Бебета ЮНИ - 14

• 11 099
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
In4oka и аз съм с ниско кръвно, няколко пъти досега ми е причернявало, но за щастие все в къщи.. Моята акушерка ми каза, че можело по едно кафе на ден, ама аз понеже не пия кафе и си правя айрян със сол всяка сутрин със закуската и наскоро не съм имала драстични промени.. Praynig

Това за астро имената е интересно, въпреки че не съм много съгласна с описанието на характерите, поне за мен и моя мъж не съвпада Rolling Eyes

А иначе мойто бебче и то е нощна птица, започва да ритка вечер след 11 и докато не заспя не спира да се върти  Joy ама иначе не ми пречи да спя, а снощи за първи път сериозно се възмути като се обърнах на една страна и ме потупа точно там където корема се опира в леглото - сигурно съм му отнела личното пространство хихихи  hahaha baby_neutral

# 16
  • по света
Запис за новата тема!

# 17
Запис за новата тема!
Здрвеjте мами Hug
Тези дни не съм ви писала,защото в петyк заминахме на ски.Беше страхотно.Много слънчево  и чист въздух newsm10 Е аз не карах(колкото и да ми се искаше) защото ме беше страх да не падна.
Иначе и на мен не]о много трудно ми отводи BGMAMMA. Няколко пyти се мучих!
Много се надявам,като отидем на 12 на феталната да се види пола на бебчо.Ако знаете таткото колко се вълнува какво ще е бебчето му newsm62 Много е смешен.Ама и аз вече искам да знам.Всеки който ме види ми казва "Ти ще имаш момче" Как така рещиха???Било ми личало smile3506 А Аз съм сигурна,че ще е момиче.Просто така го усещам.Ама ще видим на 12-надявам се.Дано в Praynigсичко е наред
А за имена.Мислим ако е момченце на тати да е .Борислав!А и Мартин ни харесва!А ако е момиче ще мислим.Има време!А и до тогава сигурно 100 пъти ще съм размислила Simple Smile
Бебо го усещам рядко.Предимно вечер и то не всяка,та ми е едно притеснено newsm78.Ама сигурно е по мързеливичко!
Благодарим на tanita_83 за темичката и исках да ти кажа,че коремчето ти е много сладо и кръгло.
Много са готини снимчиците на коремчетата,И аз ще си сложа по късно. Wink
Айде това е за сега от мен!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 17:18 от MISHAa

# 18
Здравейте пак от мен  Hug Признавам си, че преди малко плагиатствах от темата на юлските мами и в началния списък съм качила един линк за осигуровките от НОИ, със статия, която е написана много разбираемо. Пък и нали преди няколко дни това обсъждахме  Crazy

Днес пък се замислих за съхранение на стволови клетки. Гледам на пръв поглед в интернет пише, че цената е около 3000 лв, обаче не съм чела много подробно де. Вие знаете ли нещо по въпроса и мислите ли да съхранявате клетки?

# 19
Браво танита!!!
Здравейте на всички!!!
Танита, моля те сложи ми розиви гащи:)
Съжалявам, че не пиша, а само ви чета, но мн работа....

# 20
айде честита ни нова темичка Simple Smile

# 21
Здрасти мами! Писах, писах, па натиснах някаква комбинация копчета и браузера ми се върна на заглавна страница и загубих всичко  Crossing Arms Сега наново!

Танита, и от мен благодаря за темичката - добре че има кой да се грижи за тези неща!

Мег_Х, стискам палци да стане гарсониерата, наистина са доста просторни, мои приятели живееха в такава преди години, имаха сума ти цветя (поне 50 саксии, много от тях - фикуси и палми  Mr. Green) и огромен аквариум! Та със сигурност ще имате място за една хубава кошарка  Hug

Оффиоли, дано да не трябва да се мъчиш много и сама с ремонти, хващай роднини и приятели да помагат като му дойде времето. Ние като се замисля какви сме късметлии... нашия апартамент го взехме чисто нов, но изпипан и до последното кранче и дръжка на шкафче (бани, кухня, всичко беше направено) - само мебели трябваше да купуваме и като се сетя колко изморително беше всичко.... Сега се замисляме да продаваме и да търсим по-голям апартамент, но мисля това да стане не по-рано от това време догодина. Бебче ще си спи при нас така или иначе, поне до първата годинка.

Продължавам да честитя на всички розовите и сините гащи, ние нашите ще ги разберем чаак на 20ти Февруари. Уж щях да ходя на ФМ на 12ти, но днес лекаря ме инструктира да преместя часа, че на 12ти не бил на работа. И по-добре, че да може и таткото ни да дойде, той на 12ти е в командировка извън града.

Много сериозно сте се заели с избора на име, да си призная и аз имам 2 (по едно за момче и момиче) дето ми се въртят в главата. Момичешкото е на свеки а момчешкото, на майка ми (дано да е момиченце че какви сръдни ще има от страна на свекъра...  ooooh! ) Ама започвам да се повтарям вече.

Иначе това с кръщаването на две баби/ дядовци наведнъж е голям майтап  Mr. Green Аз като малка (5-6 годишна) бях изтърсила на родителите ми че ще си кръстя детето Доросвета, на майка ми Дора и баща ми Светлин. И баща ми, вечният майтапчия, беше изръсил, "Ааааа как така първо на майка ти името. Света Тудора ще я кръстим, първо на мен.  hahaha"

Ох, и да ви се оплача, днес доки ми заяви че захарта ми е на границата на нормалното и да не ям никакво сладко - а аз сладко и без това почти не ям сега, само захар в кафето и чая - инструктира ме и нея да спра  Sad Според него майка ми е виновна (тя е с диабет, както и почти всички от нейната рода), но според мен е много вероятно вината да е в рождения ден на мъжа ми - тестовете ми ги правиха на 3 Януари, а за р.д. на мъжа за 31 Декември бях правила една много вкусна торта която си беше чиста захарна бомба, и бая си бях похапнала. Дано следващите изследвания са ми по-добри, много мразя кафе без захар  Tired

Хайде, пак написах роман, стига толкова. Ааа, на Вери и всички останали които писаха за Палмърс, мерси за информацията. Значи моят смърдящ крем отива в кръглата папка, ще купувам друг и то само след подробен мирисо-тест!  Crazy

# 22
браво на танита!  Hug
аз днес съм на нездравословна диета.....
пържени филийки; принцеси и макдоналдс...  Embarassed ма кво да правя... Поне се потвърди, че нямаме СПИН  Joy
обаче имаме гъбички  #Cussing out
е нали цяло лято се лекувахме...  Tired
утре ще се консултирам с Мазнейкова преди да започна лекарството...
Нашият татко няма да може да дойде утре за видеозона  Cry така се надяваше милия....
(ма много съм проста... досега се мъча на BDS, понеже забравих за бутона с фонетиката... 10 минути писах горното...)

Ей! Пазете се от падания и припадания, и от настинки! Всички покрай мен подсмърчат, аз все още удържам фронта, обаче днес видях, че дори доктора е болнав... пък не носеше маска! Безобразие!

А според мен всички предлижени дотук имена са много добри! То наистина има толкова красиви имена в нашия език... аз честно казано ако искам да оползотворя всички, които ми харесват, трябва да си направим футбулен отбор...
На мен половината ми казват Момче, половината - момиче... смях! Вече си имаме шапка, да бъдем умни... Една съвсем далечна позната, приятелка на лелята на мъжа ми, ни донесе много готино шапо, беличко, много нежно, с ластиче, с бродерийки, кат на аглийска мома от онез старите...  Много се изкефих! Това ни е първата придобивка, пък аз тези неща ги приемам едно емоционално... все едно някакъв знак, че ще е на момичешка глава шапчицата... пък решихме, че и да е момче - пак може, те бебетата са малко унисекс  Joy
ай стига глупости...
Айде в неделя една срещичка, понеже мен тогава ми заминава момчето, и ще ми е едно криво... няма да ми се прибира в къщи... така че едно хапване няма да е лошо! Ама по-сериозно сега! Има цяла седмица!

# 23
  • Miami
Привет момичета  Hug
И аз много трудно отварям сайта на бг мама, особено следобяд Thinking
Мерси на tanita_83 за темичката  bouquet
Оф, и аз да ви се оплача. Нещо напоследък не мога да спя спокойно, постоянно сънувам кошмари и се будя Cry 

# 24
Здртавейте Simple Smile ЗА ритни4етата - и аз мн се притеснявам ,защото усещам беб4о съвсем леки4ко а има дни и в които не го усещам.А в4ера и онзи ден ми беше мн зле.едва си стоях на краката.Имах 4увството 4е ще припадна и като легн аи веднага заспивам.Какво беше това 4удо незная.И мен мн ме е страх като се 4увствам така и не знам какво да правя,когато ми стане зле.Гледам да се добера до леглото .....
А за гъби4ките и аз имам.(мисля 4е някъде ве4е бях споменала за това).Но доктора ми изписа само на мен едно кре4е ,а на мъж ами -не.И каза 4е сега ще се излекувам и след един ,два месеца пак ще се появят,защото  през бременноста било така  newsm78 .Оффиоли снимай новит епридобивки ,да ги видим.И всяка от нас която купи нещо за беб4ето да го снима Simple Smile.Аз ли4но съм малко суеверна и мее страх да пазарувам по рано,но ще видим по нататтък Simple Smile  Hug .ХАЙДЕ ЛЕКА ВЕ4ЕР ОТ МЕН

# 25
Кори, аз да кажа пък за спането.Заспивам в 4ч през ноща и ставам в 12ч н аобед ,върша си работата вкъщи ,хапвам и лягам пак и така по цял ден спя.Ве4е се плаша Sad.Какво е това спане какво е това 4удо -незная.

# 26
А, аз за ремонта не се тревожа толкова, има там познати майстори, ще им дам инструкции, ще им поръчам материали, ще им оставя ключа, и да се оправят! тревожи ме, че трябва да пътувам често, и то в 7-8 месец, за да даван нареждания на място... Ма така тъкмо няма никой да ми дава акъл, и да ми се вре... Те стига да оправят банята, кухнята и да наслагат паркета, другото като дойде мъжа ще довършва... ако има къде да се храним и да къпем бебето - значи сме ок да се местим  Joy
Оффф, отивам на фирмено парти, пък не съм се нагласилааа  Confused Нищо. Само ще ям и ще пия сок на корем, (да набутам малко работодателя), и после отивам да нанкам  Mr. Green
Дано утре всичко да ни е наред на прегледа, и да почнем да се усещаме скоро, че вече ме обхвана завист като ви слушам .. "тук ме ритна, там ме бутна..." Ааааа!  Crossing Arms
Пък и аз сънувам разни сънища, Кори. Даже оня ден сънувах една много яка рима, щях да ви я предлагам за подзаглавие на тема, но я забравих после  ooooh!

# 27
Здравейте и от мен!
За пръв път се включвам, но сигурно няма да е за последен, че вече приключих с работата и ще изперквам вкъщи. Искам само да кажа, че гледах снимките на тумбаците ви и малко се притесних, тъй като съм вече 20 г.с., а нямам с какво толкова да се похваля. Честно казано взех да се шашкам. Ако някой може да ме успокои - ще съм много благодарна

# 28
само нещо... Purshing къде се изгуби? Кажи само здрасти, да сме спокойни  Hug

# 29
  • Miami
Здравейте и от мен!
За пръв път се включвам, но сигурно няма да е за последен, че вече приключих с работата и ще изперквам вкъщи. Искам само да кажа, че гледах снимките на тумбаците ви и малко се притесних, тъй като съм вече 20 г.с., а нямам с какво толкова да се похваля. Честно казано взех да се шашкам. Ако някой може да ме успокои - ще съм много благодарна
zlob4o, не се притеснявай аз също нямам голям корем(в сравнение с други жени в моите, че и в по малко седмици от мен) и аз като теб се притеснявах да не би бебето да не расте, но като ходих на преглед се уверих, че бебчо се развива добре и отговаря на седмиците.

Общи условия

Активация на акаунт