Бебета ЮНИ - 14

• 11 102
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Ей хора, вие се съвсем откачихте на тема инфекции. Вагиналната инфекция, включително и с гъби се открива като ти вземат вагинален секрет и го занесеш за изследване в някоя лаборатория. Това вече би трябвало на всички да е правено поне 2 пъти до сега.  Така мисля!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 20:43 от zlob4o

# 256
  • Пловдив
За мен наддавания ще правите ли?
Ами аз се включвам. За сега имам само точни попадения.  Embarassed Дори и за себе си бях сигурна, че ще е момченце, нищо че докато не го потвьрдиха говорех само за Габриела и дори се правех, че не сьм измислила Калоян. За Валентина залагам за МОМИЧЕ.
ЯЯЯ имаме си ясновидка! Joy И аз ще се възползвам, Самимами чакам и на мен да кажеш какво ще е? Rolling Eyes

# 257
Уффффф, забравих да си купя свещичките за течението... там поне се доказа инфекцията и може да се вземат мерки.

На мен пък не ми е ясно как ти откриха тази инфекция, с какъв преглед?

Ми направиха ми микробиологично изследване; взеха ми влагалищен секрет. Както досега винаги са ми откривали гъбичките и другите там неща.
А стерилна урина не означава самото стерилно шишенце, а това, че в последствие правят някаква посявка, и там си изследват. Така ми обясни доктора. Но трябва да се даде специално направление за това, и понеже той забрави, затова пак са ми я иследвали по стандартния начин, въпреки шишенцето.
Абе мани. покрай смотаната ни система станахме специалисти и по иследвания, и по счетоводство, и по какво ли не! Щото никой не си гледа работата. Мен лично хич не ме интересува какво как се иследва, и защо се прави. Щом казват Прави, аз правя. Щом кажат ОК си, повече не питам. Обаче като има постоянно недоизказали се, недообяснили, недоуточнили доктори, и аз почнах да питам; понеже сега трябва аз да му казвам "стерилна урина", все едно той не се сеща, като ми гледа предното иследване!
А и сестрата, като каже "ми тука си пусни една стерилна урина" аз откъде да знам какво иска да каже??? Как стерилна? Ми със шишенце. И после - ааа, то не е трябвало така! Е, аз ли да знам как трябвало!!!

ПП: злобчо, на мен само веднъж ми го правиха, понеже в края на декември бяха свършили направленията за изследвания! Кеф!
Иначе не отдавам особено значение на това, знам, че всичко ми е ОК, сега там няколко бактерии ще ги оправим. Просто се дразня от пълната дезинформация от страна на медицинските лица, и размотаването.

Оф, стига съм ви занимава с тези неща...
дайте пак за имената, или да обсъдим кой каква професия харесва за отрочетото си   Joy

# 258
Относно имената - на мен за момиче (нали ще си имаме дъщеря) много ми харесват и имената Яница, Ралица, Деница, Дара, Карина, Калина, Косара, Киара  Mr. Green изобщо нямам идея какво ще измислим накрая...  newsm78
Иначе за професия - ами хич не знам, offioly. Ако беше момче щеше да бъде на мама  football герой, който да играе в националния отбор!  bg  Mr. Green

# 259
  • София
моми4ета истериасахте с таз стерилна урина. спокоино.
на мене ми йа взеха за6тото имам оплакваниа като за цистит, дадох нормална урина и се оказа 4е нивото на левкоцитите ми е доста високо а това не е добре и сега дадох стерилна урина. утре 6те знам какви са резултатите и ако се интересувате 6те ви споделиа.
а вие не истериасваите до тогава Wink

# 260
Хехехехехе, взех "малко" работа за вкъщи и нямах време да ви чета днес. Ама тя темата ни много замирисала.... уф, уф, уф  smile3550. А относно чуденката с имената имам решение за всички. Пишете на листчета имената, които ви харесват за момче и съответно момиче, теглите си едно и каквото се падне, това да е късмета на детето! Мисля да почна да разработвам тази вечер сайт, за залагания за пола на детето на Валентина. Плащанията да са към моята банкова сметка  newsm47. Джакпота ще бъде обявен, след пазаруването, което ми предстои!!!

Ех, ех, толкова време бях без работа, та днес след 5-6 часа с претрупани около мен ангажименти, не мога да не се лигавя, дано да не ми се разсърди някой, че само поствам тъпотии.  Hug

Утре ще видя що е то нормалното раждане в Мис Каприз Simple Smile, ама каквато съм умна, днес си дадох всички топли дрехи на химическо, та не знам как ще се добера рано сутринта до там.

# 261
Ех, ех, толкова време бях без работа, та днес след 5-6 часа с претрупани около мен ангажименти, не мога да не се лигавя, дано да не ми се разсърди някой, че само поствам тъпотии.  Hug

И аз така - най-голямата лигня ме хваща като имам най-много работа  Crazy

Аз си мислех пък да направя социологическо проучване - всяка мама дето вече си знае цвета на гащите да каже в началото какво й се е ядяло - сладко или солено. Много искам да опровергая глупавата бабина деветина че ако ти се яде сладко е момиченце, а солено, момче. (Най-вече защото на мен ми се ядеше - и все още - само солено, а от сладкото  Sick. А нали надеждата умира последна  Crossing Arms)

ОК, този път вече съм сигурна - бебето ме рита. Ха! много е смешно  Joy

# 262
Само моето момче ли не рита още???
Хм  newsm78
усещам там едни мъъъънички побутвания, но дори не съм 100% сигурна, че е бебо.
Kory, ти усещаш ли вече?

# 263
Мерси, момичета, за съветите за хремата, взех назаем от щерката Стеримара, пък да видим.

Честито на всички мамчета с вече установен пол и усетили ритничета.

И аз залагам на МОМИЧЕ за Валентина.

На мен бабините девитини май са вярни и двата пъти, а и не само като съм бременна много ям сладко.

# 264
Инчока, все ще те питам, твоята лентичка показва 23 гс и нещо, пък сме разлика само от няколко дена? Що така?

# 265
  • София
Ей най-накрая и аз да ви покажа моето коремче - сложих две снимчици и аз. То нали вече и корем имам. Не знам как е при вас, но моят корем за 5-7 дена стана 2-3 пъти по-голям. То аз нали вече ще влизам в 6 месец, май се започва голямото едреене newsm78. Преди една седмица в офиса един колега - лекар (то нали при нас почти всички са лекари) ми вика - сега ще позная в кои месец си. Предположи, че съм в началото на 4 hahaha Даже като кажех някъде, че съм бременна и ме глегаха странно. Нали съм си по-едричка, та изглеждах просто дебела. Но вече съмнение няма  Hug newsm44  .

Offioly, подхвана много готина тема - за бъдещата професия на бебчетата ни - наш татко отсега е казал, че Марти ще е зъболекар. Направо ме вбесява.  smile3511 Аз му викам, че трябва сам да си избере професията, но той е категоричен. Как ще се оправяме не знам. Аз цял живот слушам майка ми и все недоволна се чувствам и все си мисля, че сам пропуснала нещо.... Искам нашето момче да е независимо, а не само да чака какво ще решат мама и тати, само някои глезльо да не излезне.

Аз бях питала преди, но от Софииските мами, някоя смята ли да ходи на курс (за раждане, гледане на бебе и т.н.)? Пишете ако имате някаква информация, аз не че имам много време, но поне нещо трябва да науча, поне за мое успокоение. Не знам за вас, но напрво не знам какво ще го правя това бебе smile3506

# 266
  • Miami
Само моето момче ли не рита още???
Хм  newsm78
усещам там едни мъъъънички побутвания, но дори не съм 100% сигурна, че е бебо.
Kory, ти усещаш ли вече?
Offioly  и аз като теб не съм сигурна. Понякога на работа след обяд като  си седя усещам сякаш, такива малки побутвания като тик на мускула, но това ли е не знам  newsm78

# 267
Нашият Митко ще става олимпийски шампион, обаче може сам да си избира спорта  Joy
Ние сме се занимавали сериозно със: плуване, лека атлетика, баскетбол, колоездене, волейбол, катерене; + балет и народни танци.
Та смятаме да го посветим във всичките, като добавим: гребане, ски, хокей (може и на трева), тенис...
Пък после да си избира самичък  Joy

Надявам се ще успеем да се удържим, и няма да даваме "тон в живота" на нашите деца; иска ни се просто да им покажем колкото се може повече неща, за да знаят какъв голям избор имат.

Аз цял живот слушам майка ми и все недоволна се чувствам и все си мисля, че сам пропуснала нещо.... Искам нашето момче да е независимо, а не само да чака какво ще решат мама и тати, само някои глезльо да не излезне.

Веси, познавам доста хора, които се чустват подобно... Не го мисли много, тепърва ти предстои целият ти живот!
Аз мога да похваля моите родители, макар да имат други недостатъци, че са ни дали самостоятелност, научили са ни отговорност, и никога не са се месили в решенията ни. Много е лошо, ако един родител се опитва да внушава собствените си неосъществени амбиции в детето си. Дано да не стана такава майка.
Лека нощ  Mr. Green

# 268
Инчока, все ще те питам, твоята лентичка показва 23 гс и нещо, пък сме разлика само от няколко дена? Що така?

Даааам, защото още не могат да ми определят термина  Joy. Доктора все го смята различно, все в границите между 24 май и 3 юни, ама аз като си го смятам ми излиза 1ви юни. Все пак (вярно, че не знам кога ми беше последната менструация), но пък знам денят и часът, от който вече бебчо живее в мен. Но 24 май ми харесва повече, затова съм оставила него в лентичката.
Иначе на мен ми се повдигаше от  сладко в началото, както и от риба. Но всички казват, че ако носиш момченце, ставаш по-красива, а на мен за първи път ми избиха пъпки по лицето и в училище не съм имала дори. Въпреки, че свеки само разправя, че вече съм й заприличала на жена и колко чисто ми било лицето най-накрая.  #2gunfire Кога ли ще я застрелям тая жена  Thinking.
Ох, момичета имам работа за целия китайски народ. Ако някой знае сайт, през който мога да определя с какво и как да стигна от едно място до друго в  даден град в щатите, моля да сподели, ще ми спести няколко часа труд! Естествено, аз бих казала с такси, ама не върши работа за съжаление!

# 269
  • Стара Загора
Самимами чакам и на мен да кажеш какво ще е? Rolling Eyes
МОМЧЕ - мисля  newsm78
Ама да не си помислите, че ги редувам момче-момиче, момче-момиче.......  Joy
До сега сьм улучвала само на познати, все пак е по лесно. А на offioly, макар че и тя вече ми е позната, просто от далече си личи, че е мьжка майка.  Peace
Валентина пьк има изльчването на мама на още една мома, но то ще си покаже........
Ооооооооох, да можех и една 6-ца от тото-то да уцеля  Mr. Green, че как ще врьзваме двата края като и досега беше трудно.  Sad Е, стига писимизьм, най-важното е да сме здрави пьк то другото все ще се нареди.
 Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт