Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Сиси, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

# 541
  • София
Goody  Joy Joy Егати филма:))) Как се казва?

.баси   Привет  Mr. Green
Blush имена и заглавия не помня  Blush американска комедия за някоя от войните (имаше пустиня, може да е Ирак  Crazy ) главната роля се играеше от много известен актьор с мноооого подвижни лицеви мускули и физиономия на малоумник  Hug от мен толкова  Hug дано някой се сети кой е филма  Tired

Баси Wink аз се сещам кой е този филм, но не знам как се казва. Безмислен пост, нали  hahaha hahaha hahaha Ама актьора е Стив Мартин, ако говорим за един и същи филм, де.

Сиси, ЧРД, да си жива здрава и много щастлива!   bouquet

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody Simple Smile) Баси отговора, рече Бачи  newsm03 Доста жокери даде за филма, ама ....  newsm12 не се сещам.
толкова мога  Blush ще се опитам да намеря нещо в архива и пак ще пиша
аз все те рамножавам  Joy Бачи, баси, .баси  Blush сърдиш ли се  Flutter някак не ми тръгва добре деня ако не направя някоя магария, а сега няма на кого  Confused
михаела ъ-ъ  Confused този даже е готин - онова чудо е ...  Thinking чудо

# 543
  • София

михаела ъ-ъ  Confused този даже е готин - онова чудо е ...  Thinking чудо

Хмм, не се сещам кой е тогава...  newsm78

# 544
Набързо да споделя с компанията.
Вчера и днес такова ядене му направих/и правя/на тракийска салата... мане,мане.Направо ми плющат ушите.Ако знаете как се бях натокала на тази салата.Ама най ме кефи като си я взема от Била.
Обичам ги тези ПЗ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
  • София
Набързо да споделя с компанията.
Вчера и днес такова ядене му направих/и правя/на тракийска салата... мане,мане.Направо ми плющат ушите.Ако знаете как се бях натокала на тази салата.Ама най ме кефи като си я взема от Била.
Обичам ги тези ПЗ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Клеми, тази салата с 0,1 % мляко ли е???  Thinking

Щото, ако не е....  Naughty #2gunfire

# 546
Здравейте мили момичета!
Цвети изглеждаш перфектно!   bouquet
Честит рожден ден, Сиси, да си жива и здрава! Много късмет, щастие, любов и сбъднати мечти!   Hug
Аз май също се нуждая от пръчицата на Фоли. Вече 12 дни съм +/- някакви грамчета, мрън.
Лек ден на всички!

# 547
totunia, ТЕЧНИЯ ПАРАФИН (като кажеш в аптеката олио и  #Crazy) има лек разхлабваш ефект, а е с 0 калории. Отлично замества мазнината в салатките  Mr. Green, но не търпи термична обработка  Naughty
[/quote]

Благодаря ти за информацията, но ме притеснява само това да не вреди на организма

Сиси - ЧРД, много здраве, късмет и преборени килограми   love001 newsm59 newsm51

# 548
Мише 77  надявам се да е така Mr. Green
Като се притеглих днес кантара не показа завишение.
Така,че сещаш се ... продължавам да плющя Mr. Green

# 549
  • София
Мише 77  надявам се да е така Mr. Green
Като се притеглих днес кантара не показа завишение.
Така,че сещаш се ... продължавам да плющя Mr. Green

Внимавай с мазнините! По-добре си прави салатката ти с изцедено мляко от 0,1%  Peace

# 550
Здравейте и от мен.  HugИ аз отдавна не съм се включвала, но съм още тук и не прегрешавам.....
Сега ще си правя рибка по някакъв начин, та да видим какво ще стане.
Иначе съм хапнала крем-карамел, кис.мляко, пуешко месо със салатка от млеко, извара и варено яйце.
Сега навивам една приятелка, която още кърми , да започне режима и тя е много възхитена като ме видя...Даже днес си купих дънки с два номера по-малки , от преди да почна режима.... newsm44
Сиси ,честит рожден ден....Много здраве, късмет и щастие.... bouquet 
Момичета желая ви много свалени кг....  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
  • софия
Момичета стигнах до извода,че трябва да мрънна сутрин във форума та да смъкна килца.Вече съм -4кг.Олеееееееее олееееее оле!!!!!! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 552
Айде на кафетооооооооо

# 553
Ели, мерси за кафенцето - много добре ще ми дойде
Славе, честито минусче   bouquet
Елид, със здраве да си носиш новите дънчици и много скоро да ти станат големи  Hug

# 554
  • София
Мммммм, кафенце......
Чудесна идейка!
Ели, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт