Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   2
Отговори
# 510
Сладурки  Hug
На мен днес ми е трети ден и съм -2 ама сигурно е вода, защото съм след МЦ. Имам голяма питанка  newsm78 : главата ме боли яко, вие ми се свят  #Crazy иначе се чувствам доста лека. Дайте моля съвет за таз глава кво да пия. Дюки пише че е обичайно, ама то не се търпи...

# 511
Вместо Добро утро, Добър ден на всички! Честит рожден ден Сиси!  newsm59 happy bdМного здраве, късмет и сбъднати мечти!
За МЦ - мислех, че само аз съм така - обикновено скачам до +3 кг., но явно си е нещо нормално, защото още на втория ден теглото ми се нормализира. Еххх, хубаво е че ви има момичета! Успех на всички Laughing Laughing Laughing

# 512
В манджата имаше яйца, забравила съм да ги напиша! Салатката беше големичка... Embarassed
Ще променя пропорциите, но другите 5 ПЗ дни...Засега му стигат толкова въглехидрати на тялото...Минавам на П дни и ще се разсвалям, знам аз! Laughing
Благодаря, folibouquet Все пак си помисли дали не искаш подарък за Трифон Зарезан? Laughing
Ели, благодаря за програмката!   bouquetВече е свалена и я разучавам, доколкото мога с мрънчо в ръцете ми!

# 513
Здравейте в ПЗ дните може ли броколи и карфиол  newsm78

# 514
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИСИ!
Честито и на всички с минусчета! bouquet
Foli, благодаря ти за съвета. Ще се опитам да съм по-редовна с храненето и се надявам да успея. Понеже и това, което ми остава за сваляне е сравнително малко и стана много бавно и трудно. Направооо.... Tired вече се скапах. На всичкото отгоре следващата седмица навлизам и в ПМС и просто не се виждам. Уж си мислех, че за една - две седмици ще ги стопя тия гадове, а се оказа труднооо ooooh!  ooooh! Ето, че си стоя на втора фаза и хич никакви перспективи за трета нямам. Явно нещо не правя както трябва.  Thinking Много се ядосвам Crossing Arms
Хайде, ще хуквам по задачи, а пък по-късно пак ще ви чета и ще ви мрънкам Cry Моля ви да ме изтърпите... Praynig

# 515
  • София
Може! Peace
Аз обожавам броколи! Peace
И брюкселско зеленце! Peace

# 516
Да.
Благодаря, folibouquet Все пак си помисли дали не искаш подарък за Трифон Зарезан? Laughing

Joy Joy
Бачи ми е подарила страхотна вълшебна пръчка. Ако дойдеш на срещата в събота,, ще те натупам с нея. Joy
Блондинка, последните грамчета са най-мъчителни. Въоръжи се с търпение. За да има раздвижване, промени менюто си, увеличи го, или го намали временно / 1-2 дни/.  bouquet

# 517
  • Варна
първо да чиститя рожденният ден на СИСИ newsm59.да ви кажа снощи си направих баничката от рецептурника-стана супер ометох половината а другата половина днес.Направих си десертчито на Муцката от форума на Дюкан-стана супер и него ометох.Бреййййййййййй голяма ламя съм но днес съм -1 килце newsm44 newsm44 newsm44лек ден на всички ,сега сядам да ви чета че не мога да ви смогна.Момичета много сте красиви на снимките newsm51

# 518
Хора, аз трябва да си купя нови дрехи, всичко ми виси и ми пада. Щастлива съм, а и мъжът ми каза че съм ...
Но продължавам, не съм се мерила скоро но ефекта е невероятен. Зарибих още 4 колежки в офиса.

Иначе:
- закуска - кисело мляко + овесени трици
- обяд - пилешки дробчета (на фурна)+ ролца от раци (на тефлонов тиган)+ филе от акула (във фолио). Последните две колежката
ги е направила.
- кексче
Вода: дотук 700 гр.

Сиси Честит рожден ден

Желая ти от все сърце много здраве, защото без него не може, много щастие, много усмивки, хубави моменти и верни приятели с които да ги споделиш...

# 519
Ако дойдеш на срещата в събота,, ще те натупам с нея. Joy
Еххх, как ме е яд, че ще изпусна тупалката...Малко ми е далеко Софето...в братска Мамалигария съм... Sad

# 520
  • София
Фоли, а мен ще ме наръсиш ли с вълшебен прашец? Hug

# 521
  • Варна
фоли и аз искам от прашеца Praynig

# 522
Фоли, а мен ще ме наръсиш ли с вълшебен прашец? Hug
Може ли и мен,ще доида на срещата'ще си нося 5лв
Моми4ета,нещо ми стана на клавиатурата,смени ми се режима на писане и сега не мога да намеря буквите(някой знае ли как се оправя  newsm78),пиша половин 4ас  Sad

# 523
Сега почвам да благодаря,специално се извинявам ако пропусна някой,но съм много развълнувана,че толкова много поздравления получих,направо се разнежих!
Благодаря за това,че се сетиха за мен на:
Лорейн,sneji suni, Блондинка в книжарница,marini,tzveti,roussimova,talis,krikri,desi val,Goody,slave,foli,blackSnake,vani nik,jbaeva,Джини,Мишле,Елеонора!!!
Благодаря за тортите и цветята,направо се просълзявам! Гуш за всички: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 524
Аз  Embarassed прегреших макар и със 3 парченца тънко нарязана сушена домашна наденица... Ударете ми един тиган в главата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт