Бебета ЮНИ - 14

• 11 102
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
In4oka, транспорт ли имаш предвид? Кола, влак? От къде до къде те интересува? За влаци, виж www.amtrak.com. За автобуси е много регионално, но www.greyhound.com мисля ходят из цялата страна? Дай по-подробни координати, ще ти помогна ако мога.

Колкото до професиите на отрочетата, ееее чакайте бре хора  Joy След 20-25 години кой знае какви професии ще има. (Някой от родителите ви да е предвидил съществуването на интернет като са ви правили?  Mr. Green)

Редакция: уфффф, бременния ми мозък  #Cussing out  Сега видях че си казала "даден град." Кой град? Или ти трябва за най-различни градове? Защото всичко е според-зависи -- големите градове имат метро и автобуси и е най-лесно в Гугъла да търсиш на public transportation и името на града. Но като цяло, масово Американският народ се придвижва с коли - на maps.google.com вкарваш начална и крайна точка и ще ти излезе маршрута... Не знам дали такъв тип информация ти трябва...  Thinking

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 00:27 от Трънче

# 271
Здравейте и от мен.Бреййй не мога да ви из4ета....Аз на 07.02 съм н адоктор и се надявам да ми каже ве4е какво ше е бебето.А за имената на мен ми харесват Даниел,Габриел,Виктор.Но свекървата е Виктория и не ми се ще да си кръстя детето на нея.Ина4е любимо ми е Даниел.Лека ВЕ4ер

# 272
Ей, голямо четене падна  ooooh! , докато наваксам какво сте писали само за 1 ден!!!!! Много пишете бе!
Не се сещам кой, май Кори беше, но питаше за умалено на Искрен. Имам познат с това име и всички му викаме ИСО (стандарт за качество  Mr. Green -майтап! тая щуротия сега ми хрумна )

А пък за тази стерилна урина, сефте чувам. Аз като си давам урина, в тоалетната има инструкции: 1. първо с хартия се почиства всичко наоколо, 2. се пуска първата урина в тоалетната и 3. 2-3 пръста пускаш в чашката, която ти дават.

Да ви се оплача, тези дни изкукуригах от четене.  smile3514 Днес ми беше изпита по право. Нааправооооо това бебе, ако попива всичко, дето майка му учи, ще стане голям учен по рождение. Така, че вече професията му е в кърпа вързана (понеже някой тук подхвана темата, та да се включа и аз ни в клин, ни в ръкав)!  Joy Аз съм казала, обаче, че детето само трябва да си избере пътя  Naughty - нямам никакви болни амбиции, защото всички мои съм си ги постигнала! Ама, и колко скромно го раздавам, лелелее   Blush

Аз харесвам много името Мишел (Michelle) за момиченце, но за жалост навсякъде се пише по различен начин, а в България дори се смята за мъжко и ще ме гледат странно сигурно, така че този вариант отпада. А пък тук, ако го ползвам за мъжко, пак ще е странно. Угодия - нема! Даниел е много хубаво име, но тук всеки 3ти е с това име.

samimami, мене като мъжка или като женска мама ме виждаш? На профилната снимка съм самата аз!!! Красива, умна и ... скромна  Mr. Green

# 273
Чета, чета, чета.............. няма време за писане..........
Първо да си кажа аз за урината, че ми е болна тема в момента. И при мен в началото излизаше "масово бактерии" или "изолирани единични", след което ме посъветваха да си пусна стерилна урина и ми дадоха едно шишенце с един апликатор вътре, по който полепва каквото трябва. Както и да е, резултатите бяха бактерии в урината Е-коли, последва назначаване на лечение с АБ, от моя страна четене и ровене какви може да са последиците от тези гадинки и меко казано се стресирах какви поражения за мен и плода могат да доведат ако не се лекуват. Както се бях решила да не почвам АБ преди да ми излязат повторните изследвания(които сама си назначих за сигурност), след прочетеното веднага започнах АБ.
Последици: адски дискомфорт във влагалището, най-вероятно гъбички от АБ ( утре съм на микробиология ), което ще доведе до ново лечение
Резултат от повторното изследване на урината:изненадааааааааа- НЯМА бактерии!
Извод: При наличие на бактерии в урината, правете поне 2 изслевания преди да започнете лечение, да не си довлечете като мен нов проблем, заради неточно диагностициран друг( в  моя случай най-вероятно грешката е дошла от това, че забавих пробата). Ако наистина ви се потвърдят бактериите, незабавно ги лекувайте! Вече съм веща по темата, ще помагам.
Аз моята госпожица я усещам още от преди месец, но с дни започва все по-силно да ритка или да танцува....кой знае :
За името, бях писала и преди : или на татко Иво - Ивайла, Йоана, или Рая, но гледам как ще се върже с бащиното, че е странно...
Айде лекичка

# 274
  • Miami
Здравейте мамита  Hug
Офффффф, направо се стресирах с тази урина вече Sad Аз на 12 съм на преглед и ми се иска да кажа на моята лекарка да ми направи още изследвания ли кво и аз не знам? Малко ми е неудобно обаче, щото излиза че аз й давам ъкъл какво да прави Rolling Eyes  Направо не знам вече newsm78

Между другото The Sleeping Beauty все се каня да ти кажа, че на снимката на профила изглеждаш много добре Simple Smile

# 275
айде и аз да са включа по пикливата тема  smile3505 на мен до момента 3 пъти са ми искали стерилна урина и едновременно с това ми взимат и кръв. на 18.02 пак съм на преглед и упражнението ще се повтори, това ще е вече четвъртия път. моята доки казва че показателите ми били идеални и аз се чудя защо ги прави толкова често тия изследвания, но явно това е практиката... незнам
а за стерилността- давам я в стерилни шишенца, които си купих от аптеката, сутрин след тоалет и някъде по средата, както казаха някои мами Simple Smile

# 276
kaka Maya, доколкото съм и аз запозната, когато си бременна с близнаци изследванията ти са повече , по-честичко от на другите,
тъй като промените в твоя организъм настъпват по-бързо. Ти сигурно си по- запозната от мен де Mr. Green-няма да ти давам акъл  hahaha

А мамите от Бургас смятат ли да ходят на курсовете за бременни?
На мен ми се ходи Wink само че да речем към март месец,още ми се струва рано newsm78
Ако има желаещи нека кажат , че да сме заедно Wink

# 277
  • варна
 Благодаря на Ана вандала ,че си направи труда да изнамери информация за училищата за майки в Окръжна и АГ. Мислех си да се запиша на гимнастиката в АГ, но още ми е студено да ходя по улиците, ще поизчакам. На лекцията на 17.2 може и да отида.
 Изследвания до сега веднъж са ми правили, на 6.2 пак ще ходя. Изследванията бяха идеални, но имам гъбки, които не били Кандида, а някакви други и няма да ги лекувам, защото били обичайни и невредни.

# 278
Добро утро, мили мамчета!

Ама вие какво бактерясахте бре , хора?! Тук гледам само за гадинки си говорите. Май почти всяка от нас се бори с изтребването на тази напаст.
При нас пък обявиха грипна епидемия и забраниха женските консултации. И точно сега, каквато съм късметлийка, ме хванаха някакви неприятни болки от дясно на корема и с лекаря само по телефона си говорим. Каза, че само ако се изострят болките, чак тогава можело да отида на преглед. Със сигурност са превантивни мерки, но пък ме изнервя тази телефонна терапия  smile3512.

Ех, ама искрено ме забавлявате с тези идеи за професиите на бебчетата.  rotfImbo
И междудругото всичките имате страхотни предложения за имена. The Sleeping Beauty , моя приятелка има дъщеря с името Мишел, накратко й казваме Мише. Хубаво име и на мен никак не ми звучи мъжко ( веднага се сещам за Мишел Пфайфър).

Преди малко разглеждах снимките. Много сладки коремчета имаме всички.
samimami , я се вгледай и в мен - какво излъчване имам? Вече съм мъжка мама.....но моля те, кажи че вече ми е време  и за роклички и кукли  Praynig  newsm03   Е, уж казаха че ще е момиче, но аз още не мога да се отпусна и подсъзнателно съм в пълна готовност за изненади.... А толкова много искам момиче. newsm17 Направо незнам ако излезе момче...че няма да го върна - няма...ама .....
Дано до 13.02. отменят грипната епидемия да може с по-голяма сигурност да ми кажат какво човече се крие в големия ми тумбак  pregnant

# 279
Аз да си напиша пак това дето ме тормози. Хубавата блуза дето си я взех и ми е голяма ми се иска да я носи някоя мама и да си перчи корема  Grinning
Направих снимка и я поизмерих малко... ако Mimi_leo реши че я иска... или някоя други сладка и по-пълничка мама я хареса, да ми пише.
Снимка на самата блуза
Картинка с размерите  като искам да добавя, че над корема и под корема има ластик, който се разтяга доста, блузата става с поне още 10-15 см по-широка  Shocked (защо си я поръчах толкова голяма да ме пита човек, много ми харесва, пък сега трябва да си я порчам пак - малък размер)
Снимка от сайта 1
Снимка от сайта 2
Снимка от сайта 3

# 280
Здравейте мамчета,

искам да се оплача  Cry  днес хапнах, здъвках две хапчета и повърнах пред БИГ БОС от Полша в кошчето за боклук - две запечени с кашкавал и шунка филийки и едно кисело мляко  Embarassed и двете хапчета желязо разбира се ...

Никога в живота си не съм се чувствала толкова идиотски срамно  Cry   Шефа му прилоша като ме видя и пребледня  ooooh! и ми каза да си ходя в къщи  Sad Ама аз нали от там идвам  Crossing Arms    
В резултат избягаха и БИГ БОС и босчето ...  Cry  Ей така се изпращат гости като си тръгват  ooooh!

От това желязо спах в тоалетната   Sob и ... как може да съм такъв карък  Tired

# 281
И аз да се включа в пикливата тема. На мен пък уж всичко е наред а всеки месец давам урина.
А относно гимнастиката, не съм ходила през първата бременност, и не смятам и сега да ходя, но ми бяха мн полезни разходките из града в деветия месец. Родих си бебето седалищно с дупето напред мн лесно.

# 282
Добро утро, майчета!   food010
лелееее  ooooh! като гледам 3 дни ме нямаше и сте изписали почти 2 темички. Аз бях пак болничка ( newsm78 така като се замисля откакто съм забременяла не е имало ден да не съм болна) та си почивах вкъщи на топло с една ужасна кашлица и запушен нос !
Е писна ми вече  Crossing Arms не искам да съм болна вече. Close И на всичкото отгоре една некомпетентна аптекарка ми даде уж капки за нос, от които направо щеше да ми гръмне мозъкът. Накрая се оказа че това не са капки за нос, а се пиели!!!  Twisted Evil #Crazy Полудях, а 2 пъти ходих до аптеката , за да питам. БЯСНА СЪМ  smile3511 smile3515

# 283
катинце , аз мисля да ходя на такъв курс , но малко по нататък . А една от юлските мами предложи да ходим на йога за бременни , но в това грипаво време не можем да се събеем че да се уговаряме . Май всички тези развлекателни мероприятия ще ги отложим за към март месец мисля .

# 284
Добро утро, тумбачета  Hug

Offioly, Kory, и аз още не усещам ритничета. Усещам бебчо (особено последните два дни) как мърда, обаче не ще и не ще мързеланчето ми да ме ритне  Mr. Green

Малта, дано се оправиш по-бързо, че сега е ужасно неприятно времето с тези грипове   bouquet И недей да се ядосваш заради малоумните аптекарки.

Абе, момичета, стига сте се психясвали с тези стерилни урини. Аз като давах миналия път урина за изследвания и ми обясниха, че ще си покаже ако има някаки гадинки и тогава вече, ако резултатите не са хубави, ще давам и стерилна, за да се установи какви са бактериите и как да се лекуват. Затова не се притеснявайте изобщо за тази пиклива тема  Wink

А относно имената, мисля, че никоя не е споменала Христо. На мен ми харесва страшно много това име за момче  Peace

Ох, днес следобед съм при Марков, дано ми потвърди пола  Praynig Вече нямам търпение да се срещна с бебчо  Crazy

Чао от мен за сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт