Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
Маята си е обикновена хлебна  мая  chef

# 76
Момичета, вие забелязали ли сте , че в повечето рецепти(поне тези които аз разгледах) във френският форум, ползват зехтин.

# 77
Отивам да чистя и после пак съм тук newsm28 1ironing wash hangнали трябва малко физическа дейност. Wink

Мини после през нас. И аз имам да чистя. hahaha hahaha
Аз пък днес смятам най-после да стигна до фитнеса,тази седмица не ми остана никакво време и направо ме е яд 

# 78
добро утро Simple Smile
днес мисля да съм само на морски дарове рибка и скариди .
Как смяташ да ги приготвиш морските дарове, че съм си купила, а нямам идеи, освен да ги сложа в салата, а ПЗ дни са ми още далеч?

# 79
Момичета, вие забелязали ли сте , че в повечето рецепти(поне тези които аз разгледах) във френският форум, ползват зехтин.

Ами те имат ли олио въобще? Ако нямат, то една -две капки зехтин не е проблем. newsm78

# 80

Спринг, ти не си толкова важна в случая. Съжалявам.  Naughty Докато не спреш окончателно да кърмиш - олекотена трета фаза. В миналата тема доста се писа за това, но с две думи - чрез кърмата ще даваш на бебето изхвърлените от режима токсини. Това ли искаш? Имам си и нагледен пример - приятелка, която се депресира от размерите си, подложи се на диета, докато кърмеше и разказа играта на бебето. После много рева, но последствията са си последствия.

Ами аз разбрах, че на бебето няма да му навредя, тъй като то взима от мен всичко необходимо - както по време на бременност  newsm78. Последиците, ако може да има такива ще са си само за моя организъм  Sick
А ти можеш ли да кажеш малко повече подробности за твоята приятелка и проблемите с бебето след нейната диета - така много страшно звучи  Shocked - може и на лични, ако предпочиташ.

# 81

Ами те имат ли олио въобще? Ако нямат, то една -две капки зехтин не е проблем. newsm78
Е нали в книгата Дюкан казва,че е проблем  newsm78 За съжаление френския не е моя език(освен в определени часове на денонощието  Laughing) така че не мога да съм полезна със сайта на Дюки   Rolling Eyes

# 82
Добро утро и от мен! Благодаря за кафенцата.
Аз съм в застой. От 6 дена кантарчето не е помръдвало, но успях да вляза в един панталон, който въобще не можех да обуя в началото на диетата. Това ме мотивира да продължавам. Пожелавам много минусчета на всички  Hug

# 83
Аз да зема да се поФаля нещо. Покрай вашите мерки и теглилки  Joyреших  и аз да се замеря. И о, изненадка, свалила съм още мерки и то от талията, която никога не съм имала. hahaha
Та момичета и да качите малко след края на трите фази от режима, да знаете, че няма да си върнете старите форми.  bouquet

# 84

Е нали в книгата Дюкан казва,че е проблем  newsm78 За съжаление
френския не е моя език(освен в определени часове на денонощието  Laughing) така че не мога да съм полезна със сайта на Дюки   Rolling Eyes

Joy Joy Joy това за френския, щото и аз така.
А за капките, Дюки позволява една -две.

# 85
 Мацки,пристрастена съм към кекса в микровълновата. EmbarassedОбаче си направих голяяяма доза.С три лъжици трици,две яйца и мноооого извара.Ми ного вкусно бе. ConfusedИ го изядох с една чаша айрян.Мммм....А се чудех,кой казваше, че не му харесват триците? Thinking

Аз да зема да се поФаля нещо. Покрай вашите мерки и теглилки  Joyреших  и аз да се замеря. И о, изненадка, свалила съм още мерки и то от талията, която никога не съм имала. hahaha
Та момичета и да качите малко след края на трите фази от режима, да знаете, че няма да си върнете старите форми.  bouquet

Фоли Hug мила,още повече ме вдъхнови да спазвам режима безусловно и докрай.  bouquet

# 86
Добро утро мили момичета   bouquet

Вещи, благодарско за новата темичка и неуморния труд  Hug
Добре дошли на новите момичета  Hug Желая ви много търпение. Скоро ще видите положителните резултати от този режим.

Желая на всички слънчева и отслабваща сряда.

Аз бавно започнах да се възстановявам от болестта. Сега се боря със запушения си нос. Надявам се само да не направя някой синузит. За сега се разминах с антибиотиците  Praynig
Старя се да съм режимна. Вчера приятелят ми ме насили да изпия една чаша прясно изстискан портокалов сок, защото ми прилоша от лекарствата. Това ми е единственото прегрешение от както съм на този режим и ми стана много гузно  Embarassed После го помолих да ми направи айран с малко сол, за да не ме насилва да пия сок. Изпих почти литър. Днес си мислех, че ще имам поражения, но за огромно мое щастие кантара показа почти 54 кг., което си е няколко стотин грамчета понижение Simple Smile Надявам се утре да ги закръгля на 54 кг. и ще поправя линийката.

Много  Hug от мен

# 87
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Отчет:
Днес не мога да ида до 00, мислех изобщо да не се качвам на кантара, защото предния път при подобен случай видях един +, който ми вкисна деня!!!
След дъълго умуване се качих и  О, Чудо!!!! Mr. Green още -0,500 са аут!!! Whistling без да съм отишла където трябва.. можеше да са повече...!!! Twisted Evil
Вещи за протокола -6,700 от началото. Сегашни килограми - 92,4  Flutter
Искам да кажа също така, че след първата палачинка на Джини, която документирах, нито една не ми се е получила.. врят, кипят и... после събирам от вън всичко..Що така? Нещо бъркам, ама какво ли?? newsm78 Не че и така не ги изяждам!!! Twisted Evil Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 10:57 от katyadjin

# 88
# 89
............още повече ме вдъхнови да спазвам режима безусловно и докрай.  bouquet

Това е идеята. Не , че ям "баничка с боза" всеки ден, но не се лишавам от нищо. Тъй, че дерзайте. Има смисъл. Hug

Общи условия

Активация на акаунт