Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от стратегиите за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват режима на хранене по метод Дюкан, споделяне на постигнати резултати при отслабване, обмен на съвети за подходящa диета и насърчаване на мотивацията за отслабване. Освен това обсъжданите теми включват споделяне на лични постижения при отслабване, обмен на съвети и подкрепа помежду си и отпразнуване на рожденни дни във форумната общност.
-
Какви са някои от стратегиите за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
-
Какво представлява диета Dukan?
-
Какви са препоръките за използване на зехтин в диетата на Дюкан?
Ина4е не става. Уж ги намалявам и после започнах да пуша и до две кутий. Сега от 5.09. не пуша и мисля вече да не ги започвам никога,не ми е за първи път да ги спирам, за съжаление. Първият път не пуших 4 - ри години.
.
на всички.

действа ми антидепресиращо. Особено мотивиращи са минусчетата. Днес ми е 2 ри ден обаче ми се яде зверски нещо сладичко - та затова се засилих към форума, а не към шкафа с шоколад. Хрумна ми да си направя шоколадово десертче - от кис.мляко, какао и подсладител. И тъкмо щях да питам, но по-нагоре срещнах постинг за обезмаслено такова, та погледнах на моята кутийки и о-йе Нискомаслено е - марката е La Mattina Cocoa. Стана чудесно шоколадово кремче...опитайте...
. Току що и аз изпих моето кафенце докато четох писаното назад, но с компания е по- приятно. И то компания основно от Варненки като гледам
.
Надявам се следващия път да го взема.
и най-сетне седнах ,че цял ден не се спрях ,то пералня
, то чистене
, то готвене
то чудо.............