Доктор Дяволов от МД София

• 177 057
  • 851
  •   1
Отговори
# 345
*слонче* , трябва  Ви нотариално заверен документ, че бащата  признава детето. Издава се след като си родила, понеже в него се слага и датата на раждане.   bouquet

# 346
*слонче* Не е необходим нотариус, не се притеснявай, в болницата се оформя всичко.

Kalifornia Аз раждах март, а най-близката ми приятелка /по моя препоръка насочена към Дяволов/ беше с планирано секцио за края на декември - роди на 27.12. - в крайна сметка се ориентира към друг веднага, защото както казах доста време преди раждането знаеше, че Дяволов ще отсъства и не може да я поеме в този период.
ИЗВИНЯВАМ СЕ за забележката за правописа и направо те аплодирам, щом българският не ти е майчин!!!! В този случай се справяш повече от отлично!!!  smile3501
Извинявам се за спаменето, оттук нататък ако има нещо - на лични.

# 347
  • Божурище
Трябва ЗАВЕРКА при нотариус на 100%,струва 6,00лв.Бланката я дават от МД Wink

# 348
  • София
Държа да кажа,че вече съм горда майка на дъщеря,която д-р Дяволов извади с планово секцио.
Този човек е факир.Който говори срещу него е за бой  Simple Smile
Имам база за сравнение от първото ми секцио,когато се чувствах толкова зле след операцията,че не ми се припомня.Този път възстановяването ми е много по-бързо,8дни след операцията аз съм си почти нормален и абсолютно пълноценен човек.Да не говоря за раната,която няма нищо общо с предишния път.Изобщо д-р Дяволов е наистина страхотен лекар,прекрасен спецялист!
И държа да подчертая,че не ми е искал никакви пари под масата,всичко си беше избор на екип.Подчертавам го понеже из форумите се начетох на коментари колко бил корумпиран,а това не е справедливо спрямо човека!!!
Още веднъж едно голямо благодаря!!!

# 349
Хайде да ти е честито момиченцето, да расте със здраве и късмет!   bouquet
Не знам дали си чувала поверието, че благословия от Господ е да имаш дъщеря...

# 350
подкрепям написаното от Хетера с две ръце  Peace
Благодаря ти докторе, че ни спаси живи и двете, без уговорки и без пари под и над маси! ДА платих избор на екип, но не съжелявам, тъй като се наложи спешно секцио при мен.
д-р Дяволов е невероятен човек и специалист и благодарение на него, сега прегръщам своята дъщеря, без да имам и помен от белези и рани, като нов човек съм. Peace

# 351
Държа да кажа,че вече съм горда майка на дъщеря,която д-р Дяволов извади с планово секцио.
Този човек е факир.Който говори срещу него е за бой  Simple Smile
Имам база за сравнение от първото ми секцио,когато се чувствах толкова зле след операцията,че не ми се припомня.Този път възстановяването ми е много по-бързо,8дни след операцията аз съм си почти нормален и абсолютно пълноценен човек.Да не говоря за раната,която няма нищо общо с предишния път.Изобщо д-р Дяволов е наистина страхотен лекар,прекрасен спецялист!

Моля те, дай повече инфо за самото секцио, болеше ли, кога е възможно да се кърми бебето и белега от секциото/шиха ли те или те лепиха/?

# 352
Моля те, дай повече инфо за самото секцио, болеше ли, кога е възможно да се кърми бебето и белега от секциото/шиха ли те или те лепиха/?

# 353
  • София
Mazoreta секциото категорично не боли!!!Някои мами си внушават,че докато ги режат усещат болка,но според мен е внушение,усещаш местене,побутване и какво ли не още,т.е. напълно усещаш,че става нещо там,но болка няма. От самото секцио една от гадните процедури е слагането на катетар,ако не са ти слагали досега ще се изненадаш колко е гадно.Но в Майчин дом дори тази процедура беше по-малко неприятна от същата в Тина Киркова,където беше първото ми секцио. Мен ме плашеше самата упойка,истината е,че усетих убождане,нече ме е боляло много по-скоро от притеснения и изненада,че усещам убождане подскочих,веднага една сестра ме хвана здраво,за да не мърдам. По време на операцията на мен ми стана лошо и дори повърнах два път - стомашни сокове-много се притесних извинявах се като луда,а анестезиоложката веднага каза да ми влеят нещо и ме предупреди,че от него ще ми се приспи,не знам с какво ме "надруса" но беше голям кеф,отпусна ме и наистина едва не заспах,но така мина много леко и бързо остатъка от секциото.Разказвам ти подробно дори и гадните неща като не е задължително при теб да е така,а и за да знаеш,че екипът си знае работата и действа много адекватно във всяка ситуация и си в много сигурни ръце!

Беба я сложих на гърда още на другия ден,като първите дни имах само коластра и на третия ден ми тръгна много кърма,но и това е индивидулно на теб може да ти дойде на втория например,но си слагай бебчето спокойно на гърда,за да ги стимулира.

Белега засега ми е перфектен,стария белег изглеждаше така чак месец и нещо след секциото,не знам дали съм шита или лепена,по-скоро съм лепена,защото нямам конци за сваляне.Всички лекари бяха възхитени от раната ми и ме питаха при кой лекар съм раждала и като кажех Дяволов казваха ааааа ясно:)

Та смело напред и всичко ще е наред!

# 354
hetera много ти благодаря за изчерпателния отговор. тази седмица ще ходя при д-р Дяволов да се уговарям за секцио и дано ме вземе, понеже до момента бременността ми е нормална.
Исках да те попитам колко време трябва да лежа в МД/ преди и след секциото/? А също и кога се плаща избор на екип? Ако платя за д-р Дяволов има ли вероятност да не дойде?

# 355
  • София
Плащането за екип става след раждането,ако ще си планово секцио няма как да не дойде доктора,има такава вероятност при нормалното раждане.1 седмица преди датата за секцио трябва да си в болницата и една седмица след,ако си много добре и бебето също и настояваш може и 5 дни след това но срещу подпис.

Още нещо за д-р Дяволов да разкажа относно това,че наистина го е грижа и е страхотен човек и спецялист.Днес качих температура,много се притесних,звънях на личната лекарака и тя каза непременно да се видя с гинеколог.От Майчин дом ми бяха казали ако имам притеснения до 40 дни след изписването с епикризата в спешното при тях.Отивам аз там и на втратата се сблъсквам с д-р Дяволов.Веднага ме пита какво правя там и ме прегледа.Слава Богу всичко си е ок.Просто е показателно как човека наситина го е грижа,тръгваше си,а се върна и ми обърна внимание,съвсем спокойно можеше да ми каже,че дежурния лекар ще ме прегледа.Все пак аз съм платила само избор на екип,много лекари биха си измили ръцете в случая.

# 356
Zdraveite dami, do sega ne bqh pisala vyv vashata tema, no se qdosah na razgovora mejdu kalifornia i doro. Az rodih na 27.12.2011g pochti predi godina pri dr Dqvolov, unikalen lekar i chovek. Ot 8 sedmica bqh samo pri nego. Rajdaneto mi beshe normalno. Imah podgotvitelni kontrakcii oshte v sredata na 8mi mesec. Ne e imalo 1 pyt v koito da ne mi vdigne telefona. Mnogo chesto se chuvahme zashtoto az vsqka vecher imah kontrakcii, a imah i 2sm razkritie ot 12 dekemvri, no malcho izchaka praznicite i togava trygna naistina. Na Koleda mi padna tapata v 23h, pak si vdigna telefona. Nqmam dumi, az vseki pyt mnogo mu se izvinqvah, a toi mi otgovarqshe samo, a az si misleh che mi zvynish che nai nakraq rajdash....beshe malko smeshno veche, cql mesec kontrakcii daje i malko razkritie, a bebo ne trygva. Na 27 me pregleda i mi kaza da otivam da se razhojdam v malla, imashe dosta snqg, i kato namrazq myja mi ot bolka da se vyrna. Otidoh s 5 santimetra razkritie za 2 chasa rodih bebo, a toi me chakashe v priemna zala. Nqmam dumi za tozi prekrasen chovek. A ekipa...nai dobrite, rodih s epiduralna upoika i tri  vatreshni sheva. Hilqdi blagodarnosti. Sled tova izpratih 3 moi mnogo blizki pri nego. Na ednata i bqha kazali zaradi zapushvane na vena da napravi abort, zashtoto nqma koi s tolkova razredena kryv da napravi sekcio,e ima...i tq ima momchence na 6 meseca i vsichko beshe nared....stana mnogo dylgo, no bqh dlyjna da go napisha sled lyjite, koito pishe po gore. Hubava vecher ot men

# 357
  • София
Zdraveite dami, do sega ne bqh pisala vyv vashata tema, no se qdosah na razgovora mejdu kalifornia i doro. Az rodih na 27.12.2011g pochti predi godina pri dr Dqvolov, unikalen lekar i chovek. Ot 8 sedmica bqh samo pri nego. Rajdaneto mi beshe normalno. Imah podgotvitelni kontrakcii oshte v sredata na 8mi mesec. Ne e imalo 1 pyt v koito da ne mi vdigne telefona. Mnogo chesto se chuvahme zashtoto az vsqka vecher imah kontrakcii, a imah i 2sm razkritie ot 12 dekemvri, no malcho izchaka praznicite i togava trygna naistina. Na Koleda mi padna tapata v 23h, pak si vdigna telefona. Nqmam dumi, az vseki pyt mnogo mu se izvinqvah, a toi mi otgovarqshe samo, a az si misleh che mi zvynish che nai nakraq rajdash....beshe malko smeshno veche, cql mesec kontrakcii daje i malko razkritie, a bebo ne trygva. Na 27 me pregleda i mi kaza da otivam da se razhojdam v malla, imashe dosta snqg, i kato namrazq myja mi ot bolka da se vyrna. Otidoh s 5 santimetra razkritie za 2 chasa rodih bebo, a toi me chakashe v priemna zala. Nqmam dumi za tozi prekrasen chovek. A ekipa...nai dobrite, rodih s epiduralna upoika i tri  vatreshni sheva. Hilqdi blagodarnosti. Sled tova izpratih 3 moi mnogo blizki pri nego. Na ednata i bqha kazali zaradi zapushvane na vena da napravi abort, zashtoto nqma koi s tolkova razredena kryv da napravi sekcio,e ima...i tq ima momchence na 6 meseca i vsichko beshe nared....stana mnogo dylgo, no bqh dlyjna da go napisha sled lyjite, koito pishe po gore. Hubava vecher ot men

Здравейте дами, до сега не бях писала във вашата тема, но се ядосах на разговора между калифорния и доро. Аз родих на 27.12.2011г почти преди година при др Дяволов, уникален лекар и човек. От 8 седмица бях само при него. Раждането ми беше нормално. Имах подготвителни контракции още в средата на 8ми месец. Не е имало 1 път в които да не ми вдигне телефона. Много често се чувахме защото аз всяка вечер имах контракции, а имах и 2см разкритие от 12 декември, но малчо изчака празниците и тогава тръгна наистина. На Коледа ми падна тапата в 23х, пак си вдигна телефона. Нямам думи, аз всеки път много му се извинявах, а той ми отговаряше само, а аз си мислех че ми звъниш че най накрая раждаш....беше малко смешно вече, цял месец контракции даже и малко разкритие, а бебо не тръгва. На 27 ме прегледа и ми каза да отивам да се разхождам в малла, имаше доста сняг, и като намразя мъжа ми от болка да се върна. Отидох с 5 сантиметра разкритие за 2 часа родих бебо, а той ме чакаше в приемна зала. Нямам думи за този прекрасен човек. А екипа...най добрите, родих с епидурална упойка и три  вътрешни шева. Хиляди благодарности. След това изпратих 3 мои много близки при него. На едната и бяха казали заради запушване на вена да направи аборт, защото няма кои с толкова разредена кръв да направи секцио,е има...и тя има момченце на 6 месеца и всичко беше наред....стана много дълго, но бях длъжна да го напиша след лъжите, които пише по горе. Хубава вечер от мен

mishita,

Страхотна история, но писането на кирилица е задължително Peace

# 358
Доктор Дяволов е страхотен лекар, специалист и човек! и аз бях с планово секцио 20 дни преди термин и в "Майчин риск" през септември месец 2012 г. Невероятен е! Препоръчвам го на всички! Той е най-добрият в цяла България! Благодарна съм му от все сърце за всичко! newsm51

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 13:02 от rosefromstars

# 359
  • София
Какво му е доброто бях сега в Майчин дом такъв безкеруполен кожодер не съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт