Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
Аз вярно много рано огладнях. Закусих си обилно. Вече изядох и ДВА обяда. Две шишчета, един домат, стотина грама извара, едно яйце с още малко извара на МВ и пия нон стоп вода, а коремът ми е все празен.
Имам проблем с отказването на цигарите, днес много ми се пуши и затуй го удрям на плюскане.

И да не разправям, че съм нервозна. Мрън.

Фрактал, спортът е за трета фаза.
Dor4ester,  мисля 4е цигарите трябва да ги откажеш от раз! Peace Ина4е не става. Уж ги намалявам и после започнах да пуша и до две кутий. Сега от 5.09. не пуша и мисля вече да не ги започвам никога,не ми е за първи път да ги спирам, за съжаление. Първият път не пуших 4 - ри години.
Сега след като ги спрях за пореден път , качих 7-8 кг. , затова се подложих и на Дюкан. Благодаря на момичетата от форума, че ни подкрепят!

# 151
  • Варна
Здравейте дами.
Благодаря на Зла Вещица , че ме изтипоса и мен в списъка отпред.
Аз днес отново нямам резултат, от 2 дни съм на ПЗ и апетита рязко ми се увеличи, докато в последните дни на ударната фаза направо се насилвах да ям 5 пъти на ден. Освен мен и Dido4ka, която е писала няколко страници напред, има ли други свалили толкова малко / само 2 кг / през първите дни ? Искам съвети- спазвам всичко режимно, но резултат няма. Реших да не се тегля 1 седмица и ако кантара продължава да си стои на тези резултати ще го изхвърля и ще си купя нов. Така да знае !
Тук една феичка вчера омагьосваше с една пръчица, може ли така малко и към мен , че дано тръгна надолу,трябва ми някакъв тласък или може би пьк трясък  newsm78 .
И пак да питам за ПЕКТИНА , ако някой го употребява- как се яде ? Сутринта си сложих във Вереята, но се наду и стана лепкав, трудно се преглъща. Някакви идеи в какво мога да го слагам ?
Честито на свалилите, да знаят че мнооооооооого им завиждам и успешен ден без прегрешения  Naughty на всички.

# 152
Здравейте, отново.
Сега вече сядам при вас с чаша ароматно кафе.Ако има някой желание да ми прави компания, моля заповядайте!

Надявам се да се вижда!

etika Първо добре дошла и само минуси!   bouquet
Не можеш да си представиш колко ме зарадва написанато за леля ти и това,че не е качила килограми обратно,аз много се притеснявам за това!Благодаря ти,че го сподели с нас!

Пиле Здравей, аз виждам всички!

# 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party точно от кафенце имам нужда - след като закусих, после пак, а сега обядвах - едно кафенце ще ми дойде точно на място  Mr. Green
 Heart Eyes елена82 благодаря    bouquet

# 154
Деата, Елеонара, Ралче, Вещи, много ви благодаря newsm51
Току що ми направиха комплимент, че съм станала като момиченце (ех, де да бях)

# 155
Здравейте на всички Дюкянки

Момичета,човека се казва Пиер ДюкАн,а не дюкян.Дразнещо е.

Деата, Елеонара, Ралче, Вещи, много ви благодаря newsm51
Току що ми направиха комплимент, че съм станала като момиченце (ех, де да бях)

Вани, я много моля.Важно е на колко се чувстваш. Hug

# 156
Привет дами,
И аз не успявам да ви насмогна на четене с темпото... опасни сте ей   bouquet Компанията ви за мен е  newsm44 действа ми антидепресиращо. Особено мотивиращи са минусчетата. Днес ми е 2 ри ден обаче ми се яде зверски нещо сладичко - та затова се засилих към форума, а не към шкафа с шоколад. Хрумна ми да си направя шоколадово десертче - от кис.мляко, какао и подсладител. И тъкмо щях да питам, но по-нагоре срещнах постинг за обезмаслено такова, та погледнах на моята кутийки и о-йе Нискомаслено е - марката е La Mattina Cocoa. Стана чудесно шоколадово кремче...опитайте...

# 157
  • Варна
Вани_Ник, а на колко години си, ако не е тайна.  Flutter

# 158
  • Варна
Елена82 , все се засичаме в темичката, явно малчовците спят по едно и също време  Wink. Току що и аз изпих моето кафенце докато четох писаното назад, но с компания е по- приятно. И то компания основно от Варненки като гледам  Sunglasses .

# 159
  • Варна
Здравейте дами.
Благодаря на Зла Вещица , че ме изтипоса и мен в списъка отпред.
Аз днес отново нямам резултат, от 2 дни съм на ПЗ и апетита рязко ми се увеличи, докато в последните дни на ударната фаза направо се насилвах да ям 5 пъти на ден. Освен мен и Dido4ka, която е писала няколко страници напред, има ли други свалили толкова малко / само 2 кг / през първите дни ? Искам съвети- спазвам всичко режимно, но резултат няма. Реших да не се тегля 1 седмица и ако кантара продължава да си стои на тези резултати ще го изхвърля и ще си купя нов. Така да знае !
Аз също свалих 2-3 кг през ударната фаза, но бавно и славно за 5 мес. свалих 11 кг. с Дюкан. Другите ги бях свалила предварително с Аткинс. Голямо значение има колко имаш да сваляш и колко дълго си пазил диета. Така, че постоянство му е майката  Mr. Green

# 160
Момичета, да ви попитам какво се съдържа в морковчетата, че трябва да се консумират в ограничени количества Confused. Аз нали съм ламята спаска-вчера си купих 2 моркова-да си хрупна единия, а другия резерва за друг ден, обаче пуста уста ламя......изядох ги и двата. Та до колко трябва да се ограничават newsm78. Аз сега съм се настанила пред една голяма салатка зеле, ама нали си изядох дажбата морков съм я направила с домат......м...м....мммм

# 161
Здравейте и от мен. Hug
И аз да се запиша в новата тема.
Аз днес бях на изпит,но ме скъсаха. CryНадявам се следващия път да го взема.
Иначе за сега нямам намаление,но не го броя за задържане.
Желая ви лек и режимен ден.Аз отивам да чистя. Simple Smile

# 162
prysila Така е ,аз тъкмо сложих дзверо да спи smile3524 и най-сетне седнах ,че цял ден не се спрях ,то пералня wash , то чистене newsm79 , то готвене   food002 то чудо............. ooooh!

manna_mi какво е това ?Мляко или направо десертче?Дай малко инфо,моля те, че и аз умирам за сладко............. Sick

@teya Предполагам имат повече въглехидрати ,аз си взимам курнишончета и си хрупам тях - пробвай ако искаш.

# 163
Дорче, много гооооооооооооляма тайна е, на 56

# 164
Здравейте, мили мои! Hug

С гордост и без излишна скромност ви съобщавам, че 1 кг. от моето добре гледано и угоявано години наред тяло - си отиде в небитието!!!!! newsm08

На тези, които ще ме поздравят, благодаря предварително!!!!! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт