Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е причината за ниското кръвно налягане при бременни жени и как може да се подобри?
Кои са някои добри имена за момиче и момче, обсъдени в дискусията?
Какви са някои препоръки за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е причината за ниското кръвно налягане при бременни жени и как може да се подобри?
Ниското кръвно налягане при бременни жени може да се дължи на разширяването на кръвоносните съдове, което намалява налягането. За подобряване на състоянието е важно да се консултирате с лекар и да следвате неговите указания. Често препоръчваните мерки включват увеличаване на приема на течности, по-често почивка и избягване на дълги периоди в изправено или седнало положение.
-
Кои са някои добри имена за момиче и момче, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои препоръки за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Кои имена са споменати в контекста на избора на имена за бъдещи деца?
-
Какво представлява серклажът и при какви обстоятелства се извършва?
След 20-25 години кой знае какви професии ще има. (Някой от родителите ви да е предвидил съществуването на интернет като са ви правили?
Сега видях че си казала "даден град." Кой град? Или ти трябва за най-различни градове? Защото всичко е според-зависи -- големите градове имат метро и автобуси и е най-лесно в Гугъла да търсиш на public transportation и името на града. Но като цяло, масово Американският народ се придвижва с коли - на maps.google.com вкарваш начална и крайна точка и ще ти излезе маршрута... Не знам дали такъв тип информация ти трябва...
, докато наваксам какво сте писали само за 1 ден!!!!! Много пишете бе!
Днес ми беше изпита по право. Нааправооооо това бебе, ако попива всичко, дето майка му учи, ще стане голям учен по рождение. Така, че вече професията му е в кърпа вързана (понеже някой тук подхвана темата, та да се включа и аз ни в клин, ни в ръкав)!
- нямам никакви болни амбиции, защото всички мои съм си ги постигнала! Ама, и колко скромно го раздавам, лелелее 

Аз на 12 съм на преглед и ми се иска да кажа на моята лекарка да ми направи още изследвания ли кво и аз не знам? Малко ми е неудобно обаче, щото излиза че аз й давам ъкъл какво да прави 
на мен до момента 3 пъти са ми искали стерилна урина и едновременно с това ми взимат и кръв. на 18.02 пак съм на преглед и упражнението ще се повтори, това ще е вече четвъртия път. моята доки казва че показателите ми били идеални и аз се чудя защо ги прави толкова често тия изследвания, но явно това е практиката... незнам
само че да речем към март месец,още ми се струва рано
.
Е, уж казаха че ще е момиче, но аз още не мога да се отпусна и подсъзнателно съм в пълна готовност за изненади.... А толкова много искам момиче.
Направо незнам ако излезе момче...че няма да го върна - няма...ама .....

днес хапнах, здъвках две хапчета и повърнах пред БИГ БОС от Полша в кошчето за боклук - две запечени с кашкавал и шунка филийки и едно кисело мляко
и ... как може да съм такъв карък 

И на всичкото отгоре една некомпетентна аптекарка ми даде уж капки за нос, от които направо щеше да ми гръмне мозъкът. Накрая се оказа че това не са капки за нос, а се пиели!!!
Полудях, а 2 пъти ходих до аптеката , за да питам. БЯСНА СЪМ
И недей да се ядосваш заради малоумните аптекарки.