Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е причината за ниското кръвно налягане при бременни жени и как може да се подобри?
Кои са някои добри имена за момиче и момче, обсъдени в дискусията?
Какви са някои препоръки за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е причината за ниското кръвно налягане при бременни жени и как може да се подобри?
Ниското кръвно налягане при бременни жени може да се дължи на разширяването на кръвоносните съдове, което намалява налягането. За подобряване на състоянието е важно да се консултирате с лекар и да следвате неговите указания. Често препоръчваните мерки включват увеличаване на приема на течности, по-често почивка и избягване на дълги периоди в изправено или седнало положение.
-
Кои са някои добри имена за момиче и момче, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои препоръки за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Кои имена са споменати в контекста на избора на имена за бъдещи деца?
-
Какво представлява серклажът и при какви обстоятелства се извършва?

ама иначе не ми пречи да спя, а снощи за първи път сериозно се възмути като се обърнах на една страна и ме потупа точно там където корема се опира в леглото - сигурно съм му отнела личното пространство хихихи

Е аз не карах(колкото и да ми се искаше) защото ме беше страх да не падна.
Много е смешен.Ама и аз вече искам да знам.Всеки който ме види ми казва "Ти ще имаш момче" Как така рещиха???Било ми личало
А Аз съм сигурна,че ще е момиче.Просто така го усещам.Ама ще видим на 12-надявам се.Дано в 
.Ама сигурно е по мързеливичко!

Сега наново!
)
Според него майка ми е виновна (тя е с диабет, както и почти всички от нейната рода), но според мен е много вероятно вината да е в рождения ден на мъжа ми - тестовете ми ги правиха на 3 Януари, а за р.д. на мъжа за 31 Декември бях правила една много вкусна торта която си беше чиста захарна бомба, и бая си бях похапнала. Дано следващите изследвания са ми по-добри, много мразя кафе без захар 

така се надяваше милия....