Бебета ЮНИ - 14

• 11 099
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • Miami
Пантерката, премери ли си кръвното? Моето като падне и на мен постоянно ми се спи и ми се лежи.
Наистина purshing се изгуби от хоризонта newsm78 Дано всичко е наред с нея!

# 31
  • София
Здравейте! Аз много гледам да не се мяркам, че с това пазене на лепилото по главата ми, много не ми е търговски вида. Днес една колежка ме пита - Как ти е главата, а аз - "ми, мръсна". Много е гадно, снощи се къпах за пореден път с една найлонова торбичка на главата. Да идва срядата, да минават 6 дни, че да се приведа във вид, без да се притеснявам ще ми се отворят ли раните. Засега съм облизана и пристегната вързана, уж гелосана.

Нашият избор за момичешко име е някъде измежду - Йоана, Сияна, Андрея и Боряна, а за момчешко - Александър, Калоян и Росен. Обещавам като ни кажат пола да конкретизираме съответната група максимум до 2, е хайде 3, де....

# 32
Трънче, дано си смъкнала захарта, че диабетът е лоша работа...
Иначе Света Тудора е върха!  Joy
Офиоли, не се бях замисляла за положителната страна на това да правиш ремонт сама - никой не ти се меси  smile3521
Zlob4o, добре дошла! Стига се шашка за глупости - кой какъвто такъв. На едни голям им бил корема, на другите - малък! То угодия няма!
Днес гледах едноседмичното бебе на моя приятелка, която въобще не бебе напълняла и въобще не й беше голям корема, пък като видях какво голямо бебе е родила, с какви хубави хубави беше бузки newsm30!
Валентина, много кофти за това, което ти се е случило. Явно си голяма блейка като мен... Иначе на мен много ми харесват Сияна, Андрея, Александър и Калоян  Simple Smile
Айде, лека вечер!

# 33
Zdravejte i ot men!

Bravo na Tanita!

Sorry za 6rifta, ama nqma drug... Cry

Imam dosta da 4eta i zatova 6te pi6a posle  bouquet

# 34
Здравейте,аз днес най после бях на лекар ама новините не са много добри  Sad Искам да питам някоя от вас да са и правили серклаж или както там се казва за6тото на мен има вероятност да ми правят ако не ми се успокояла матката до след 2 седмици а това хи4 не ми зву4и добре.Незнам какво то4но ми има но явно е в резултат от далгото повращане. Ако някои знае как се прави моля нека сподели 4е много ме е страх. Praynig А добрата новина е 4е знаем пола на беб4о  Crazy  и ве4е мога да кажа ,4е някой преди време е обаркал и ми беше сложил розови гащи наро4но си мал4ах да видим дали е така ама ще се наложи да ги сменим защото е МОМ4Е  stork-boy

# 35
Вие сте страшни, попълвате темичките за 0 време Laughing

Аз не съм чела какви са разговорите скоро, но да си кажа каквото си имам. Сложих 3 мои снимки в албумчето с тумбачетата. Исках цяло модно ревю да ви сложа, ама снимките ми станаха много тъмни.  Sad.

А ние все по-вече растем, вчера бях на видеозон и ще си имаме мадама и то  stork-girlдългокрака- тати каза че ще я прави манекенка Joy.  Всичко си имаме, крайници, органи, даже и личицето му видях  Heart Eyes
Май щъркелчето ми е объркано. Ще се опитам да севключвам по-редовно  Wink

# 36
lina_viki - Завърших медицина тази година и мога на кратко да ти обясня какво е серклажа - прекарва се един конец през шийката на матката и се пристяга, за да е по-трудно на бебето да мине от там. Няма нищо страшно и ако ти го препоръчват по-добре да ти го направят. Явно ти е по-слаба шийката отколкото трябва. Но като се направи на време всичко би трябвало да е нормално. Wink Ако искаш нещо друго да питаш - аз съм насреща  Simple Smile

ПС :: Опитах като ЛС да го пратя но ти е пълна кутията  Peace

# 37
Наистина се притесняваме за глупости. Ама аз специално, защото ми е за пръв път и ми е много странно всичко, което преживявам Crazy
Цитат
При името Катерина, само ме притеснява как ще викаме галено на бебока, защото аз пък не харесвам особено съкратеното Катя...
Аз се казвам така и да ти кажа никой не ми казва Катя,а  ми викат- Кате, Катенце, Катеринке, Катерино , Катрино а сега да ти кажа и лошите случаи (това са такива като брат ми Twisted Evil ) -това са Катооо,"къде е Ката или Катка" Joy-ще го убия, много ме дразни така Close
lina_viki, а на теб честито ,че ще си имаш момченце! Hug
А за серклажа не знам нищо.Нека да се включи, който знае....

# 38
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!
Първо и аз да си кажа, че бебчо го усещам рядко. Споделих с доктора - каза ми, че е още мъничко и затова е така. След някоя и друга седмица ще заякне и ритничетата ще бъдат по чести! Спокойно!
Сега за стволовите клетки - и аз доста се замислям, не че имам финансова възможност, но все ще измислим нещо. Обаче 3 000 лв. (или колкото са там) са за първите три години. След това за всяка година се заплаща допълнително и то в долари, четирицифрено число. Така, че едва ли ще мога да си позволя този "лукс" за съжаление.

Ние приключихме с разместването на мебелите. Вече сме на последната права - остава подреждането. Слава Богу, че този ад мина, че лудницата е пълна.

Иначе и аз не мога да спя нощно време. Чак се дразня - като си представя после колко ще ми липсва сънят... Лягам си рано, в 10 часа, после около 3 се будя, а после около 6-7 заспивам отново. А трябва да ставам в 8, защото водя Ивайло на градина.

За имената - харесала съм две за момиче и едно за момче. Ще видим кое ще остане. Още не съм разбрала пола на бебето, за съжаление.

# 39
  • Стара Загора
Записче. Танита благодаря, че си се заела.  Hug
offioly за вашите гащи, нещо сини ми се привиждат. Да видим на кой "виденията" ще са по-истински.  Joy
Момичета май много Калоян-човци се очертават,  Wink ние сме твьрдо за това име. Поне до второ нареждане, Rolling Eyes че нали ги знаете бременните  колко са непостянни.  Embarassed

# 40
lina_viki na men 6tqha da mi pravqt serklag.Pravi se do 22 gest.sedm.Kakto kaza zlob4o ti za6ivat 6ijkata za6toto qvno ne sa sigurni dali 6te moge da izdargi tegesta na bebeto kogato zapo4ne da raste sled 5-ti mesec. Ne e ni6to otasno, dage e ne6to hubavo i sigurno. Kato go napravi6 6te trqbva pove4ko da polegi6, no ne tova e naj-vagnoto sega. Na men doktora su6to v 16-ta sedmica kato mi vze sekret i mi kaza 4e 6te mi se nalogi(su6to i mi opipa s raka 6ijkata za da ustanovi 4e e kusa),za6toto mi bila kusa 6ijkata i az su6to se bqh stresirala, no za ni6to.Sled kato ti za6iqt 6ijkata 6te ti mahnat koncite okolo mesec ili po-malko predi datata na termina ti. Tova e edin savremenen metod za zadurgane na ploda. Ne go misli tolkova(vupreki 4e znam 4e 6te go misli6). Ako te interesuva ne6to pitaj.

# 41
geneva1008 (и всички други които нямат кирлица на компютрите) -- погледнете на самия форум, горе до бутонче "Изход" има едно синьо квадратче, EN, което може с едно цъкване да се смени на червено BP - това е кирилица.  Mr. Green

Ааа, също - ако по някаква причина не работи, цък тук за "трансформаторче."

# 42
КОри,не съм си мерила кръвното,но последния път когато бях на доктор ,той каза 4е кръвното ми евисоко 120/80.А по принцип съм с ниско кръвно.Може и от кръвното да ми се спи така Simple Smile А за ритни4етата се по успокоих малко.Щом има и други мами,които ги усещат леки4ко,зна4и е нормално Hug

# 43
Днес пък се замислих за съхранение на стволови клетки. Гледам на пръв поглед в интернет пише, че цената е около 3000 лв, обаче не съм чела много подробно де. Вие знаете ли нещо по въпроса и мислите ли да съхранявате клетки?
Мисля по въпроса от самото начало на бременността ми,но още не мога да реша.Във форума има няколко теми,потърси ги,но мненията са доста притиворечиви.На мен лично ми се иска,но сумата не е малка и трябва да се откажа от така мечтаното раждане в Токуда,това ми е дилемата в момента.

# 44
Здравейте, пак не съм писала одавна , но и аз като повечето-работа , работа.....

Ще се включа по въпроса за имената- винаги съм мислела, че много ще спорим с мъжа ми за името на детето, но онзи ден стана много ненадейно -споменах му едно име и той веднага го хареса-Кристина / и как няма да го харесва -той се казва Кристиян Laughing   Най интересното е , че това име много пъти ми е минавало през главата,  а ден преди това си говорих с декораторката от сватбата-/не съм я чувала от септември/ тя ме попита за името на бебето, а аз бях категорична-:много е рано , тогава тя ме попита защо не е Кристина -на гордия татко, е тогава вече ми се запечати и го споделих.
 Все още смятам че е рано и ще оставим нещата така.

За ремонта  и ние ще започваме тези дни , че новия ни апартамент е на замаска и шпакловка, а не остана много време.

Засега толкова дано се включа по-скоро от обикновенно
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт