Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   2
Отговори
# 60
Айде и аз да се запиша в новата темичка, после ще ви чета. Забелязах, че пред МЦ смъквам най-много, странна работа newsm78 newsm78
Аз пък съм обратно на втория ден от менструацията и кантара пада веднага. Laughingех

# 61
Добро утро!
За пръв път от началото на режима мога да се похваля с - 1 кг. За целия период имах едно намаление от - 600 гр някъде между 3 и 4 ден и после още едно намаление от 100 гр  Rolling Eyes преди няколко дни. Наистина харесах новото си хранене, защото преди то не беше никакво хранене, но още от сега ме е страх от утрешното качване на кантара. Тъкмо помръдна малко, да не се окаже случайност просто за днес  Praynig.
И да ви се оплача от нещо. Не ми тежи диетата, не се изкушавам изобщо от забранени храни, но ... тежи ми тъй да се каже липсата на социален живот  Mr. Green. Снощи бях на РД и съм направила схемата 4/3, заради излизанията през уикенда, но РД няма как да предвидиш кога е. И не ми беше проблем храненето. Бях си хапнала галофиле на скара преди да изляза и не бях гладна. Мъжът ми все пак поръча едни пилешки сърца на скара колкото да си боцкам нещо от време на време, но за алкохола кофти се получава. После ме заведоха на дискотека, но аз в 3 часа напуснах компанията. Оправдах се с това, че съм на работа, но компанията ме обвини, че не мога да се веселя. И ми викат "Отпусни го това сърце, бе, живей бе!" И на мен ми стана някакво тъпо такова. И не ме разбирайте погрешно, не че ще се откажа от желанието си да отслабна заради едното питие, но имаше съвсем мъничка доза истина в техните доводи  Sad. Наистина съм се стегнала, нищо не си позволявам. Мъжът ми е свикнал да му правя компания в салатките и питиетата и сега се боя дали не съм му вече скучна компания  Thinking.

# 62
Здравейте и тук! Това е темата, в която Джинчето минава в трета фаза! Познайте кой е 49.500 кг.  Laughing Майка ми ще ме убие - имаше истерии сутринта, но.... Crossing Arms
Лошото е, че доказано от режима имам хормонални нарушения -ходих на лекар - варненките знаят случая.  Rolling Eyes
Лек ден на всички!

Интересно ми стана какви хормонални нарушения имаш??, защото аз по принцип си имам такива със щитовидната жлеза и сега са ми в идеално състояние.

# 63
  • София
Запис!

От днес започвам! Simple Smile

# 64
Здравейте момичета    friendship
До сега не съм писала, но ви чета най-редовно....на режима съм от 14.01.08, започнах от 86кг, в момента съм 81,8. Имам едно питане....леко съм притеснена....всичко вървеше много добре до преди 3-4 дни, когато изведнъж ми "дойде МЦ"....слагам го в кавички, защото съм на противозачатъчни и в момента все още ги пия, т..е. не съм в почивката от 7 дни, когато е нормално да съм в МЦ....та мисълта ми е, дали е възможно да е нещо от режима...храната.... не знам дали трябва да се притеснявам или всичко си е реда на нещата.  newsm78 #Puppy dog

# 65
Я кажете,коя мая е химическа??

Не знам, но в отговора на Дюкан, от превода на Фенси пише, че може да се ползва хлебна мая. Hug

# 66
Я Пловдивчанките да кажат нямали да има Дюканска среща тези дни. Laughing

# 67
  • гр.Варна
Фоли,свалям много,защото имам да свалям АДСКИ много килограми!Това за мен е обяснението!
Радвам сем,че намерих инфо за диетата на Дюкан,преди да са ме нарочили за следвщата Коледа Laughing
Преди,каквато и диета да пазех-не отслабвах.Затова и се отпуснах и напълнях толкова много.
До моите си 64 кг съм доста далеч и едва ли някога ще ги стигна....но поне ще опитам да отслабна колкото мога-повече!
Обичам ви много! Hug

# 68
ДВВ, честито, хубав резултат.  bouquet
Ним, добре дошла при нас, дано ти е уютно.  bouquet
Реге, напълно те разбирам, същия проблем го имах и аз.
За любимия намерих решение, водичка, вместо алкохол в подходяща чаша. Joy За настроението, ми то като не пийнеш нещо, как да ти дейде настроението.  hahaha Но и за това има решение, всичко е в главата, мисли си, че си ударила едно силно питие и...готово. newsm78.

# 69
Добро утро, момичета!
Наистина сте страхотни! Браво на всички, които стремително свалят килограми!!!!! Аз съм вече трети ден на 1 фаза, но определено не смея да се премеря. Ще го направя в събота - дано съм постигнала нещо.
Имам един въпрос - какво ще кажете за ябълковия пектин - противопоказен ли е за диетата?
Успешен ден на всички!!!!!!!!!!!!!

Здравей Джоузи,

Дюкан позволява пектина, но включен в дневната доза трици - т.е. 1 лъжица пектин и 2 лъжици трици дневно. Нека и другите момичета си кажат мнението все пак, че аз съм още новичка Simple Smile

# 70
Христина, за следващата среща по коледа ще бъдеш една фина дама, бъди сигурна. А сега си направи снимки, че да ги показваме след време. Hug

# 71
Само да попитам възможно ли е от вчера насам талията ми да се е свалила със 2 см? Или аз бъркам във измерването.
Абсолютно възможно е. Честито!
Много благодаря!  Hug Благодаря и на всички останали!   bouquet

ReGe, миличка така е и напълно те разбирам! Наистина е трудно, защото си сменяш направо режима на живот!
Какво мога да ти кажа за да те успокоя и да ти дам сили да продължиш напред... Не се отказвай от режима! След като постигнеш резултатите, които си си набелязала ще бъдеш радостна, ще се чувстваш щастлива и на-вече ще си слаба! Ние сме с теб, имаш нашата пълна подкрепа!  Hug   bouquet

# 72
hristina_k  Браво за свалените килца само така, дано и мама има твоя успех, че и тя има какво да смъква

Heart Eyes  Heart Eyes

# 73
Отивам да чистя и после пак съм тук newsm28 1ironing wash hangнали трябва малко физическа дейност. Wink

# 74
Отивам да чистя и после пак съм тук newsm28 1ironing wash hangнали трябва малко физическа дейност. Wink

Мини после през нас. И аз имам да чистя. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт