Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета! Имам огромното желание да се присъединя към Вашия режим. И как няма да имам такова, като виждам какви ОГРОМНИ резултати имате. От къде мога да си поръчам книжката на Дюканън? Благодаря Ви предварително.

Добре дошла!
Книжката е на Пиер ДЮКАН. Поръчай си я в  книжарница Хеликон.

# 271
  • Варна
Мерси на Мишле и mirahris за отговорите за пектина, явно трябва да се разбърка по-старателно и да се изяде бързо.
Абракадабра, аз вече имам пектин на прах в къщи, пък нямам овесени трици и затова питах как да го приемам. Все пак чакам да разбера какъв е резултата от приемането на таблетки.
Меrian , благодаря, че ме успокои, че и ти си сваляла малко в началото, но после е имало резултат. Ще следя как се справяш и по- нататък за да имам стимул.
k_savova , впечатляващи резултати smile3501 А, това Дори, dorchester ли е ? И на нея браво.  bouquet

# 272
Благодаря за отговорите smile3525 .
А защо не трябва да се тренира нищо през първата фаза? newsm78 Търсих из форумите, ама то толкова много теми сте изписали, че докато четох и се смях smile3532с вас забравих какво търся. И моля без #2gunfire

# 273
  • В света на мечтите
Възможно ли е на кг да съм толкова колкото бях преди 1 месец, на см да съм по-малко от тогава, защото си влизам без приблем в един панталон в който едвам се побирах тогава - ей сега се намъкнах в него и си ми е идеален, а преди щях да го спукам от опъване
Отивам да го разхода от щастие, че ми е добре

# 274
Здравейте, красавици Hug
Три теми имах да наваксвам, ама ви изчетох най-прилежно bowuu
Втора седмица задържам и ми е тегаво, добре, че сте вие, да ме зареждате с оптимизъм Heart Eyes
Ходих и на фитнес и на дискотека - и на двете места се чувствах прекрасно Mr. Green
Голям глад ме гони тези дни, дано понамалее, че много скъпо ми излиза ooooh!
Чакам с нетърпение съботата, Бачи, направи ли списък? Да вземем да запазим направо долния етаж, че да се поберем Laughing

# 275
Благоря Ви.   bouquet Няма ли от къде да си я дръпна. Тук няма книжарници Хеликон.

# 276
dark_aurora, ето ти сайта на Хеликон, регистрирай се и поръчай Peace
http://www.helikon.bg/index.php?act=books&do=detailed&id=640802

# 277
Дорчето и Креми са дъ бест! Страааашни сте!   bouquet

# 278
  • София
Хайде стига с тази работа!  Naughty Време е за нещо приятно и разпускащо! Crossing Arms
На всички ви подарявам по един:    

# 279
  • София
Чакам с нетърпение съботата, Бачи, направи ли списък? Да вземем да запазим направо долния етаж, че да се поберем Laughing
И аз! Peace
Мисля си, че май без резервацийка няма да ни се размине Crossing Arms

# 280
  • Варна
Как не ме познахте Joy  Да, Дори и Dorchester съм едно и също.  hahaha

Някои хора не са хванали времето, когато Кри ни обяви за най-отслабналият офис! И на едната снимка в албума "преди-сега" съм се изтипосала в компанията на Креми от служебния купон.

# 281
  • София
Майкоооо  #Crazy оказа се, че 14 дюканки днес са с намаление! Няма да ви изброявам всичките, вие си знаете! Честито!  smile3501 newsm51
Добре дошли на новичките (с все по-трудни никове)  Hug
Муцка, мерси за инфото  Hug
Вани Hug ние големите мами с малките деца  Joy
Фрактал, хубаво нещо е спортуването, но  травмите са опасни. Peace Бих те посъветвала да плуваш, а по-нататък вело, най-щадящо е за ставите. Аз почнах велото чак в 3 фаза, тогава се почуствах готова. Освен това като спортувам, свалям по-бавно. Sick
Варненките - Креми, Дорето и Джини са  newsm74 Истинска гордост и вдъхновение за темата!  bouquet  bouquet  bouquet
А Креми е подбрала любимите ми техни слаби снимки - на Креми с черната рокля и на Дорето с трапчинката  lovekiss lovekiss lovekiss
Креми, на дебелата снимка вече си свалила малко, или греша?

# 282
  • Варна
Kri, на дебелата съм снимана няколко дни преди да почна Дюкан. Разликата между двете снимки е 11 кг. А предния път дадох снимки с разлика 35 кг.  hahaha
За кис. мляко Верея 0,1% да ви кажа какъв експеримен си правя - от понеделник ми седи на бюрото една неотворена кофичка и при темп. в стаята 25°С, след 3 дни не е мръднала. А на кофичката пише :"БЕЗ КОНСЕРВАНТИ". А кажете ми как става този номер?

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 17:51 от k_savova

# 283
Ами аз цял ден си мълча по въпроса, но преди малко се премерих и резултата е същия  Crazy - след три дни П вече съм -1кг  Joy. Страх ме е дори да го произнеса на глас от суеверие да не се върне  Praynig

# 284
..................
Joy Долния етаж е за повече от 150 човека Simple Smile))
Дюканска среща, София, 02.02.2008г. в ДИВАКА на "Христо Белчев"16, от 16 часа-събота.

Не на Гладстон, а на "Христо Белчев"16 е срещата този път.

Общи условия

Активация на акаунт