На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 503
  • 290
  •   1
Отговори
# 180

Ще пробвам мазилцето. Няма проблем да се ползва от бременни, така ли? А след раждането на първото дете махнаха ли се?
няма проблем, на мен ми го изписаха през първата бременност. не очаквай чудеса, но все пак помага за възстановяването. ако веднъж са се появявали хемороидите, значи , че няма оттърване от тях. много течности и движение могат да предотвратят появата им. но по време на раждането от напъните със сигурност ще се влошат, щом вече ги имаш...

# 181
  • София

Ще пробвам мазилцето. Няма проблем да се ползва от бременни, така ли? А след раждането на първото дете махнаха ли се?
няма проблем, на мен ми го изписаха през първата бременност. не очаквай чудеса, но все пак помага за възстановяването. ако веднъж са се появявали хемороидите, значи , че няма оттърване от тях. много течности и движение могат да предотвратят появата им. но по време на раждането от напъните със сигурност ще се влошат, щом вече ги имаш...

Ужас просто... Cry Няма отърване, а? Ще си ги носим цял живот??? Ми мен ме е срам от сега-срам ме е от прегледа при доктора другата седмица, срам ме е от козметичката, която ще моля да ми прави цялостна коламаска, ще ме е срам и по време на раждането като ще съм цялата на показ  Embarassed срамме е от мъжа ми дори... Ебаси гадорията  Confused

# 182
Ние днес се възползвахме от хубавото време и се разходихме едно хубаво. Купихме си много сладки бебешки тапети със слончета. Нямам търпение вече да ги налепим.

Леле, Славундер - само след 24 дни... то дошло. Първото мартенче миналата година се е родило на 29.01.2007 г., което си е след 2 дни  Shocked

Моята беба си е надолу с главата, обаче не ме рита по ребрата, а ме рита отстрани на корема. Само мен ли не ме ритат по ребрата?

# 183
desitka* , мога да те уверя, че по време на раждането изобщо няма да ти пука кой какво ти гледа и колко големи са ти хемороидите  Laughing Laughing Laughing Laughing облекчавай си състоянието сега, дано пък имаш късмет и бебто излезе бързо и с минимални напъни, та пораженията по д****о ти да са малки

# 184
  • София
По Нешънъл Джиографик дават филм за бременност с повече от един плод. Интересно е...Всъщност е за развитието на бременността по принцип...

# 185
Дея при изваряването също имаме висока температура ....

Да де, ама нали вредни вещества се отделят само при нагряването на пластмасата, а при стъклените шишета няма такъв риск. За това на котлона, в тенджера, стъклени шишета, вместо в микронълнова, в пластмасов стерилизатор, с пластмасови шишета.
Или нещо не съм прочела като хората? То аз си казах, че не четох внимателно, ама май това беше изводът.

# 186
  • София
Прочела си си както си трябва. При стъклените шишета изобщо не се съдържа такава съставка. Лошото при тях е само, че когато детето започне да си държи само шишето, първо ще му е доста тръдно да го държи, защото е тежко и второ ако го изпусне върху лицето си, ще е неприятно заради тежестта.

# 187
Дея при изваряването също имаме висока температура ....
Да де, ама нали вредни вещества се отделят само при нагряването на пластмасата, а при стъклените шишета няма такъв риск. За това на котлона, в тенджера, стъклени шишета, вместо в микронълнова, в пластмасов стерилизатор, с пластмасови шишета.
Или нещо не съм прочела като хората? То аз си казах, че не четох внимателно, ама май това беше изводът.

Много правилно си разбрала , аз си помислих че ще изваряваш пластмасови шишета. Между другото стъклените шишета на НУК и на Канпол не са толкова тежки колкото тези на Чико. Майка ми каза ,че когато аз съм била бебе е имало само стъклени шишета и каучокови биберони
Рони и  мене ме ритат или ниско долу или от двете страни на корема , или малко над пъпа по-нагоре не сме стигнали , ама нашето бебе упорито си стои с дупето надолу , сигурно и това оказва влияние

# 188
  • Варна
при нас мартенските маминки има ли вече бебета ?

# 189
  • София
...Майка ми каза ,че когато аз съм била бебе е имало само стъклени шишета и каучокови биберони...

Абсолютно. Майка ми ми е казвала, че ми е разбивала бурканче кисело мляко (помните ли бурканчетата от половин кг с  капачка от фолио от горе  Grinning ) и ми го е изливала в стъклено бирено шише, нахлузвала е отгоре каучуков биберон и гледай да видиш за какво "цокане" е ставало дума...

Аз съм гледаластъклени шишета на БиФрии и ми се сориха доста тежки, но други не съм разглеждала...

И мен детето ме рита ниско отстрани, сякаш между най-долните ребра и тазовите кости...А е с главичката надолу със сигурност. Дупето й пък ми  е точно под лявата гърда  Grinning Усещам и движения в областта около пъпа...Може би там са ръцете... newsm78

# 190
  • София...........
При мен явно не е заради хранит. режим, защото нямам микакъв проблем със запек. Може би е от качените кг и от заседналия начин на живот. Ще пробвам мазилцето. Няма проблем да се ползва от бременни, така ли? А след раждането на първото дете махнаха ли се?

В последните месеци от бременноста обикновенно е от тежестта на плода и от притискането в долната част.
Аз питах моите Доки-та и двете казаха, че няма проблем и даже миналата седмица ми се наложи - мазах се два дена и ми се прибра.
То и преди , както и сега излиза, като излезе го мажа няколко дена (сутрин и вечер) и изчезва. Споко не остава да стърчи;)
Ако те притеснава това мазило има бабешко, което помага то е: супена лъжица смляна леша + супена лъжица свинска мас, хубаво се разбъркват и се мажеш, но Mastu S е много по-ефикасно и на мен от началото на бременността до сега ми се е налагало вече 4-5 пъти и няма проблем. Все пак мазането е локално , а и е външно, не се притеснявай.

# 191
mamit, за сега никоя мама не се е отчела за бебета, раничко ни е още, да дойде поне средата на февруари
За хемороидите - това, което знам за тях е че трябва да се лекуват на време, че после може да се стигне и до рязането им. Баща ми имаше, не им обръщаше внимание, докато не го срязаха почти на сила, но при него проблема е в страха от доктори и т.н. Друго, което знам е, че при нормално раждане е почти задължително да се появят. Моя съвет е да си питаш доки за мазила, все пак при всеки си е индивидуално.
За залъгалките - в началото е добре каучукови, после каквото му е удобно на детето. Има деца, които приемат само един вид и при тях нямаш избор.
Да ви се похваля - имаме постигнато съгласие за името на бебка НИКОЛАЯ  newsm44

# 192
Деситка, като гледам имаме еднакви изисквания към количките. Ама това, че Викторията и Маг Ингланд са тежки - не съм съгласна. Вариантите на Маг Ингланд, който гледахме бяха 9 кг и 10 кг, а Кенкуру Виктория - 10 кг. Ама ето, забравих да питам дали им се свалят частите за пране ooooh!

# 193
Били,Николая ми звучи много артистично!Рере,къде разглеждахте тези колички?

# 194
  • София
Добре дошли на новите мартенки  Hug

Офф и аз си имам едно хемороидче, което мнооого рядко се появява, но от 1 месец доста често взе да ми напомня за съществуването си  Sad Месри за инфоро за мазилото- и аз ще го пробвам!
Болките в корема при допишкване и аз ги имам...както някой спомена понякога са през 20 мин! А и кръста ме боли...страшна картинка сме!
Били, името страшно ми харсва!
Дея, Далия много ми допада, а наистина на галено може да й викате Дея.

Днес бая бебешки неща изгладих и сега яко ме боли кръста...Но утре съм на ЖК и ще си видя беба  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт