има интересни неща. Купих си прашки за бременни  Mr. Green . Голям майтап са, обаче са удобни. Аз май намерих своят стил за бременни - клинове и туники или роклички. Така нищо не ми стяга около корема.  Grinning

# 40
Ето го едното клипче на моя бъдещ мъж http://www.youtube.com/v/VbohusQ0NDQ
На мама душичката!
 elen@ много благодаря Hug  bouquet

# 41
Страхотно клипче Simple Smile Леко те боксира отвътре малкия Simple Smile

Честито момченце!

# 42
  • София
Душичка,честит ти мъж Wink Много е сладък.......направо бонбон  Heart Eyes

# 43
Момичета, имам забрана от док да излизам, но преди малко не се сдържах и отидох да си купя мляко и сирене не от най-близкият магазин , а от следващия. Времето е невероятно. Идва ми да захвърля всичко и да обикалям, обикалям квартала... Чакам с нетърпение да дойде 31 и да попитам мога ли да се върна вече на работа. Ей, не издържам вече! Последно бях на работа на 9 ноември. Искам да ходя, да ходя, да ходя  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out! Само сланинки трупам  Embarassed.  

# 44
Душичката, страхотно е Simple Smile Как смешно се бори с околоплодните води Heart Eyes
Такива неща много ме умиляват и си представям моето какво прави в момента Blush

Общи условия

Активация на акаунт