Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Ето ви стимул за днес

Страхотна си! Ей, думи нямам!!! И наистина е вдъхновяващо да се види промяната!   bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Мариума, браво на теб, честити 3 см.  bouquet.
Елена, Вещи е по бухалките, аз с перце. babydust7

# 242
  • Варна
А за Дорито нищо ли няма да кажете  Sick

# 243
Здравейте от мен за днес.
Аз да честитя на свалилите и да приветствам новите с Добре дошли и успех.
Момичета аз мисля от понеделник 04.02 да мина в трета фаза, но в неделя 03.02 ми се иска да си направя гала-обяд, защото имаме повод у нас. Какво мислите дали може така?
Сега съм 4 дни на П и после петък и събота на ПЗ и в неделя на обяд -гала, а вечерта - П. и после си продължавам трета фаза.
Моля ви за коментари.
Креми супер сте на снимката.

# 244
Креми , Дорето пусна снимка и я похвалихме вече, пък теб не те бяхме виждали.
А иначе и Дорчето е супер.  bouquet

# 245
Момичета аз мисля от понеделник 04.02 да мина в трета фаза, но в неделя 03.02 ми се иска да си направя гала-обяд, защото имаме повод у нас. Какво мислите дали може така?
Сега съм 4 дни на П и после петък и събота на ПЗ и в неделя на обяд -гала, а вечерта - П. и после си продължавам трета фаза.
Моля ви за коментари.

Може, що да не може. Един ден не е фатален.   bouquet

# 246
  • Балчик
Здравейте на всички,  за днес стига бачкане. Сега имам питане- как сте със зъбите след определен период в диетата ? Мисълта ми е следната - имам много проблеми със зъбите си, ходя на зъболекар с най-голямо отвращение и страх,  но откакто съм на диетата , вече ги нямам старите болежки по тях, когато ги почиствам с конец въпреки, че си хапвам месце нямам толкова натрупвания. Моля споделете.

# 247
Здравейте момичета!!!
От събота съм в редиците на отслабващите и вече 3 см. ги няма от мен.
Стискам палци на всички и дано само минусчета да имате!

Честито, Мариума! Ето, виждаш ли, режимът действа, при това експедитивно. Давай смело напред.  Hug Hug Hug

# 248
Здравейте момичета! HugМного пишете ooooh! ужас...не мога да сваря Crazy
Вещи благодаря ти за темичката!  bouquet
След три сууууупер стриктни дни днес най-накрая кантара показа резултата,който е и на лентичката ooooh!Щастлива съм FlutterОще малко и...ама да не казвам голяма дума,че видяхте предния път какво стана Tired.Тези дни ми е много напрегнато,но не мога да се откъсна от форума,за жалост нямам много време за писане.По-късно обаче пак ще се включа Wink

# 249
  • Варна
hahaha Joy hahaha Ами минаваш в 3 фаза от неделя и почваш с първата гала на обяд. Така или иначе другите хранения през деня са ти като за ПЗ. Айде честито на новата 3-тофазничка  Hug
Фоли, нещо се бъркаш. Съвсем наскоро пуснах снимка от плажа (по бански) - коментарите бяха, че това е случайно минаваща жена  Joy Joy

# 250
Ето ви стимул за днес
гОСПОДИ КАКВА РАЗЛИКА ooooh!!
ХИЛЯДИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!ГОЛЯМ УСПЕХ СИ ПОСТИГНАЛА!БРАВО! smile3501

# 251
Здравейте на всички,  за днес стига бачкане. Сега имам питане- как сте със зъбите след определен период в диетата ? 

С толкова калций, който поемаме от млечните продукти, няма как да е зле.

Между другото, не си спомням дали съм го писала вече - за желатина. Кожа, коса, нокти и пр. определено се повлияват добре; даже има един козметичен режим, 10 гр. желатин на ден в течение на 2 месеца за заздравяване и разхубавяване. За предпочитане е да е от естествен произход, поне част от приема - т..е. сварената кокошка се саможелира (нали не можем да ядем свински субпродукти, които желират най-добре), но и желатинът на прах (1 пакетче е 10 гр) също става. Аз обожавам желирани неща всякакви, но понеже майка ми се размрънка, се разтърсих из интернет, за да видя дали наистина е вреден. В интерес на истината никъде не намерих нещо за вреден ефект, обаче на много места се подчертава изрично, че желатинът леко натоварва бъбреците, т.е. момичета, внимавайте с водата, трябва да се пие достатъчно, особено ако наблягате на желираните неща.

# 252
  • София
Креми,  Hug Дорче,  Hug СУПЕР СТЕ!    bouquet

# 253
Фоли, Креми благодаря за отговорите. В Понеделник съм при вас в трета, чакайте меееееееее  Hug

# 254
  • София
Фоли, Креми благодаря за отговорите. В Понеделник съм при вас в трета, чакайте меееееееее  Hug

Добре си ни дошла МБМ!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт